Kamistad - jak mažete

89
27.7.07 20:18

Kamistad - jak mažete

Dobrý večer,
jen se chci optat,jak podáváte mastičky a gely na dásně a prořezávající zoubky? Nespolkne to mimi? Nebo to chvili masírujete a trošku s mimi bojujete?Co..hii díky
Právě nám vyrašili dva dolní - ale plakal až těsně před vyrašením a dneska se tam hned vedle objevil ten druhý… šlo to dosti rychle co..hiii
Díky předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
27.7.07 21:12

Ahoj,
my Kamistad používali na zánět dásní docela nedávno. Nanesla jsem ho na vatovou tyčinku a dásně potřela. Může se dávat jen dvakrát denně. Protože jsem pak sama zánět dásní měla, tak vím, že je to nepříjemné. Ty dásně to umrtví a je to chuťově škaredé :poblion:
Na rostoucí zuby jsem používala Calgel /nevím jestli je to tak přesně, nemám to u sebe/ a tím jsem dásně prstíkem masírovala.¨
Přeji ať jsou zoubky brzo venku.¨
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.7.07 21:22

Ahoj,
ja tedy nepouzivam Kamistad, ale jiny gel na zoubky a jelikoz to vzdy byl hrozny boj, abych mu pusinku mohla namazat, tak jsem to vyresila tak, ze jsem ten gel dala na dudlik a moc se mi to osvedcilo, nebot si dudu radostne vzal a tak mi odpadly vecne boje. Takze to tak delam pokazde.
U nas si zoubky daly docela na cas. Tedy kolikrat tak plakal, ze jsem si myslela, ze mu rosotu snad od trech mesicu :lol: a každe plakani a knuceni jsem na to svadela, ale prvni se objevily az v deviti mesicich a to jsme zjistili az kdyz nam kousal lzicku a hned dva najednou. No a ted mu rostou horni a zase oba najendou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.7.07 22:21

Mi Kamistad používáme na aftíky a mažu ho normálně čistým prstem přímo na „ránu“, ihned to znecitlví a chuť mi nevadí (malej taky nic nenamítal).
Calgel jsme pužívali na růst zoubků (je super, jediný nám stopro zabíral), mazala jsem ho stejným postupem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
28.7.07 07:36

Nám v lékárně dali Mundisal gel.Potírala jsem čistým prstem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie