Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@aneta.ji No ved ti ho doporucil..na znacke az tak nezalezi, zalezi na tom, co ten protein robi..druh ti poradil, ale holka..samotny protein ti bude naprd..to je ceresna na torte..spravne jedlo-spravne cviky-protein a az potom budu vysledky a spevnene svaly bez spicku
Holky a co kuskus třeba se zeleninou osmženou na másle??Je lepší tu zeleninu smažit na másle nebo na oliváčí??Mě oliváč osobně moc nechutá ![]()
Dnes mě napadlo:kuskus se zeleninou a kuřecím masem, šopskej salát, fazolové lusky kuřecí maso a rýže, krůtí špízy se zeleninou a celozrnná bagetka, kuřecí maso s listovým špenátem a těstoviny…jen mě to příjde takové stejné pořád (mluvím o hlavních chodech a lehkých večeřích) chci se zeptat jakej máte názor na kuskus, těstoviny a sýry při hubnutí. Třeba taková sýrová omáčka??to asi moc nepůjde dohromady co
a co polévky??
pořád tápu a vymýšlím si jídelníček ![]()
@MoniB ahoj,četla jsem, že tvůj přítel sestavuje zdravé jídelníčky, myslíš, že mi může pomoci, už jsemzoufalá. děkuju ![]()
@Katerina38 Ahoj, áno..napíš mi SZ a dám ti kontakt a nejako sa určite dohodnete ![]()
Ahoj holky ![]()
dnes snídane tvaroh, piškoty a banán+voda. A teď se chystám na oběd. Mix zeleniny s kuskusem a kuřecí maso na přírodno
co vy?
Já mám zrovna tento měsíc detox, takže u mě dnes:
Snídaně: Mrkrev+jablko+ořechy+brusinky+med
Oběd: Prokládaná cuketa
Večeře:Fazolové lusky s česnekem+strouhaný sýr
@eseta
na detox to nezni spatne
ja tu ted piju citronovou vodu a chystam se chrnet ![]()
Ahoj holky co myslíte lasagne asi nebude moc dobrej nápad jíst s mletým co??Dělal někdo už ty se špenátem??
Děkuji
@aneta.ji ahoj s mletým proč ne můžeš si ho udělat i doma koupit třeba jen libové hovězí namlít a dochutit…
nebo jde i s kuřecím masem a sýrem zrovna jsem dostlala na ně chut zítra je oběd jasný ![]()
A co takhle mlsate v uvozovkach, kdyz mate chut??seminka??susene ovoce??
@Kapřík90
dekuju
no ja si to dam asi s listovym spenatem
@aneta.ji
jj to bude taky dobré
když mám chut tak žvýkačky apod. věci s mentolem třeba sprej, tic tac atd
jinak když to nejde jinak vydržet tak miluju pražené slunečnice z lidlu ale je to dost kalorické
![]()