Střih vlasů a barva

226
4.5.14 13:37

Střih vlasů-barva

Ahoj holky :mavam:
Chtěla bych se s Vámi poradit jaký střih by jste mi doporučili a jakou barvu? přidávám pár foteček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
4.5.14 13:44

@Jarýsek87 Fotka č.2, tam ti ten střih padne, jen bych dala blond (hodně smelírovat, různými světlými odstíny )
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.5.14 13:44

Mě se moc líbíš na druhé a předposlední fotce, možná bych zvolila strih z druhé a barvu z té předposlední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 13:48

Je pravda že kadeřnice mi doporučovala stejný střih jako na druhé fotce ale já váhala protože bych radši měla dlouhé vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.5.14 13:52

Mně se moc líbíš v barvě na předposlední fotce. Střih bych doporučila delší mikádo. Něco jako na druhé fotce, ale alespoň po ramena. A moc neprostříhávat. Jinak to pak vypadá splihle.
Blond ti vyloženě nesluší.
Ať už se rozhodneš jakkoliv, dáš sem pak fotku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.5.14 13:55

Taky se mi nejvíce líbí fotka č.2. Určitě ti sluší vlasy spíš kratší. Líbí se mi i ta tmavší barva. I když barva na předposlední fotce je taky hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.5.14 14:00
@Jarýsek87 píše:
Je pravda že kadeřnice mi doporučovala stejný střih jako na druhé fotce ale já váhala protože bych radši měla dlouhé vlasy :)

Ano chápu tě, ale k silnější postavě, kterou trošičku máš, se spíše hodí kratší vlasy. Avšak, není pravidlem, že krátké mít musíš. Já bych šla spíše do mikáda.
Já mám dlouhé vlasy a nedokážu si představit, že bych je měl krátké, takže tě na druhou stranu chápu.
Hlavně, aby si byla spokojená! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.5.14 14:03

Hlasuji pro předposlední fotku, líbí se mi barva i účes. A účes na fotce č.2 taky vypadá dobře, ale dala bych světlejší barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.5.14 14:04

Líbíš se mi na 2. fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 14:09

Holky, děkuji moc za vaše názory. Rozhorla jsem se pro delší mikádo, aby vlasy nebyli ani krátké ani moc dlouhé. Barva na předposlední fotce se mi taky líbí + je k ní přidán melír který jsem si přála aby tu barvu oživil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 14:10
@MUFICE píše:
Hlasuji pro předposlední fotku, líbí se mi barva i účes. A účes na fotce č.2 taky vypadá dobře, ale dala bych světlejší barvu.
Škoda že si sama neumím dělat účesy, ty ano?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.5.14 14:16

Ahoj, střih 2, barva 5 :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
4.5.14 14:21

Tak jdu proti proudu :mrgreen: Mě se ten střih na druhé fotce k tobě vůbec nehodí. Líbí se mi celkově barva na páté fotce a délka na třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 14:23
@AngelLilly píše:
Tak jdu proti proudu :mrgreen: Mě se ten střih na druhé fotce k tobě vůbec nehodí. Líbí se mi celkově barva na páté fotce a délka na třetí.

Tak momentálně vypadám na 3 fotce a 5 fotka je ta samá akorát mám upravené jinak vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
4.5.14 14:24
@Jarýsek87 píše:
Tak momentálně vypadám na 3 fotce a 5 fotka je ta samá akorát mám upravené jinak vlasy :)

Jj, myslela jsem si to :pankac: na té páté fotce se mi i líbí jak máš ty vlasy upravené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková