Rotoped a běhání

15575
4.5.14 23:36

rotoped a behani

Máte někdo zkušenosti? děkuji

Příspěvek upraven 29.10.17 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
5.5.14 01:32

@kaja00 já chodívala běhat taky cca 2-3× týdně (občas jsem to prostřídala s orbitrekem) a zformovaly se mi nohy, zadek, bricho… tak nejak bych rekla ze všechno rovnomerne. Kila ani tak dolu z pocatku nesla, ale chodila jsem k dietolozce a ta me pokazde merila, takze bylo videt, ze pribyvaji svaly a ubyvaji tuky… a je fakt ze mi sly dolu za cca 4 mesice dve velikosti obleceni… kila taky samozrejme, ale ty spis pomaleji. Skoda, ze jsem musela prestat, ještě to něco malo chtelo :-) Jinak pokud chces takto hodne cvicit, doporučila bych se poradit s nejakym odborníkem - zda je to vhodne (kvůli regeneraci svalu - tj. abys necvičila zbytecne) a taky kvůli dostatecne vyzive - abys nejedla malo, ten tvůj plan mi prijde totiž celkem jako velka zatez, které by mela odpovídat i strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.5.14 07:14

@kaja00 já myslím, že obojí dělat můžeš. Jen si to musí naplánovat tak, abys neběžela dva dny za sebou, spíš střídat jeden den kolo, jeden den běh. V týdnu bys měla mít odpočinkové aspoň dva dny, aby tělo stíhalo regenerovat, jinak si brzo přivodíš nějaké zranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.5.14 07:17

A myslite ze je lepsi rotoped nebo Jillian? U te Jillien se bojim ze to nedam :(
Ale jinak dekuji za reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
5.5.14 08:29

@kaja00 Já hlasuji pro Jillian, má cvičení promyšlené a je mnohem více komplexnější. Posílíš a vytvaruješ opravdu celé tělo. Cvičila jsem jí půl roku a díky tomu a změně stravy jsem shodila 17 kg. Ale nehledě na ty kila, vypadám líp, než před prvním těhotenstvím. Tělo je úplně jinak formované. Já s oblibou říkám, že mi Jill zachránila život. Někdo mívá zpočátku problém s klouby. Mě také zlobila kolena, ale pak jsem zjistila, že jsem necvičila dobře a také jsem začala jíst kloubní doplňky (dvouměsíční kúru) a od té doby klid.

• Citovat
  • Upravit
8780
5.5.14 09:03

Nepotřebuješ hubnout moc, tak bych šla spíš do posilovacího cvičení jako doplňku k běhání ;-) Kombinovat dvě aerobní aktivity netřeba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.5.14 19:12

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie