Kandaulista - cuckold

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
4.9.16 18:02
@Tomimili píše:
Ano tam samozrejme ano ja s tim problém také nemám. Ale ne každý to ví..a spousta lidi jak píšeš to odsoudí aniž by si k tomu cokoliv řekli a atd…

nedivím se tomu, že to odsuzují, 100 lidí, 100 povah a to je na tom to nejlepší. Ženy, co se narodí s určitou dávkou frigidity to rozhodně vyhledávat nebudou. Znám i muže na druhém břehu, že ač jejich manželky mají postavičku ham, ham, šaty-sukni nad kolena jim nedovolí nosit. O leginách ani nemluvím, prostě žárlivost je horší, než rakovina. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.9.16 20:00

...

Je to téma, které je velmi zajimavé. Nikoho neodsuzuji. Je to zajimave a pro oba velmi vzrusujici. Kazdy mame radi jiny druh sexu a radi experimentujem. Ja bych treba rad zkusil ctyrku. Laka me jak si kaudy uzivame vedle sebe a jak ona si uziva snim. A laka to jak me tak i zenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.9.16 20:04
@Mikines píše:
Je to téma, které je velmi zajimavé. Nikoho neodsuzuji. Je to zajimave a pro oba velmi vzrusujici. Kazdy mame radi jiny druh sexu a radi experimentujem. Ja bych treba rad zkusil ctyrku. Laka me jak si kaudy uzivame vedle sebe a jak ona si uziva snim. A laka to jak me tak i zenu..

Pokud vás to láká oba dva, v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 20:46
@opozice píše:
nedivím se tomu, že to odsuzují, 100 lidí, 100 povah a to je na tom to nejlepší.

Stržení novou pseudo horečkou jsou mnozí, ale jen někteří si skutečně uvědomí o co přichází, když chtějí plout proti proudu moudré přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 00:39

...

Problém je najít nějaký normalní pár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 07:50
@Mikines píše:
Problém je najít nějaký normalní pár..

V podstatě je možné s tím souhlasit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 07:53
@Mikines píše:
A co dámy imponuje vás to aby jste si užila s jiným před ním.. :-)

mě jo, ale chlap má jiný názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 07:54
@Denisa76 píše:
mě jo, ale chlap má jiný názor :mrgreen:

už jsem to tu psal, že žárlivost je horší než rakovina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 07:55

@opozice horší než rakovina :mrgreen: to je hezká hláška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 07:57
@opozice píše:
už jsem to tu psal, že žárlivost je horší než rakovina. :mrgreen:

jj nechtěl mě půjčovat, ale já si jdu vždycky za svým takže tak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 07:57
@Denisa76 píše:
@opozice horší než rakovina :mrgreen: to je hezká hláška :palec:

no, co? z rakoviny se dá relativně vyléčit, ale ze žárlivosti už ne. Je to pohroma. Nejhorší na tom je to, že čím je více chlap žárlivý na svoji ženu, tím dříve ji zahne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 07:58

@opozice jinak mám kamaráda, který tohle praktikuje se svojí manželkou…je to ale jak píšeš na tyhle věci někoho sehnat to je kumšt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 08:00
@Denisa76 píše:
@opozice jinak mám kamaráda, který tohle praktikuje se svojí manželkou…je to ale jak píšeš na tyhle věci někoho sehnat to je kumšt :roll:

Dá se swehnat, ale musí se tomu jít naproti. Houby také hledáš v lese a ne na náměstí. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 08:01
@opozice píše:
no, co? z rakoviny se dá relativně vyléčit, ale ze žárlivosti už ne. Je to pohroma. Nejhorší na tom je to, že čím je více chlap žárlivý na svoji ženu, tím dříve ji zahne. :potlesk:

i opačně a pak si zahýbají už aby se neřeklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 08:03
@opozice píše:
Dá se swehnat, ale musí se tomu jít naproti. Houby také hledáš v lese a ne na náměstí. :dance: :dance:

to říkám furt, že sedět na zadku a čekat až nám někdo zaklepá na parapet je blbost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí