Prsťáček - analogie pro pobavení

1493
14.7.07 23:53

Prsťáček - analogie pro pobavení

Ahoj,
nedávno jsem v lékárně kupovala synovi na zoubky prsťáček (který se u nás nesetkává s úspěchem, neb čistění zubů je boj). Partner ho viděl dneska poprvé a hned ho napadlo poslat mi tento odkaz:

http://www.sexshop.cz/…ky-d5513.htm

Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Podle fotek to vypadá skoro stejně :D Jen jsem ho kupovala za nižší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.7.07 08:19

Jééééé :lol: Tak to je fakt dobrý. To vidím poprvé :lol: Vzhledově je to teda skoro nerozeznatelný…ale cena nesrovnatelná :lol:
Pa, Jaa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.07 09:19

Teda to je dobry, ja se moc pobavila :-)))) Hanka

Mimochodem prstacek jsem u dcery jako miminka dost vyuzila, kupovala jsem ho v Profimedu, tak by mne zajimala jestli opravdu mel slouzit k cisteni mimizubu :-)))

• Citovat
  • Upravit
xyz
3294
15.7.07 10:16

No to je teda nářez :lol:

Jsem pro každou špatnost, proč ne, ale nejsem si jistá, jestli bych teď ještě dokázala prsťáčkem čistit miminu zuby :lol: :roll: Asi bych si furt představovala to druhé použití a to se mi u toho mimina trochu ekluje :? 8O
Já teda myslím, že je to jedna a ta samá věc, jen na to nějaký „koumák“ přišel a šup, už je to v sexšopech a za pořádnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.7.07 10:45

:lol: :lol: :lol: Hele, ale to z toho sexshpu nebude mít asi takový štětinky ne :?: :wink: Já teda ale nevím, jaký má ten prsťáček.
Mi koupili od Mamu tohle http://www.babybaby.cz/…ni--2-1.html , v balení byly dva, je to pro děti od šesti měsíců. Byly super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.7.07 11:57

Jé, holky, víc takových vychtávek a maličkostí pro pobavení :):) Zvedají náladu :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
15.7.07 15:13
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.7.07 16:38

Tak to je teda fakt hustý.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.11.07 14:25

Tak to je teda sranda,pracuji ve stomatologii a o tomhle nevim :-(((
Prsťáček znám a už vím kde ho mají maminky jinde koupit než v ordinaci nebo v lékárně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
5.1.08 20:16

Dobrý :lol: :lol: :lol: Já ovšem stejnějako Janinkaz koupila kartáček od šesti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.