Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminky ![]()
mám problém, že po druhé dceři mám celkem 3 velké strie kolem pupíku. Mažu a mazala jsem Eucerin olejem, ale nějak nevidím žádnou změnu. Chystám se do solária. Máte některá zkušenost že po 4měsících jste skočila do solárka a opálila se a ono to zmizelo??Docela dobře se opaluju až do zhnědnutí. Děkuju za jakýkoliv náror. A čekat se mi nechce, jsou opravdu velké
![]()
Zkušenost nemám, ale spíš bych se bála, že víc vystoupí v té opálené kůži… ale možná má někdo pozitivní zkušenost.
Taky si myslím, že půjdou vidět víc… Strie je „jizva“ neopálí se, zůstane světlá.
Opalováním nezmizí a ještě si poškodíš kolagenová vlákna v kůži.
Já je měla na zadku když jsem v pubertě přibrala… když jsem po zimě bílá jak stěna tak to jde vidět, ale když se opálím tak nee a jizvy se mě opalují normálně. Jenže je fakt, že se někomu ty jizvy zvýrazní a vypadá to ještě hůř… hold musíš znát své tělo a vědět jak se s tím vypořádá
@aneta.ji strie je jako jizva nema pigmenty tak se ti neopali jako okolní kůže ta opak bude světlejší a viditelnejsi nebo si ji dokonce spáliš a bude to pekelne bolet, bud jeste se solarkem počkej měna na strie použij krém s vysokým faktorem, ja mam popraskany cely břicho a v lete jsem jak zebra ![]()
V létě se stejně člověk opálí
No s první dcerou jsem byla hnedka po 6ti nedělí a nic se nestalo, tak jsem se chtěla zeptat na větší strie jestli to má nějaký jiný vliv
nemám je světlé spíš takové tmavé až fialové ![]()
@Manuelan
jsem sejnej typ asi jako ty, mě to mezi opálením vidět není
![]()
@Marlej
po první dceři mám nad zadkem a opálilo se to pěkně a nebylo to vidět vůbec
to mě mrzí, že to tak máš ![]()
Neudělám s tím bohužel nic začali se mi dělat uz ve 4 měsíci a rovnou jeden cm široký a mam je az na bokách a zádech ![]()
@Sanlitun
nechci byt cerna jen do leta aby mi to zmizelo
pak prestanu
Já jsem byla v kolagenovým solariu a trošku to pomohlo, měla jsem opravdu velké okolo zadku. A teď už jdou vidět jen mírně ![]()