Kamarádka a vysvědčení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janli píše:
Zaměstnavatel si udělá kopii vysvědčení a pošle ji na danou školu s žádostí o ověření, zda ho škola skutečně vydala. Neptá se na studenta, ale na pravost vysvědčení a to škola může ověřit bez problému.
Aha, tak to chápu…to ji musím vymluvit…ať to vysvědčení raději vyhodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikitka1990 píše:
Aha, tak to chápu…to ji musím vymluvit…ať to vysvědčení raději vyhodí.
Jestli chce dávat falešný vysvědčení v bankovní společnosti, tak je vyloženě tupá. Vzhledem k tomu, že tady ukládá maturitu zákon, se pravost ověřuje a postihy jsou dost tvrdý. Bez podmínky z toho nevyvázne. Ať není líná a maturitu si dodělá. To zas takový problém není…
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Jestli chce dávat falešný vysvědčení v bankovní společnosti, tak je vyloženě tupá. Vzhledem k tomu, že tady ukládá maturitu zákon, se pravost ověřuje a postihy jsou dost tvrdý. Bez podmínky z toho nevyvázne. Ať není líná a maturitu si dodělá. To zas takový problém není…
Máš pravdu, já ji to taky říkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, taky znám jeden případ falešnéhoo vysvedčení, ale na ten se teda nepřišlo…nervy bych na to ale neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A však co, kamarádku jsi upozornila, že to není správné, tak je to její život, ne? Nebo že by to nebyl kamarádčin problém, ale tvůj? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@Nikitka1990
https://www.policie.cz/…padelek.aspx
https://www.policie.cz/…padelek.aspx
https://www.idnes.cz/…a-zpravy_woj
Tady toto jsem také četla…a kamarádce přeposílála, s tím ať se na to vysere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nell2 píše:
A však co, kamarádku jsi upozornila, že to není správné, tak je to její život, ne? Nebo že by to nebyl kamarádčin problém, ale tvůj?
Můj ne, mě by taková práce nebavila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna v bance tyto věci dost prověřují.
To bude pěknej průšvih.
- Citovat
- Upravit
Tady už byla jedna uživatelka, která si dle svých slov, zfalšovala doklad o studiu (mám dojem VŠ) a pracuje v zahraničí. Nemůže si to vynachválit. S tímto postupem nesouhlasím. Není to správné. Když se někdo se základní školou vypracuje a zaměstnavatel je srozuměn s tím, že nemá maturitu, tak proč ne. Podvádět ne. Zvlášť v bankovnictví bych měla obavu, že člověk s takovým morálním základem, bude mít blízko k nějakému podvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hořec píše:
Tady už byla jedna uživatelka, která si dle svých slov, zfalšovala doklad o studiu (mám dojem VŠ) a pracuje v zahraničí. Nemůže si to vynachválit. S tímto postupem nesouhlasím. Není to správné. Když se někdo se základní školou vypracuje a zaměstnavatel je srozuměn s tím, že nemá maturitu, tak proč ne. Podvádět ne. Zvlášť v bankovnictví bych měla obavu, že člověk s takovým morálním základem, bude mít blízko k nějakému podvodu.
Jo, teď jsem si vzpomněl na jednu kačenu, která mávala zahraničním VŠ titulem. Zaměstnavatel požádal o nostrifikaci a zjistilo se, že se jedná o padělek. Hezká ostuda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Jo, teď jsem si vzpomněl na jednu kačenu, která mávala zahraničním VŠ titulem. Zaměstnavatel požádal o nostrifikaci a zjistilo se, že se jedná o padělek. Hezká ostuda.
Aha no ty vole, to fakt nestojí za to…a nostrifikace to je co??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele zrovna v bance bych si to teda nelajzla. Nehledě na to, že ve většině výběrových řízení požadují úředně ověřené doklady nebo originály.
Nebo ona snad má v ruce tak dokonalý falzum, že ho může vydávat za originál?
Jak bylo psáno výše, instituce, tím spíš bankovní, můžou žádat o potvrzení pravosti. Další věc je to, že personální pracovník dané banky měl v ruce nejspíš už stovky takových dokumentů, takže dokáže odhalit leccos i bez spolupráce se školou. Pak stačí podezření a už se to veze.
Prostě průšvih nad průšvih, navíc padělání takových úředních listin je trestný čin, takže ještě popotahování s policajtama. Kamarádce vyřiď, že je to teda pěkně blbej nápad, tohleto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikitka1990 píše:
Aha no ty vole, to fakt nestojí za to…a nostrifikace to je co??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Hele zrovna v bance bych si to teda nelajzla. Nehledě na to, že ve většině výběrových řízení požadují úředně ověřené doklady nebo originály.
Nebo ona snad má v ruce tak dokonalý falzum, že ho může vydávat za originál?
Jak bylo psáno výše, instituce, tím spíš bankovní, můžou žádat o potvrzení pravosti. Další věc je to, že personální pracovník dané banky měl v ruce nejspíš už stovky takových dokumentů, takže dokáže odhalit leccos i bez spolupráce se školou. Pak stačí podezření a už se to veze.Prostě průšvih nad průšvih, navíc padělání takových úředních listin je trestný čin, takže ještě popotahování s policajtama. Kamarádce vyřiď, že je to teda pěkně blbej nápad, tohleto…
Ja jí to řekla, ať tam neleze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit