Kam ve Zline s 18m mimi?

14
30.1.06 17:42

Kam ve Zline s 18m mimi?

Ahoj holky,

chystame se za babickou na 14dni do Zlina a bohuzel tam nemame zadne zname a tady v Brne mame kazde dopoledne nejakou aktivitu. Muze mne nekdo poradit co se tam da delat a kde? Rada bych se i s nekym seznamila. Krome plavani 1× tydne v kenny fakt nevim co budeme delat, babicka od po-ct pracuje a dedecka moc zatezovat nechci. Diky za rady a tipy.

Dzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
1.2.06 17:43

Dzano, jsem z Otrokovic, do Zlína s malým nejezdím, ale MC je v Malenovicích-chodila jsem tam na předpor.klub, jen vůbec netuším, jaký tam mají program… nevím zda je něco i v centru, možná na Flipu-kulturáku…? zkus si pohledat na netu…
Jinak krom Kenny můžeš jít i do lázní, mají tam dětský bazének, teplota 28 stupňů… Taky můžete do ZOO Lešná…

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
2.2.06 10:50

Ahoj Dzano,

tak me v rychlosti napada:

• materske centrum Kopretinka, www.kopretinka.cz
    je sice malinke, ale maji program pro deti, napr. loutkove divadlo, apod.
  • materske centrum Slunecnice. To je kavarna, kde pracujici zdravotne postizeni. Maji prijemne ceny a hernu s hrackami pro deti.
  • materske centrum v Malenovicich, http://www.mcmzlin.com
    na svych strankach maji program na leden.
  • kenny club, http://www.bc-kenny.cz/
    jen nevim, kolik programu maji pouze pro jednorazove navstevy
  • zimni lazne - http://www.laznezlin.cz/
  • Zoo lesna, www.zoolesna.cz
    jen kdyby jste chteli do zamku v Zoo, tak mam tuseni, ze je v zime zavreny
  • nejaky hraci kout pro deti ma i Flip v dome kultury. Jeste jsem tam nebyla, ale uz asi pul roku se tam chystame.
  • klub maminek v Dome kultury. Kazdy patek 15:40 - 16:40. Maminky cvici na balonech a deti si hraji spolu nebo s donesenymi vlastnim hrackami. Jedna hodina stoji 55,– Kc.

Vic me toho ted nenapada.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.2.06 14:23

Ahoj,

mateřské centrum Slunečnice můžu jen doporučit. Je to tam moc hezké a příjemné. Nepíšeš kdy se na dovolenou chystáte, pokud na jaře, je tam venku i moc hezké hriště a pískoviště, ale i v zimě to uvnitř je prima.

Jinak teda asi víc než lázně a tu Lešnou neporadím. Nic mě momentálně nenapadá. Myslím ale, že se dozvíš víc v tom Kenny klubu, tam ti maminky určitě něco poradí a taky se seznámíš.

Příjemný pobyt
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.2.06 09:52

Ahoj holky,

tak vidim, ze se tu vsechny Zlinacky potkavame. Komka a lenka_ :-)
Co kdyby jsme Dzane ukazaly, kde je Kopretinka a Slunecnice.
Ve dvou a vice se to vzdy lepe tahne.
Co rikas na to Dzano?

Kdybys chtela mit ve Zline nejakou spriznenou dusi, tak napis na jitka.zlin@seznam.cz a domluvime se kam bysme zasly.

Jasmine + Filda 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
3.2.06 10:44

Ahoj Dzano,

to me nenapadlo, pokud chces ozvi se, kdy budes ve Zline. Nejaky program uz vymyslime. Nudit vas rozhodne nenechame. Muzu ti poslat SZ s kontaktem na me.

Lenka

Ahooooj Jasmine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.2.06 11:10

Ahooj,

teda Jasmine… Filípek je tak krásný, už jsme se fakt dlouho neviděly, je to ostuda… jak daleko že to od sebe bydlíme… pět minut? Že by ta řeka byla tak nepřekonatelná? :lol:

Já jsem pro, klidně můžeme zorganizovat takový mini srázek, už mi z toho doma občas pěkně hrabe 8O

Tak zatím
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
19.8.14 09:25

Maminky, nedavno jsem cetla nejakou diskusi na toto tema, kdy se zminovala nejaka herna ve Zline. Nemyslim materske centrum, ale jedem pobliz na dovolenou, tak chci neco, kdyby bylo skarede :) nemuzu tu diskusi najit a na google mi zadna herna nevyjela, uz mam ulozenou zoo, nejake restaurace, ale jestli mate nejakou oblibenou, kde fakt dobre vari, tak klidne sem s tipy, ulozila jsem si i bazen, kdyby nahodou a hernu nemuzu najit :nevim: poradi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
936
19.8.14 09:51

Zdravím. Když už je tu tato diskuze, chtěla jsem se zeptat, jestli někde v Malenách nejsou předporodní kurzy, pokud ano, tak kde a jaká je zhruba cena. Jsme tu noví a jediná ulice, kterou si tam pamatuju je Švermova, jak je hrad :lol: Ale vím, že je tam dál nějaké zdravotní středisko za poštou, tak možná tam? A také jestli někdo nevíte, zda tam dělají masáže. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
19.8.14 12:41

@elis_an3 Ahoj je tam galaxie to je super i pro mensi děti a cele je to ve velké budově. Vyřádí se tam i dospělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
19.8.14 22:16

Super, tohle bude asi to, co jsem cetla :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure