Střih vlasů a barva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
4.5.14 14:26

Když jsem byla o pár led mladší měla jsem střih vlasů a barvu blond melír z fotky č 4. Nechápu dnes jak jsem to mohla nosit byla jsem moc světlá a časem zjistila (vlastně po narození syna) že mi ta barva vůbec nesedí a zvolila brunet (mojí přírodní) barvu vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 14:28
@AngelLilly píše:
Jj, myslela jsem si to :pankac: na té páté fotce se mi i líbí jak máš ty vlasy upravené :palec:

Jak už jsem psala škoda že si neumím sama upravovat hezky vlasy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.5.14 14:29
@lleennttiillkkaa píše:
Mě se moc líbíš na druhé a předposlední fotce, možná bych zvolila strih z druhé a barvu z té předposlední

přesně tahle kombinace mě napadla :mrgreen:
krátký sestřih ti moc sluší, ale ta barva na 2. je moc tvrdá, nevyniknou tolik hezké, jemné rysy obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
4.5.14 14:32

A jak tu někdo psal, že k silnější postavě se hodí kratší vlasy, tak já mám zase opačnou zkušenost. Kamarádce sluší mnohem víc delší vlasy než když má mikádo.
Ale to zase bude „kus od kusu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.5.14 15:16

Souhlas, tchyně si nechala ostřihat asymetricke mikado, její obličej vypadá jak dokonalej uplněk..a o hodně starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56131
4.5.14 15:19

Predposledni fotka. a zmen liceni, jsi mlada a vypadas jako stara mlada… za me dlouhe vlasy a vic do romantiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.5.14 15:21

Světlé odstiny a sesekat k obliceji, delka kousek pod usi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.5.14 15:48

Určitě mohu doporučit buď tu samou, nebo o odstín světlejší barvu jako máš na předposlední fotce, ta ti opravdu sedí. co se týče střihu volila bych něco ne moc náročného na údržbu, ale vzdušného, co bude působit větším objemem, třeba nějaké mikádko.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
4.5.14 15:50
@Jarýsek87 píše:
Je pravda že kadeřnice mi doporučovala stejný střih jako na druhé fotce ale já váhala protože bych radši měla dlouhé vlasy :)

pokud chceš delší vlasy tak bych je sestříhala po patrech, ale nechala dlouhé, to ti také bude sedět :palec:

• Citovat
  • Upravit
Sanlitun
4.5.14 16:00

Za me predposledni fotka, barva i hladky uces do culiku ti slusi. Evtl rozpustene a postupne sestrihane k ramenum, ale v te svetle hnede barve.

• Citovat
  • Upravit
226
4.5.14 16:31
@jkra píše:
Predposledni fotka. a zmen liceni, jsi mlada a vypadas jako stara mlada… za me dlouhe vlasy a vic do romantiky..

Jaké stíny by jsi mi doporučovala? používám jak světle fialové, modré, zelené+tyhle tmavší růžové a šedé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 16:34
@MarkétkaBeruška píše:
pokud chceš delší vlasy tak bych je sestříhala po patrech, ale nechala dlouhé, to ti také bude sedět :palec:

děkuji moc pamatuji že jsem už měla něco takového a vypadalo to moc hezky… na náročné účesy si moc nepotrpím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.5.14 16:36
@Jarýsek87 píše:
Pamatuji si že jsem už měla něco takového a vypadalo to hezky… na náročné účesy si moc nepotrpím ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.5.14 16:50
@Jarýsek87 píše:
děkuji moc pamatuji že jsem už měla něco takového a vypadalo to moc hezky… na náročné účesy si moc nepotrpím ;)

já právě něco podobného kdysi také měla, vlasy nebyly až tak moc dlouhé, ale rozpuštěné vypadaly velice dobře a i v culíku to vypadalo zajímavě, nyní je tedy mám ve stejné délce a jen v bocích trochu kratší, ale to hlavně kvůli tomu že si je nechávám narůst :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
4.5.14 16:56

5ekla bych, že máš docela vysoké čelo a obličej do kulata, takže bych určitě volila sestříhán k jedné straně. No a pokud chceš dlouhé vlasy tak bych je nechala jen hodně sestříhat. To mikádo na fotce č 2 dobrý, ale já bych asi udělala jednu stranu kratší a tu druhou o fous delší, nebo obě strany o kousek delší protože mám pocit, že ta délka ti rozšiřuje obličej. No, co se barvy týče, tak mě se líbí spíš ta tmavá-ale mě se prostě blond vlasy líbí na opravdu málo kom, takže tam fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková