Jídelníček při hubnutí, chutně a levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
3.5.14 11:28

@aneta.ji tohle je přímo pod hrudním košem, pod tou kostí. Zkusím najít obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 11:30

@eseta zkus,možná jsem to špatně vysvětlila, to by mě zajímalo jestli je to ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 11:31

Co třeba místo dresingů atp.??Ať není to jídlo tak suché :) Krom citronové šťávy :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 11:31

Tady jen kopíruju, co jsem v rychlosti našla

Mám rozestup?

To, jestli vás rozestup postihl si můžete ověřit tak, že si lehnete na postel nebo na zem a s výdechem se pomalinku začnete zvedat do sedu - ne moc, jen aby začaly pracovat svaly, většinou stačí zvednout hlavu a ramena. Dívejte se pozorně na bříško. Pokud se vám na něm udělá jakási střecha (podélně od hrudní kosti dolů přes pupík se bříško zvedne víc, než po stranách, takže to vypadá jako „áčková“ střecha domu. Není to samozřejmě žádná špičatice, ale je to nepřehlédnutelné…), tak máte Černého Petra:o/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 11:32

@Magdali Ne nezivi sa tym, ma to ako konicek a jak uz som psala, ked sa vrati, pozriem sa, ci nieco v pc ma a odfotim to sem..

A dalsia vec, jedalnicky sa robia podla vysky, vahy, zamestnania..napises ako vyzera tvoj ukazkovy den co sa stravy tyka a nasledne sa vytvori jedalnicek..nieco mozes robit dobre, ale chyba tam to a to..niecoho mozes jest zbytocne moc a nieco ti proste chyba..to pisem teraz vseobecne..
Co myslite, preco coraz viac zien vyuziva vyzivovych poradcov na jedalnicky? Lebo im dochadza, ze az ked sa zacnu spravne a zdravsie stravovat, az vtedy sa dostavi nejaky efekt a celkovo sa citia lepsie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 11:34

Pod žebrama se udělá právě ten dolíček a pak ta střechy, abych to upřesnila, co jsem myslela dolíčkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 11:35

@eseta špičaté to není, tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 11:36

@MoniB souhlasím s tebou, též ve své práci využívám výživové poradce. Je to nejlepší spojení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 11:40

@eseta sice to asi bude nejlepší spojení, ale některé z nás nemají finance k dispozici, neříkám, že peníze nemáme, ale to radši koupím něco dětem a poradím se o zkušenosti a rady tady s holkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
3.5.14 11:40

@MoniB děkuji, budu ráda když něco konkrétnějšího napíšeš až to bude možné…je mi jasné, že se to musí sladit s mírami konkrétní osoby a k tomu to přizpůsobit…u mě je nejhorší, že se neumím moc omezit a hlavně vymyslet dietnější jídlo…já bych to potřebovala strčit až pod nos rovnou uvařené a v přiměřeném množství…no ale takto mi to asi nikdo nenaservíruje, že…takže to budu muset vymyslet nějak jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 11:52

@aneta.ji však já se o cenách nebavím. Jen říkám, že pokud chce někdo fakt profi poradit přímo na tělo, tak tohle je nejlepší spojení. A někdy to stojí míň, než si myslíš. Já si beru za tréninkový plán s jídelníčkem 900,– V tréninkovém plánu je samozřejmě zahrnuto i pár hodin cvičení s tím klientem. Jinak třeba jen samotný trenér stojí na hodinu 300,–, alespoň u nás, v Praze to může být i víc.
Ono je rada a rada, ale každá jsme jiná, máme jiné procento tuku, děláme jinou práci a to co bude sedět mě, nebude sedět druhýmu, proto ta individualita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 11:53

Takze holky, posielam vam ukazkovy produkt MORE COLOURS, ktory je zalozeny na tom, ze sa cely tyzden stravujes zdravo a vyvazene a cez vikend si doprajes to co mas rada- nieco sladsie, mastnejsie i alkohol, bez strachu zbytocneno priberania. Je to zavisle od cloveka- praca, volny cas..kazdemu sa hodi nieco ine..
Na foto vam posielam Sobotu a Nedelu-su tam prave aj tie menej zdrave jedla, ktore cez tyzden nemozete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 11:58
@aneta.ji píše:
Co třeba místo dresingů atp.??Ať není to jídlo tak suché :) Krom citronové šťávy :nevim: :think:

já dělám z bílýho jogurtu, česneku, soli, cukru a octa dresing a je dobrý. extra dietní není určitě, ale zdravý a lepší, než kupovaný bude určitě :)

• Citovat
  • Upravit
579
3.5.14 12:04

Alebo toto teraz posielal kamaratovej priatelke na 2 dni..zdrava inspiracia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat