Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky ![]()
Chtěla bych se s Vámi poradit jaký střih by jste mi doporučili a jakou barvu? přidávám pár foteček…
@Jarýsek87 Fotka č.2, tam ti ten střih padne, jen bych dala blond (hodně smelírovat, různými světlými odstíny )
![]()
Mě se moc líbíš na druhé a předposlední fotce, možná bych zvolila strih z druhé a barvu z té předposlední
Je pravda že kadeřnice mi doporučovala stejný střih jako na druhé fotce ale já váhala protože bych radši měla dlouhé vlasy ![]()
Mně se moc líbíš v barvě na předposlední fotce. Střih bych doporučila delší mikádo. Něco jako na druhé fotce, ale alespoň po ramena. A moc neprostříhávat. Jinak to pak vypadá splihle.
Blond ti vyloženě nesluší.
Ať už se rozhodneš jakkoliv, dáš sem pak fotku? ![]()
Taky se mi nejvíce líbí fotka č.2. Určitě ti sluší vlasy spíš kratší. Líbí se mi i ta tmavší barva. I když barva na předposlední fotce je taky hezká.
@Jarýsek87 píše:
Je pravda že kadeřnice mi doporučovala stejný střih jako na druhé fotce ale já váhala protože bych radši měla dlouhé vlasy
Ano chápu tě, ale k silnější postavě, kterou trošičku máš, se spíše hodí kratší vlasy. Avšak, není pravidlem, že krátké mít musíš. Já bych šla spíše do mikáda.
Já mám dlouhé vlasy a nedokážu si představit, že bych je měl krátké, takže tě na druhou stranu chápu.
Hlavně, aby si byla spokojená! ![]()
Hlasuji pro předposlední fotku, líbí se mi barva i účes. A účes na fotce č.2 taky vypadá dobře, ale dala bych světlejší barvu.
Holky, děkuji moc za vaše názory. Rozhorla jsem se pro delší mikádo, aby vlasy nebyli ani krátké ani moc dlouhé. Barva na předposlední fotce se mi taky líbí + je k ní přidán melír který jsem si přála aby tu barvu oživil.
@MUFICE píše:Škoda že si sama neumím dělat účesy, ty ano?
Hlasuji pro předposlední fotku, líbí se mi barva i účes. A účes na fotce č.2 taky vypadá dobře, ale dala bych světlejší barvu.
Tak jdu proti proudu
Mě se ten střih na druhé fotce k tobě vůbec nehodí. Líbí se mi celkově barva na páté fotce a délka na třetí.
@AngelLilly píše:
Tak jdu proti prouduMě se ten střih na druhé fotce k tobě vůbec nehodí. Líbí se mi celkově barva na páté fotce a délka na třetí.
Tak momentálně vypadám na 3 fotce a 5 fotka je ta samá akorát mám upravené jinak vlasy ![]()
@Jarýsek87 píše:
Tak momentálně vypadám na 3 fotce a 5 fotka je ta samá akorát mám upravené jinak vlasy
Jj, myslela jsem si to
na té páté fotce se mi i líbí jak máš ty vlasy upravené ![]()