Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomimili píše:
Ano tam samozrejme ano ja s tim problém také nemám. Ale ne každý to ví..a spousta lidi jak píšeš to odsoudí aniž by si k tomu cokoliv řekli a atd…
nedivím se tomu, že to odsuzují, 100 lidí, 100 povah a to je na tom to nejlepší. Ženy, co se narodí s určitou dávkou frigidity to rozhodně vyhledávat nebudou. Znám i muže na druhém břehu, že ač jejich manželky mají postavičku ham, ham, šaty-sukni nad kolena jim nedovolí nosit. O leginách ani nemluvím, prostě žárlivost je horší, než rakovina. ![]()
Je to téma, které je velmi zajimavé. Nikoho neodsuzuji. Je to zajimave a pro oba velmi vzrusujici. Kazdy mame radi jiny druh sexu a radi experimentujem. Ja bych treba rad zkusil ctyrku. Laka me jak si kaudy uzivame vedle sebe a jak ona si uziva snim. A laka to jak me tak i zenu..
@Mikines píše:
Je to téma, které je velmi zajimavé. Nikoho neodsuzuji. Je to zajimave a pro oba velmi vzrusujici. Kazdy mame radi jiny druh sexu a radi experimentujem. Ja bych treba rad zkusil ctyrku. Laka me jak si kaudy uzivame vedle sebe a jak ona si uziva snim. A laka to jak me tak i zenu..
Pokud vás to láká oba dva, v čem je problém?
@opozice píše:
nedivím se tomu, že to odsuzují, 100 lidí, 100 povah a to je na tom to nejlepší.
Stržení novou pseudo horečkou jsou mnozí, ale jen někteří si skutečně uvědomí o co přichází, když chtějí plout proti proudu moudré přírody.
@Mikines píše:
Problém je najít nějaký normalní pár..
V podstatě je možné s tím souhlasit. ![]()
@Mikines píše:
A co dámy imponuje vás to aby jste si užila s jiným před ním..
mě jo, ale chlap má jiný názor ![]()
@Denisa76 píše:
mě jo, ale chlap má jiný názor
už jsem to tu psal, že žárlivost je horší než rakovina. ![]()
@opozice píše:
už jsem to tu psal, že žárlivost je horší než rakovina.
jj nechtěl mě půjčovat, ale já si jdu vždycky za svým takže tak ![]()
@Denisa76 píše:
@opozice horší než rakovinato je hezká hláška
no, co? z rakoviny se dá relativně vyléčit, ale ze žárlivosti už ne. Je to pohroma. Nejhorší na tom je to, že čím je více chlap žárlivý na svoji ženu, tím dříve ji zahne. ![]()
@opozice jinak mám kamaráda, který tohle praktikuje se svojí manželkou…je to ale jak píšeš na tyhle věci někoho sehnat to je kumšt ![]()
@Denisa76 píše:
@opozice jinak mám kamaráda, který tohle praktikuje se svojí manželkou…je to ale jak píšeš na tyhle věci někoho sehnat to je kumšt
Dá se swehnat, ale musí se tomu jít naproti. Houby také hledáš v lese a ne na náměstí.
![]()
@opozice píše:
no, co? z rakoviny se dá relativně vyléčit, ale ze žárlivosti už ne. Je to pohroma. Nejhorší na tom je to, že čím je více chlap žárlivý na svoji ženu, tím dříve ji zahne.
i opačně a pak si zahýbají už aby se neřeklo
@opozice píše:
Dá se swehnat, ale musí se tomu jít naproti. Houby také hledáš v lese a ne na náměstí.![]()
to říkám furt, že sedět na zadku a čekat až nám někdo zaklepá na parapet je blbost ![]()