Jídelníček při hubnutí, chutně a levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
3.5.14 12:46

Tak mi prosim doporucte nejakej protein :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:54

@aneta.ji No ved ti ho doporucil..na znacke az tak nezalezi, zalezi na tom, co ten protein robi..druh ti poradil, ale holka..samotny protein ti bude naprd..to je ceresna na torte..spravne jedlo-spravne cviky-protein a az potom budu vysledky a spevnene svaly bez spicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 12:55

@aneta.ji já používám od fy. Scitec a nebo Amix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:57

@eseta
dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.5.14 15:48

Holky a co kuskus třeba se zeleninou osmženou na másle??Je lepší tu zeleninu smažit na másle nebo na oliváčí??Mě oliváč osobně moc nechutá :(
Dnes mě napadlo:kuskus se zeleninou a kuřecím masem, šopskej salát, fazolové lusky kuřecí maso a rýže, krůtí špízy se zeleninou a celozrnná bagetka, kuřecí maso s listovým špenátem a těstoviny…jen mě to příjde takové stejné pořád (mluvím o hlavních chodech a lehkých večeřích) chci se zeptat jakej máte názor na kuskus, těstoviny a sýry při hubnutí. Třeba taková sýrová omáčka??to asi moc nepůjde dohromady co :D a co polévky?? :nevim: pořád tápu a vymýšlím si jídelníček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
4.5.14 16:42

@MoniB ahoj,četla jsem, že tvůj přítel sestavuje zdravé jídelníčky, myslíš, že mi může pomoci, už jsemzoufalá. děkuju :oops:

• Citovat
  • Upravit
579
4.5.14 17:49

@Katerina38 Ahoj, áno..napíš mi SZ a dám ti kontakt a nejako sa určite dohodnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.5.14 10:50

Ahoj holky :mavam:
dnes snídane tvaroh, piškoty a banán+voda. A teď se chystám na oběd. Mix zeleniny s kuskusem a kuřecí maso na přírodno :) co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.5.14 21:13

Já mám zrovna tento měsíc detox, takže u mě dnes:
Snídaně: Mrkrev+jablko+ořechy+brusinky+med
Oběd: Prokládaná cuketa
Večeře:Fazolové lusky s česnekem+strouhaný sýr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.5.14 21:50

@eseta
na detox to nezni spatne :) ja tu ted piju citronovou vodu a chystam se chrnet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
6.5.14 20:55

@aneta.ji však si nestěžuju, mi to chutná, takže pohoda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
18.5.14 15:14

Ahoj holky co myslíte lasagne asi nebude moc dobrej nápad jíst s mletým co??Dělal někdo už ty se špenátem?? :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
18.5.14 21:06

@aneta.ji ahoj s mletým proč ne můžeš si ho udělat i doma koupit třeba jen libové hovězí namlít a dochutit… :) nebo jde i s kuřecím masem a sýrem zrovna jsem dostlala na ně chut zítra je oběd jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
18.5.14 21:30

A co takhle mlsate v uvozovkach, kdyz mate chut??seminka??susene ovoce??

@Kapřík90
dekuju :) no ja si to dam asi s listovym spenatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
18.5.14 21:40

@aneta.ji :palec: jj to bude taky dobré
když mám chut tak žvýkačky apod. věci s mentolem třeba sprej, tic tac atd :D jinak když to nejde jinak vydržet tak miluju pražené slunečnice z lidlu ale je to dost kalorické :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková