Kanárské ostrovy s prckem?

61
23.2.13 21:24

Kanárské ostrovy s prckem??

Ahoj holky, mám v plánu jet se 17ti -měsíční dcerou na Kanáry..Jenže..byla by to naše první dovolená u moře a mám strach aby vůbec vydržela v letadle, ale to snad ano..A taky další věc, nemáte některá nějaké doporučení na hotel atd? Nechci z letiště jet pak další dvě hodiny někam na hotel..Budu ráda za každý názor..Planovana dovča je tak březen, duben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
23.2.13 21:28

My byli na Lanzarote a let 3:50 nebo 4:50, teď bych kecala. Ale hrozný, ještě nás vyhnali na 3/4 hodiny na bio čištění letedla… Dovolená jinak krásná, i když hodně větrno, s tím počítejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.2.13 21:29

Byli jsme s 6-měsíčním prckem a v pohodě. Jen opravdu větrno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.2.13 21:46

Mam vyzkouseno lanzarote fuerteventura a grand canaria. pocitej ze je tam v tehle mesicich hodne promenlivy pocasi…muzete chytit tyden zatazeno s vetrem (ten tam umi foukat paradne) nebo tyden vedra nebo neco mezi… hotel se tezko doporucuje… kazdymu vyhovuje neco jinyho a ma jiny naroky(ja si ty hotely stejne nepamatuju)…to spis vybirej co se tebo libi…lanzarote byva hodne vetrna (zalezi i kterou cast ostrova vyberes) ale rikaji tam ze je nejvetrnejsi…nam tam fucelo hodne i kdyz bylo teplo…na plazi jedine ve stanu nebo nekde za sutrama…ale jinak dobry. fuerte se mi libila hodne moc…ani tam nefoukalo…grand canaria…tam mi prislo hodne draho oproti ostatnim…ale ze trech tydnu jen tri dny skarede…ale to uz je o stesti no. :-) tenerife tak dost chvali.
jinak let dala mala v pohode…prospala to. autobusem uz nevim jak dlouho sme jeli ale to jsem neresila. kdyz mela jeste kocar tak me trochu stvalo ze sme byly v prvnim patre..ale i to se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.2.13 21:47

No bojím se, že mi ani nevydrží v tom letadle právě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.2.13 21:48
@miscala píše:
No bojím se, že mi ani nevydrží v tom letadle právě :-D

jen ty vis jaky mas dite…dle toho se musis vybavit…my dostaly samy dve celou trojku sedadel takze mela furu mista…dostala deku polstar a chrupcila..ale jely jsme v noci no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.2.13 23:10

Já byla na Gran Canarii, ještě teda bez dětí, 6 let z5.JInak nevím jak to je teď, ale tam jsme letěli přímo, a zpátky s mezipřistáním na Tenerife, letadlo letělo Praha-Gran Canaria-Tenerife-Praha, takže ti z Tenerife zase měli mezipřitání na Gran Canarii cestou tam..jesti jsem to napsala srozumitelně. Nevím, třeba teď lítají přímo na jeden ostrov a zpět letadla, ale mimo sezonu bych řekla že ne..to mezipřistání je cca hodinka, a musí všichni ven z letadla, do takový čekárny. A ještě pozor, tam jsou většinou bungalovy, a dost často 2 i více kilometrů od moře..hotelů přímo na pláži není zas tolik, a jsou nejspíš dost drahý..tam mají fakt skoro všude bungalovy, i když ubytování je tam taky super. Jo a po setmění jsou všude v ulicích obrovský švábi :zed: :poblion: v areálu bungalovů to sice definfikují, takže tam vesměs nejsou, ale stejně jsme během dovolený jednoho polomrtvýho v pokoji našli :poblion:
Ale jinak jsou Kanáry super :palec: jo a let je přes 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.2.13 23:39

Nemám zkušenost s kanárama ale s jinýma destinacema a super, naopak jak doma malá neposedí tak v letadle paráda seděla koukala nebo spala. nebála bych se :palec: jen já teda za sebe doporučuju denní let, neumím si představit jí v noci tahat na letiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.2.13 00:02
@martulkasloník píše:
Nemám zkušenost s kanárama ale s jinýma destinacema a super, naopak jak doma malá neposedí tak v letadle paráda seděla koukala nebo spala. nebála bych se :palec: jen já teda za sebe doporučuju denní let, neumím si představit jí v noci tahat na letiště

no ale to bohužel u klasický dovolený od cestovky moc neovlivníš :nevim: my párkrát s dětma v noci letěli, a bez problému. Vloni z Kypru když jsme letěli, tak snad všechny děti v letadle buď výskaly nebo řvali jak tuři, jen moji kluci spokojeně spinkali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
8.3.13 17:08

Ahoj. Řeším to samé, ale chtěla bych letět až v září, kdy malé bude 18 měsíců. Na Kanárech jsem už párkrát byla, takže bych tam chtěla zase, ale bojím se délky letu. Malá zrovna není andílek :roll: Líbilo se mi na Fuerteventuře - Jandía, ale to je 2 hodiny busem z letiště, takže to jsem bohužel vyloučila. Takže bych případně letěla na Fuerteventuru a někam blíž k letišti nebo na Lanzarote. Tam jsem byla v Costa Tequise a bylo to asi jen 20 minut busem od letiště, takže paráda :) Řeším i Mallorcu kvůli délce letu, ale tam se mi moc nelíbilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
18.5.13 22:07

My letime za tyden na Tenerife s 21ti mesicni holcickou. Letu se neobavam, protoze z letadla nas vysadit nemuzou :mrgreen:
Spis by me zajimalo, zda je more vhodne na dlouhodobe rachani se, nebo mam male pribalit neopren?
A koupime tam HiPP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.13 23:26
@qipa píše:
My letime za tyden na Tenerife s 21ti mesicni holcickou. Letu se neobavam, protoze z letadla nas vysadit nemuzou :mrgreen:
Spis by me zajimalo, zda je more vhodne na dlouhodobe rachani se, nebo mam male pribalit neopren?
A koupime tam HiPP?

Pobyt bude určitě pěkný. Kanárské ostrovy jsou Španělsko, takže docela kultivované prostředí, služby na slušné úrovni - záleží co máte objednané. Počasí bude zřejmě vlídné, takové jarní. Pokud nebude zataženo, tak bude docela teplo. Bohužel na Tenerife je nejvyšší hora Španělska a ta přitahuje mraky, takže je dost možné, že zataženo (pod mrakem) bude. Přesto je potřeba se natírat, spálit byste se mohli. Dlouhodobé ráchání - počítej spíš v bazénu, pokud ho máte u hotelu / apartmánu. Kanáry omývá oceán a ne moře, takže chladnější voda (pro většinu lidí teda dost studená) a vlny (i když tam bývají vlnolamy..). Nicméně jako celek to určo bude dobrá dovolená a relaxace.. Je tam velký aquapark, tam si můžete zajet - i když pro dítko ty atrakce nejsou, snad jen pro vás rodiče. Je možnost i dalších výletů. Pak dej vědět, jak bylo.. :)

• Citovat
  • Upravit
245
18.5.13 23:47

@qipa Právě jsme na Tenerife s 14ti měsíční. Zrovna celý tento týden je pod mrakem, takže na koupání v oceánu to není. Využíváme buď bazén v areálu nebo včera jsme byli v aquaparku (Siam Parku). Tam byla spousta dospělých i dětí v neoprénu. Takže bych ho určitě vzala, pokud máš k dispozici…
Co se týče Hipp nevím jistě, kupovali jsme Hero. Až půjdeme do obchodu, podívám se ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
19.5.13 08:58

@jasska a kde presne na Tenerife jste?
Jeste mi prosim mrkni na pleny. Ale pocitam, ze pampersky budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
19.5.13 09:02

S tim pocasim uvidime. Byli jsme kdysi davno v praveku na Gran Canarii v zari a bylo strasne horko. I na severu ostrova a u sopky. Na jihu na plazi na slunci 33 ackoli vsude psali, ze je 23. Nevim jak to meri. I v 7 rano na letisti bylo hlaseno jen 19 stupnu a pritom to bylo na triko a sortky, v riflich jsme se pekli. Ale neopren vezmu. Lucka je rachaci a tezko ji vysvetlim, ze ocean je jen na splouchani nozicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí