Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminky ![]()
ráda bych se zeptala na recepty které máte ověřené při hubnutí
Podotýkám, že nejím ovesné kaše atp.Zn. chutně a levně
A pokud máte nějaká opravdu účinný cvik na dolní část břicha, budu vám vděčná ![]()
Děkuji mockrát všem
@zelenaprisera
Krom hrášku a brokolice miluju zeleninu ![]()
Dělám si fazolové lusky, dušenou mrkev nebo kukurici.Ale potřebuju poradit něco co je nejvhodnější
V létě asi ideální ovoce a zelenina, saláty s kuřecím masem atd… ![]()
a na břicho je dobrý tzv. prkno. Jakoby klik, držíš s na špičkách noh a opřená o lokty. ALe musíš makat i fyzicky. Kardio
Mončo kardio mi nikdy nedělalo dobře
Jsem spíš posilovací typ a jde mi to dobře, jen potřebuju inspiraci na to dolní břicho no
Jojo to jsem četla zkusím to
Děkuju moc jsi hodná ![]()
@aneta.ji píše:
Mončo kardio mi nikdy nedělalo dobřeJsem spíš posilovací typ a jde mi to dobře, jen potřebuju inspiraci na to dolní břicho no
Jojo to jsem četla zkusím to
Děkuju moc jsi hodná
tak ono stačí 20 minut běhu ![]()
to jsem zkoušela ale moc mi to nejde
Chodím každý den na 3hodiny procházku celkem rychlé tempo, nejsem tlustá jen potřebuju trochu zapracovat na posílení svalstva no
Zkusím to prkno
Ještě jezdím na kolečkových bruslích, ale to asi nebude mít celkem vliv na břicho, že? Spíš na nohy
Snad to není reklama http://www.30tidennivyzva.cz/vyzvy/ https://www.facebook.com/30tiDenniVyzva?…. Já s holkama cvičila a bohužel jsem to nedotáhla, ale musím uznat, že něco drobet vidět bylo. (že bych do toho šla znova?
)
@Emilie
a nemáš přímo ten program kolik čeho denně??nechce se mi za to platit
doufám, že to není takový to jen o tom dělat sedy lehy, to si nemyslým, že by působilo
A příjde mi dost udělat nakonci několik set sedůlehů to bych nedala
… tak najdem něco na břicho a jdeme do toho spolu?? ![]()
@aneta.ji píše:![]()
to jsem zkoušela ale moc mi to nejde
Chodím každý den na 3hodiny procházku celkem rychlé tempo, nejsem tlustá jen potřebuju trochu zapracovat na posílení svalstva no
Zkusím to prkno
Ještě jezdím na kolečkových bruslích, ale to asi nebude mít celkem vliv na břicho, že? Spíš na nohy
na břicho moc ne, ale jako kardio dobrý
pak to prkno a dobrý je udělat jakoby pomalu svíčku, to si posílíš dobře všechny břišáky. Musíš ale pomaličku nahoru ![]()
Tak ak chces hubnut, nestaci par dietnych receptov..jidelnicek musi byt upraveny cely, musis mat dostatok bielkovin, sacharidov atd..priatel sa tomu venuje, jidelnicky pripravoval uz mnohym ludom a vsetko s pozitivnymi vysledkami..potom aj len 20min cvicenia bude mat vacsi efekt..diety a zeleninkove salaty, to nieeeee…
@Moňas.p
jééé mončo svíčku jsem dělala včera, to pomáhá taky
tak super kardio mám vyřešené ![]()
@MoniB spíš to svalstvo chci posílit, žádné diety rozhodně nechci…
takže ani při posílení svalstva saláty ne??? ![]()
@MoniB píše:
Tak ak chces hubnut, nestaci par dietnych receptov..jidelnicek musi byt upraveny cely, musis mat dostatok bielkovin, sacharidov atd..priatel sa tomu venuje, jidelnicky pripravoval uz mnohym ludom a vsetko s pozitivnymi vysledkami..potom aj len 20min cvicenia bude mat vacsi efekt..diety a zeleninkove salaty, to nieeeee…
proč by si nemohla dát normální zeleninu proboha? ![]()