Kamarádka na cvičení - Brno

6.5.14 18:23

Kamarádka na cvičení - Brno

Ahoj, hledám nějakou kamarádku, která chce začít cvičit nebo plavat a samotné se jí nechce, tak jako mě. Nejlépe Starý Lískovec nebo Bohunice, ale není podmínka. Na věku nezáleží, důležitá je chuť začít něco dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
29.9.14 15:39

@esterka.z.brna Ahojky mnooo já jsem maminka na mateřské ale jsem z Brno-obřany :) taky někoho shanim :) už jsem chodila ale bohužeel jsem to z osobních duvodu musela ukončit.. ted je vše ok a tak bych chtela začít neco dělat :) tak kdyby si chtela mužem začít a domluvit se nekde na pul cesty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.9.14 15:47

@darinka23 Ahoj, tak já jsem ještě nezačala ale potřebovala bych. Čas bych měla někdy k večeru, ale nevím kde ve městě je jaké cvičení. Máš nějaký tip kam chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.9.14 15:54

@lucik2011 já něco vyzjistím a napiši ti zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.14 09:57

Ahoj holky, uz jste někde zacaly cvičit? Ráda bych se inspirovala, eventualne se pripojila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.14 11:46

@lucik2011 tak piloxing by byl nejlepší :) je ve fitt velký pruvan na vídenské :) ja už to cvičila je to parada :) @KatkaAMagdalenka klidně se mužete přidat budem jedine rádi je to pondělí-středa v 19:30-20:30… budem se tešit papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.14 12:43

To pondeli by šlo :) uvidim jak to budu stihat, Pruvan mam trochu z ruky, bydlime na Lesne :)
Dekuju! :) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.14 13:32

@KatkaAMagdalenka tak to te mužu vždycky kousek vzít ja jsem z obřan dneska jdeme
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková