Jídelníček při hubnutí, chutně a levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
3.5.14 10:44

@Moňas.p
ano posílit :) Dietu držet ani nemůžu, to bych nedala :D jsem žravec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901

Taky nechápu proč ne zeleninové saláty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

Můžu ti poslat ukázku jídelníčku na dva týdny jestli chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:45

@syselinka
To bych ti byla moooooc vděčná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 10:46

@aneta.ji Tak jako salaty muzes, ale neobsahuju vsetky ziviny, ktore tvoje telo potrebuje..sval na spevnenie potrebuje toho viac..ty potrebujes svojmu telu dodat vela energie a zivin, aby ten sval mal s cim pracovat..ked budes jest malo a len urcite veci, telo si to bude stale ukladat, ale do tukovych zasob, lebo bude vediet, ze toho nedostava vela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:48

@MoniB tak ale zeleninový salát nebude jediný příjem živin za celý den ;) bude to jeden chod z jídel za celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.5.14 10:51

@Moňas.p Jezisi, normalnu zeleninu si dat MUSI..ale ne byt na salatech a podobnych veciach..pri hubnuti a spevnovani treba jist dost, ale vseho..kvalitny jidelnicek neni o zelenine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:52

@MoniB
a máš nějaký recept na hlavní originální jídlo než třeba krůtí prsa s rýží?? :D už takového jídla mám dost, nebo něco místo dresingu ať to není tolik suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.5.14 10:53
@aneta.ji píše:
@Emilie
a nemáš přímo ten program kolik čeho denně??nechce se mi za to platit ;) doufám, že to není takový to jen o tom dělat sedy lehy, to si nemyslým, že by působilo :( A příjde mi dost udělat nakonci několik set sedůlehů to bych nedala :D :D… tak najdem něco na břicho a jdeme do toho spolu?? :))))

Bylo to přesně tak, že denně se ty dávky navyšovaly. Ale ikdyž jsem si taky myslela, že denně nedám ani stovku náhodou, tak - dala. Ten obrázek hledám, tutově jsem si ho někam založila, když ty výzvy ještě byly zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:55
@MoniB píše:
@Moňas.p Jezisi, normalnu zeleninu si dat MUSI..ale ne byt na salatech a podobnych veciach..pri hubnuti a spevnovani treba jist dost, ale vseho..kvalitny jidelnicek neni o zelenine

však nikdo neříká, aby jedla jen salát :roll:

• Citovat
  • Upravit
901
3.5.14 10:55

@Emilie
blááááázne :) to je dost sedů lehů, nevíš kolik je jich cca nakonci?? to já nedám :D Dala jsi to v kuse nebo jsi si třeba pár vteřin odpočinula???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
3.5.14 10:56
@aneta.ji píše:
@MoniB tak ale zeleninový salát nebude jediný příjem živin za celý den ;) bude to jeden chod z jídel za celý den

přesně tak. A taky jsem ho uváděla s masem… No to je jedno, podle mě někomu stačí jídelníček neměnit, jen se nepřežírat :mrgreen: a zařadit pohyb

• Citovat
  • Upravit
16939
3.5.14 10:58

Na spodní břicho je nejlepší taková ta kolíbka. Ležíš na zádech, zvedneš nohy, pokrčíš je v kolenou (paty ať se dotýkají zadku) a jen přitahuješ. U všech cviků (nejen na břicho) je důležité, abys měla zatáhlé pánevní svalstvo, já mím klientům říkám ať zatáhnou zip. Je to jako když potřebuješ na malou, jak to jakoby dovnitř zatáhneš.
Tady je třeba pár ukázek cviků, ale na netu jich najdeš uršo spoustu ;)
http://sjidelnicek.cz/…cast-bricha/
Jo a ještě jedna rada. Břišáky jsou svalstvo, které si rádo zvyká, takže je důležité ty cviky měnit. A pozor na přímé břišní svaly, než posilovat ty, tak spíš šikmé a boky, aby sis nezpůsobila rozestup. Jsem fitness trenérka, tak vím o čem je řeč. ;)
Co se jídelníčku týče, měl by být pestrý, hodně zeleniny nevadí, ale na budování svalstva je důležitý protein a omezit cukry. Já třeba maso nejím, takže si místo toho dávám proteiňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.5.14 10:59

@Moňas.p
souhlasím :) no když já ráda buchty a koláče :D takže jsem už přestala s tímto mlsáním :( já se nepřežírám, jen mám vždy na něco chuť a tak průběžně něco smlsnu :D :D ale musím se naučit pravidelně jíst no, aby mě to přešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková