Jídelníček při hubnutí, chutně a levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
3.5.14 12:05
@eseta píše:
Tady jen kopíruju, co jsem v rychlosti našla

Mám rozestup?

To, jestli vás rozestup postihl si můžete ověřit tak, že si lehnete na postel nebo na zem a s výdechem se pomalinku začnete zvedat do sedu - ne moc, jen aby začaly pracovat svaly, většinou stačí zvednout hlavu a ramena. Dívejte se pozorně na bříško. Pokud se vám na něm udělá jakási střecha (podélně od hrudní kosti dolů přes pupík se bříško zvedne víc, než po stranách, takže to vypadá jako „áčková“ střecha domu. Není to samozřejmě žádná špičatice, ale je to nepřehlédnutelné…), tak máte Černého Petra:o/

tyjo, to mám i teď v těhotnství. Když ve ve stoje jakoby zahnu dozadu, tak, aby s zatly svaly, tak se mi od hrudníku dolů přes břicho udělá jakýsi výrustek. Je to dost velký, to by mohlo být ono? Mám to teda lehce na pravé straně, ne přímo uprostřed. Vypadá to, jako bych měla pod kůží tlačenku :D

• Citovat
  • Upravit
3222
3.5.14 12:09

@MoniB díky za ty fotky…vypadá to fajn ty dva dny…a ten ukázkový produkt ještě budeš nějak posílat nebo to už je vše…jako kdyby přítel neměl do čeho píchnout a chtělo se mu udělat zase nějaký jídelníček tak se hlásím…mám krásných 80kg na 162cm, takže je na čem opravdu pracovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:12

@Moňas.p
dekujiiii :hug: tak ja ho zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:18

@MoniB
dekujeme :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:22

@Magdali Mam ti odkazat, ze pichnut do coho ma ;D Myslel to tak, ze ma „zakaznicky“..Ale ze ide o to, ci TY chces urobit nieco pre seba a svoje telo..ze ak ano, mas mi napisat SZ..dam ti na neho kontakt a nejak sa urcite dohodnete..musi ti to urobit na mieru, presne pre teba..tie dva dni boli ukazkove pre 18rocnu holku, ktora ma 100kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:24

@aneta.ji Neni zac, len sa tym prosim nikto neriadte, nie je to urobene podla vasho tela a potrieb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:27

@MoniB
chapu beru to spis jako inspiraci.ja mam 167 a 55kg. zeptam se jaky proteinovy drink je dobry pro zensky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 12:29

@Moňas.p v těhotenství to bývá často, ale tím se netrap, spíš až po porodu, uvidíš, jestli se ti to zatáhne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:29

@MoniB
a je jedno jaky jogurt??co treba takovy florian??a nebo activia??pripadne co mlsat kdyz je chut??treba slunecnicova seminka nebo tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
3.5.14 12:30

@MoniB mě je to jasné, takových zoufalých jako jsem já je spousta…je to hlavně o vůli, která mi bohužel neříká pane :roll:…ale pořád věřím, že to jednou ještě zvládnu…ale děkuji, pokud mi to nepůjde (zase se pár dní snažím), tak bych tvé a přítelovi nabídky možná využila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.5.14 12:31

@aneta.ji není rozdíl v ženských a mužsých proteinech, jen v obsahu procent. A to je individuelní, protože někdo chce nabrat jen svalovinu a vypadat jak nabouchanec a někdo jen pomoct s nedostatkem přísunu proteinů, třeba já. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:33

@aneta.ji ze zalezi na tom, co chces a preco ho chces brat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 12:34

@MoniB
chci zpevnit svaly a byt trochu vypracovana to bricho no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:36

@Magdali V poriadku, keby nieco, urcite sa ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 12:40

Vhodny protein na vypracovanie svalstva je 100%ny izolat alebo hydrolyzat..urcite rychlovstrebatelny protein zlozeny z menej zloziek..ale mala by si mat k tomu navrhnutu stravu a casy, kedy brat ten protein..nic nejde len tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková