Jídelníček při hubnutí, chutně a levně

901
3.5.14 09:55

Jídelníček při hubnutí

Ahoj maminky :mavam:

ráda bych se zeptala na recepty které máte ověřené při hubnutí :) Podotýkám, že nejím ovesné kaše atp.Zn. chutně a levně :)A pokud máte nějaká opravdu účinný cvik na dolní část břicha, budu vám vděčná :hug:

Děkuji mockrát všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
3.5.14 09:58

A zeleninu jíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:01

@zelenaprisera
Krom hrášku a brokolice miluju zeleninu :)
Dělám si fazolové lusky, dušenou mrkev nebo kukurici.Ale potřebuju poradit něco co je nejvhodnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:02

V létě asi ideální ovoce a zelenina, saláty s kuřecím masem atd… :)

a na břicho je dobrý tzv. prkno. Jakoby klik, držíš s na špičkách noh a opřená o lokty. ALe musíš makat i fyzicky. Kardio

• Citovat
  • Upravit
901
3.5.14 10:06

Mončo kardio mi nikdy nedělalo dobře :( Jsem spíš posilovací typ a jde mi to dobře, jen potřebuju inspiraci na to dolní břicho no :) Jojo to jsem četla zkusím to :) Děkuju moc jsi hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:09
@aneta.ji píše:
Mončo kardio mi nikdy nedělalo dobře :( Jsem spíš posilovací typ a jde mi to dobře, jen potřebuju inspiraci na to dolní břicho no :) Jojo to jsem četla zkusím to :) Děkuju moc jsi hodná :)

tak ono stačí 20 minut běhu :)

• Citovat
  • Upravit
901
3.5.14 10:11

:lol: :lol: to jsem zkoušela ale moc mi to nejde :( Chodím každý den na 3hodiny procházku celkem rychlé tempo, nejsem tlustá jen potřebuju trochu zapracovat na posílení svalstva no :( Zkusím to prkno :) Ještě jezdím na kolečkových bruslích, ale to asi nebude mít celkem vliv na břicho, že? Spíš na nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.5.14 10:15

Snad to není reklama http://www.30tidennivyzva.cz/vyzvy/ https://www.facebook.com/30tiDenniVyzva?…. Já s holkama cvičila a bohužel jsem to nedotáhla, ale musím uznat, že něco drobet vidět bylo. (že bych do toho šla znova? :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:21

@Emilie
a nemáš přímo ten program kolik čeho denně??nechce se mi za to platit ;) doufám, že to není takový to jen o tom dělat sedy lehy, to si nemyslým, že by působilo :( A příjde mi dost udělat nakonci několik set sedůlehů to bych nedala :D :D… tak najdem něco na břicho a jdeme do toho spolu?? :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:30
@aneta.ji píše: :lol: :lol: to jsem zkoušela ale moc mi to nejde :( Chodím každý den na 3hodiny procházku celkem rychlé tempo, nejsem tlustá jen potřebuju trochu zapracovat na posílení svalstva no :( Zkusím to prkno :) Ještě jezdím na kolečkových bruslích, ale to asi nebude mít celkem vliv na břicho, že? Spíš na nohy

na břicho moc ne, ale jako kardio dobrý :) pak to prkno a dobrý je udělat jakoby pomalu svíčku, to si posílíš dobře všechny břišáky. Musíš ale pomaličku nahoru :)

• Citovat
  • Upravit
579
3.5.14 10:37

Tak ak chces hubnut, nestaci par dietnych receptov..jidelnicek musi byt upraveny cely, musis mat dostatok bielkovin, sacharidov atd..priatel sa tomu venuje, jidelnicky pripravoval uz mnohym ludom a vsetko s pozitivnymi vysledkami..potom aj len 20min cvicenia bude mat vacsi efekt..diety a zeleninkove salaty, to nieeeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:39

@Moňas.p
jééé mončo svíčku jsem dělala včera, to pomáhá taky :palec: tak super kardio mám vyřešené :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:40

@MoniB spíš to svalstvo chci posílit, žádné diety rozhodně nechci… :) takže ani při posílení svalstva saláty ne??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:42

Pokud chceš jn posílit svaly, tak dieta není potřeba

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
3.5.14 10:43
@MoniB píše:
Tak ak chces hubnut, nestaci par dietnych receptov..jidelnicek musi byt upraveny cely, musis mat dostatok bielkovin, sacharidov atd..priatel sa tomu venuje, jidelnicky pripravoval uz mnohym ludom a vsetko s pozitivnymi vysledkami..potom aj len 20min cvicenia bude mat vacsi efekt..diety a zeleninkove salaty, to nieeeee…

proč by si nemohla dát normální zeleninu proboha?  8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková