Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Psat cez mobil, to ma zabija :/
Holky, snazim sa byt napomocna..ok, nikto nevravi, ze bude jist jen salaty atd..Ale ja pisu, ze kaslat na salaty..Ked da telo prec tukove zasoby, az vtedy moze zacat pracovat so svalom..ak chce clovek nieco so svojim telom robit, musi upravit komplet jedalnicek, nie len nieco vynechat a nahradit to salatom dajme tomu..nemam to len z vlastnej hlavy..vidim pokroky holiek, ktorym robil priatel jedalnicky..dakuju mu, chvalia ho..k spravnemu stravovaniu staci par minut cvicenia denne a vysledky su vidiet brzo..
@eseta
aha aha moc děkuji za cviky, no já nesladím vůbec a většinou piju čaje či vodu s cintronem. Zeleninu taky jím a pak maso no, kuřecí a krůtí. takže měnit cviky, tudíž ta 30denní výzva jen o cviku sedy lehy je na prd že?
@Moňas.p
já jsem na tom celkem dost dobře na horním břichu ale to dolní nic moc je tam ještě pidi špíček
a ten chci pryč
…takže opravdu nepotřebuju aby mi vyskočilo břicho ![]()
@aneta.ji Schvalne, ked sa priatel vrati s pc domov, kuknem, jestli tam nema rozepsanej nejakej ukazkovej den a odfotila bych to
@Moňas.p
no to já se bojim, že budu cviščit jíst co chci a bude to všechno ztracené ![]()
Donedávna jsem sedy lehy dělala taky normálně, pak jsme měli školení s jedním jooo dobrým fyzioterapeutem a ten nám to krásně ukázal a vysvětlil, že fakt tam ten rozestup nastává. Je to pak vidět i cítit, hned pod žebrama takový dolíček. Takže přímé břišáky fakt dělat minimálně, spíš šikmé apod. A hlavně tedy cvičit na hluboké stabilizační, což dělá málokdo.
@MoniB je fajn, že chceš pomoci, ale zatím nějakou konkrétní radu tu nevidím…přítel tedy dělá jídelníčky, nicméně se tím asi živí, že…takže jen tak pro představu zde nějaký konkrétní jídelníček neuvidíme asi, že
…mě by totiž také zajímal, protože s kilama a hlavně chutěma stále bojuju ![]()
@MoniB píše:
Psat cez mobil, to ma zabija :/
Holky, snazim sa byt napomocna..ok, nikto nevravi, ze bude jist jen salaty atd..Ale ja pisu, ze kaslat na salaty..Ked da telo prec tukove zasoby, az vtedy moze zacat pracovat so svalom..ak chce clovek nieco so svojim telom robit, musi upravit komplet jedalnicek, nie len nieco vynechat a nahradit to salatom dajme tomu..nemam to len z vlastnej hlavy..vidim pokroky holiek, ktorym robil priatel jedalnicky..dakuju mu, chvalia ho..k spravnemu stravovaniu staci par minut cvicenia denne a vysledky su vidiet brzo..
někomu to prostě stačí, to je holý fakt ![]()
Prosím tě, můžeš mi napsat nějaký jídelníček na celý den pro představu? Díky
@aneta.ji píše:
@Moňas.p
já jsem na tom celkem dost dobře na horním břichu ale to dolní nic moc je tam ještě pidi špíčeka ten chci pryč
…takže opravdu nepotřebuju aby mi vyskočilo břicho
ani mi nemluv, já měla břicho vždycky. Jinak jsem hodně hubená. Po porodu to byla pecka a teď jsem zas těhotná a mám opět buben. Už teď mám přes břicho skoro metr a to mám rodit až 20. srpna
To bude to břicho zase vypadat
no minule jsem přibrala přes 20 kilo, teď to bude to samý
a to jím normálně, jako vždy, nepřejídám se atd…
@Moňas.p
fakt??no já při druhé dceři přibrala cca 14kilo a postupem měsíců to šlo samo dolů, ale teď potřebuju zpevnit. Já hlavně čokoládky a buchty no
A pak když jsem ležela do porodu na rizikovce tak jsem tam 2kila zhubla
doktorka kroutila hlavou, že takhle nám to dítě nepřibere a hrozila, že nebude mít ani 3kila+předčasnej porod
no jo nemocniční strava
…ale teď už musím brzdit a něco se sebou dělat
@Moňas.p já měla zase extra malé a fakt žádný med. Břišáky mi bohužel moc nepovolily. Takže mi pořád nikdo nevěřil, že už jdu rodit. Když přišla sestra do čekárny, tak mě posílala na oddělení kde se rodí do 26 týdne, chudák myslela že rodím předčasně ![]()
@eseta
já mám pod prsama uprostřed takovej výstupek a po stranách ďolíky, může to být příčina toho posilování přímých svalů??
![]()
sedy lehy opatrně, někomu potom vyskočí břicho ještě víc
Mě teda ne, ale nepomohly vůbec a bolely mě záda