Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Moňas.p
ano posílit
Dietu držet ani nemůžu, to bych nedala
jsem žravec ![]()
@aneta.ji Tak jako salaty muzes, ale neobsahuju vsetky ziviny, ktore tvoje telo potrebuje..sval na spevnenie potrebuje toho viac..ty potrebujes svojmu telu dodat vela energie a zivin, aby ten sval mal s cim pracovat..ked budes jest malo a len urcite veci, telo si to bude stale ukladat, ale do tukovych zasob, lebo bude vediet, ze toho nedostava vela..
@MoniB tak ale zeleninový salát nebude jediný příjem živin za celý den
bude to jeden chod z jídel za celý den
@Moňas.p Jezisi, normalnu zeleninu si dat MUSI..ale ne byt na salatech a podobnych veciach..pri hubnuti a spevnovani treba jist dost, ale vseho..kvalitny jidelnicek neni o zelenine
@MoniB
a máš nějaký recept na hlavní originální jídlo než třeba krůtí prsa s rýží??
už takového jídla mám dost, nebo něco místo dresingu ať to není tolik suché
@aneta.ji píše:
@Emilie
a nemáš přímo ten program kolik čeho denně??nechce se mi za to platitdoufám, že to není takový to jen o tom dělat sedy lehy, to si nemyslým, že by působilo
A příjde mi dost udělat nakonci několik set sedůlehů to bych nedala
![]()
… tak najdem něco na břicho a jdeme do toho spolu??
Bylo to přesně tak, že denně se ty dávky navyšovaly. Ale ikdyž jsem si taky myslela, že denně nedám ani stovku náhodou, tak - dala. Ten obrázek hledám, tutově jsem si ho někam založila, když ty výzvy ještě byly zdarma.
@Emilie
blááááázne
to je dost sedů lehů, nevíš kolik je jich cca nakonci?? to já nedám
Dala jsi to v kuse nebo jsi si třeba pár vteřin odpočinula???
Na spodní břicho je nejlepší taková ta kolíbka. Ležíš na zádech, zvedneš nohy, pokrčíš je v kolenou (paty ať se dotýkají zadku) a jen přitahuješ. U všech cviků (nejen na břicho) je důležité, abys měla zatáhlé pánevní svalstvo, já mím klientům říkám ať zatáhnou zip. Je to jako když potřebuješ na malou, jak to jakoby dovnitř zatáhneš.
Tady je třeba pár ukázek cviků, ale na netu jich najdeš uršo spoustu ![]()
http://sjidelnicek.cz/…cast-bricha/
Jo a ještě jedna rada. Břišáky jsou svalstvo, které si rádo zvyká, takže je důležité ty cviky měnit. A pozor na přímé břišní svaly, než posilovat ty, tak spíš šikmé a boky, aby sis nezpůsobila rozestup. Jsem fitness trenérka, tak vím o čem je řeč. ![]()
Co se jídelníčku týče, měl by být pestrý, hodně zeleniny nevadí, ale na budování svalstva je důležitý protein a omezit cukry. Já třeba maso nejím, takže si místo toho dávám proteiňáky.
@Moňas.p
souhlasím
no když já ráda buchty a koláče
takže jsem už přestala s tímto mlsáním
já se nepřežírám, jen mám vždy na něco chuť a tak průběžně něco smlsnu
ale musím se naučit pravidelně jíst no, aby mě to přešlo ![]()