Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@niki V píše:
A ty spadáš do které z těch kategorií?chlap “echt kelišová” na fóru pro maminky
Ahoj, pokud jsi se teď neprobudila, zjistíš, že diskuzí s tématikou sexu je tu několik a světe div se, diskutuje v nich více žen, jako mužů. A to je přesně jako píšeš na miminu. Ne každý a zvláště už odrostlejší ženy nemíní tu probírat kdy a jaké zoubky narostou dítěti, jestli je lepší ten, či onen kočárek, jestli bolí děloha při zásunu, nebo nebolí, kolik mléka dítě vypije při kojení atd. Takže hezký den.
![]()
Me jen přijde srandovni že na foru které je opravdu primárně určeno maminkam a jsou zde v drtivé většině ženy, MUŽ komentuje že zde jsou lesby, slušnačky atd. Logicky- nejsi na amaterech že, Takže těch mrdalenek jak ty pišeš je zde pomálu(i když jsou zde témata o sexu) ty spiš budou ma tech amaterech či jinde, a prostě od chlapa který je na e miminu to zni fakt srandovně, soráč
chlap na e miminu je jak ženska na foru automoto
@Anonymní píše:
Anonymně: Ano, my to provozujeme, líbí se nám to oběma - manžel se kouká jak si to jedu s tím dalším, honí u toho…je to vzrůšo. Rozhodně mě k tomu nijak nemusí přemlouvat.
Mě k tomu musel dost dlouho přesvědčovat. Přišlo mi to děsně úchylné. A pak jednou zkusila a teď si to užívá a doufám, že i miláček.
Ohledně kandaulismu by mě zajímalo, zda to bývá spíše tak, že to pár párkrát vyzkouší a pak, když se třeba ukáže, že už to není ono, tak se na to vykašlou.
Nebo zda je to spíš nevratný krok. A jak jednou žena muže podvede a vidí, že mu to až tak nevadilo, tak ho už trvale bere jinak a znovu by se „okovy věrnosti spoutat nenechala“.
Ale asi jsem tu s takovým dotazem ve špatné diskuzi. ![]()
@Mart81 píše:
Ohledně kandaulismu by mě zajímalo, zda to bývá spíše tak, že to pár párkrát vyzkouší a pak, když se třeba ukáže, že už to není ono, tak se na to vykašlou.Nebo zda je to spíš nevratný krok. A jak jednou žena muže podvede a vidí, že mu to až tak nevadilo, tak ho už trvale bere jinak a znovu by se „okovy věrnosti spoutat nenechala“.
Ale asi jsem tu s takovým dotazem ve špatné diskuzi.
Ale to ho přece nepodvádí ne? Když je to v jeho přítomnosti nebo s jeho svolením.
@Akinee píše:
Ale to ho přece nepodvádí ne? Když je to v jeho přítomnosti nebo s jeho svolením.
Pravda…
Děkuji.
Oprava: A jak má jednou i jiné sexuální partnery než je manžel a vidí…
@Mart81 píše:
Pravda…Děkuji.Oprava: A jak má jednou i jiné sexuální partnery než je manžel a vidí…
Tak to by mě zajímalo taky ![]()
Ahoj, jak se na to diva Zena to Ti musi rici Zena… zdali bere muze stejne i po…
Ja vzdy tusil ze je mi neverna… manzelka mi to i naznacovala… az se priznala… oba nas to vzrusuje… samozrejme nic neni jak pred tim…
Je opravdu zajímavé občas sledovat diskuse k tomuto tématu. osobně se o to zajímám a na internetu je toho dost. zrovna před chvilkou jsem nalezl toto: https://paelicatus.wixsite.com/myblog
@vitalijvitalij píše:
Je opravdu zajímavé občas sledovat diskuse k tomuto tématu. osobně se o to zajímám a na internetu je toho dost. zrovna před chvilkou jsem nalezl toto: https://paelicatus.wixsite.com/myblog
A co my s tim?
Manžel to taky chtěl zkusit, vzrušuje ho se dívat, jak to dělám s jiným. Kdyby záleželo na něm, tak v tom pokračujeme, zkoušíme dál.. Jenže se to zvrtlo, mezi mnou a přizvaným byla chemie od prvního polibku..
Kdybych byla schopná ukočírovat city, tak je to opravdu zážitek a líbilo by se mi to, ale neumím to.. ![]()
Moje manželka nikdy v životě neměla sex s jiným mužem, tedy alespoň co sama říká. Hodně by mě zajímalo, jak by sex s někým jiným prožívala, co a jak by na ni působilo, jak by byla hlasitá, co vše by mu dovolila a další věci.
Kdybych u toho mohl být, tak bych k tomu svolil.
@niki V píše:
Me jen přijde srandovni že na foru které je opravdu primárně určeno maminkam a jsou zde v drtivé většině ženy, MUŽ komentuje že zde jsou lesby, slušnačky atd. Logicky- nejsi na amaterech že, Takže těch mrdalenek jak ty pišeš je zde pomálu(i když jsou zde témata o sexu) ty spiš budou ma tech amaterech či jinde, a prostě od chlapa který je na e miminu to zni fakt srandovně, soráčchlap na e miminu je jak ženska na foru automoto
Jako nezlob se, ale me v dnesni dobe prijde dost imbecilni resit jake pohlavi se kde vyskytuje.
Nevidim nic divnyho na zene vyskytuji se na forech o autech, stejne jako o muzich diskutujicich na forech o vztazich. Mam to tak jen ja, nebo tady ma rozum i nekdo jiny? ![]()