Solárium a strie

901
4.5.14 15:57

Solárium a strie

Ahoj maminky :mavam:

mám problém, že po druhé dceři mám celkem 3 velké strie kolem pupíku. Mažu a mazala jsem Eucerin olejem, ale nějak nevidím žádnou změnu. Chystám se do solária. Máte některá zkušenost že po 4měsících jste skočila do solárka a opálila se a ono to zmizelo??Docela dobře se opaluju až do zhnědnutí. Děkuju za jakýkoliv náror. A čekat se mi nechce, jsou opravdu velké :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21627
4.5.14 16:05

Zkušenost nemám, ale spíš bych se bála, že víc vystoupí v té opálené kůži… ale možná má někdo pozitivní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.14 16:06

Taky si myslím, že půjdou vidět víc… Strie je „jizva“ neopálí se, zůstane světlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.5.14 16:07

Opalováním nezmizí a ještě si poškodíš kolagenová vlákna v kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.5.14 16:10

Minimálně rok by ses opalovat neměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
4.5.14 16:11

Já je měla na zadku když jsem v pubertě přibrala… když jsem po zimě bílá jak stěna tak to jde vidět, ale když se opálím tak nee a jizvy se mě opalují normálně. Jenže je fakt, že se někomu ty jizvy zvýrazní a vypadá to ještě hůř… hold musíš znát své tělo a vědět jak se s tím vypořádá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
4.5.14 16:12

@aneta.ji strie je jako jizva nema pigmenty tak se ti neopali jako okolní kůže ta opak bude světlejší a viditelnejsi nebo si ji dokonce spáliš a bude to pekelne bolet, bud jeste se solarkem počkej měna na strie použij krém s vysokým faktorem, ja mam popraskany cely břicho a v lete jsem jak zebra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.5.14 16:13

V létě se stejně člověk opálí ;) No s první dcerou jsem byla hnedka po 6ti nedělí a nic se nestalo, tak jsem se chtěla zeptat na větší strie jestli to má nějaký jiný vliv :nevim: nemám je světlé spíš takové tmavé až fialové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.5.14 16:13

@Manuelan
jsem sejnej typ asi jako ty, mě to mezi opálením vidět není :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.5.14 16:14

@Marlej
po první dceři mám nad zadkem a opálilo se to pěkně a nebylo to vidět vůbec :palec: to mě mrzí, že to tak máš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
4.5.14 16:26

Neudělám s tím bohužel nic začali se mi dělat uz ve 4 měsíci a rovnou jeden cm široký a mam je az na bokách a zádech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
4.5.14 16:42

@aneta.ji rakovina, rakovina :evil: nenic si zdravi v solarku

• Citovat
  • Upravit
901
4.5.14 16:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.5.14 16:50

@Sanlitun
nechci byt cerna jen do leta aby mi to zmizelo :) pak prestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.11.16 17:33

Já jsem byla v kolagenovým solariu a trošku to pomohlo, měla jsem opravdu velké okolo zadku. A teď už jdou vidět jen mírně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková