Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte někdo zkušenosti? děkuji
Příspěvek upraven 29.10.17 v 20:35
@kaja00 já chodívala běhat taky cca 2-3× týdně (občas jsem to prostřídala s orbitrekem) a zformovaly se mi nohy, zadek, bricho… tak nejak bych rekla ze všechno rovnomerne. Kila ani tak dolu z pocatku nesla, ale chodila jsem k dietolozce a ta me pokazde merila, takze bylo videt, ze pribyvaji svaly a ubyvaji tuky… a je fakt ze mi sly dolu za cca 4 mesice dve velikosti obleceni… kila taky samozrejme, ale ty spis pomaleji. Skoda, ze jsem musela prestat, ještě to něco malo chtelo
Jinak pokud chces takto hodne cvicit, doporučila bych se poradit s nejakym odborníkem - zda je to vhodne (kvůli regeneraci svalu - tj. abys necvičila zbytecne) a taky kvůli dostatecne vyzive - abys nejedla malo, ten tvůj plan mi prijde totiž celkem jako velka zatez, které by mela odpovídat i strava.
@kaja00 já myslím, že obojí dělat můžeš. Jen si to musí naplánovat tak, abys neběžela dva dny za sebou, spíš střídat jeden den kolo, jeden den běh. V týdnu bys měla mít odpočinkové aspoň dva dny, aby tělo stíhalo regenerovat, jinak si brzo přivodíš nějaké zranění.
A myslite ze je lepsi rotoped nebo Jillian? U te Jillien se bojim ze to nedam ![]()
Ale jinak dekuji za reakce ![]()
@kaja00 Já hlasuji pro Jillian, má cvičení promyšlené a je mnohem více komplexnější. Posílíš a vytvaruješ opravdu celé tělo. Cvičila jsem jí půl roku a díky tomu a změně stravy jsem shodila 17 kg. Ale nehledě na ty kila, vypadám líp, než před prvním těhotenstvím. Tělo je úplně jinak formované. Já s oblibou říkám, že mi Jill zachránila život. Někdo mívá zpočátku problém s klouby. Mě také zlobila kolena, ale pak jsem zjistila, že jsem necvičila dobře a také jsem začala jíst kloubní doplňky (dvouměsíční kúru) a od té doby klid.
Nepotřebuješ hubnout moc, tak bych šla spíš do posilovacího cvičení jako doplňku k běhání
Kombinovat dvě aerobní aktivity netřeba ![]()