Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je hezký věk.
To asi budete na Amatérech?
@Anonymní píše:
To asi budete na Amatérech?
Manzel tam ma profil, ale bez fotek.
@VeruLB píše:
Manzel tam ma profil, ale bez fotek.
Důležité je, že nikdo nikoho nepodvádí a oba o tom víte…
@Anonymní píše:
Důležité je, že nikdo nikoho nepodvádí a oba o tom víte…
Ano a rad se se mnou pochlubi:-)
@VeruLB píše:
Ano a rad se se mnou pochlubi:-)
To je od něj hezké… Jak vypadáš?
@PetaOV píše:
To je od něj hezké… Jak vypadáš?
Foto davat nechci a popis mi prijde neosobni.
@VeruLB píše:
Foto davat nechci a popis mi prijde neosobni.
Fotky určitě ne… Myslel jsem vysoká, malá, štíhlá, tenká, silnější, dlouhovlasá, mrdooká blondýna atd…
@Anonymní píše:
Fotky určitě ne… Myslel jsem vysoká, malá, štíhlá, tenká, silnější, dlouhovlasá, mrdooká blondýna atd…
Vyssi, normalni postava, delsi vlasy. Normalni zena, podle pohledu se asi nezdam jako hotwife.
@VeruLB píše:
Vyssi, normalni postava, delsi vlasy. Normalni zena, podle pohledu se asi nezdam jako hotwife.
Dobré ráno ![]()
@VeruLB píše:
Ja byla driv taky jina, ale treba druhe tehu uz jsem byla aktivni i s milencem.
A dítě je čí? My to s manželem řešíme, mě láká dítě s bullem, ale manželovi se do toho nechce.
Taky mě to vzrušuje, ale jen ve fázi představ. Občas si o tom i povídáme, je potom lepší sex, ale naživo nevím jak tady někdo psal, ten červík hlodá. Ale vždycky bych chtěl být u toho, a žádná klec.
@Veselý mrzout píše:
Taky mě to vzrušuje, ale jen ve fázi představ. Občas si o tom i povídáme, je potom lepší sex, ale naživo nevím jak tady někdo psal, ten červík hlodá. Ale vždycky bych chtěl být u toho, a žádná klec.
Na to pozor…taky se ti může stát, že to ona v reálu neustojí a pak je konec a nebo se zamiluje do toho milence… Je to chůze na křehkém ledě… Oba to musíte mít v hlavě srovnané…
@Anonymní píše:
Na to pozor…taky se ti může stát, že to ona v reálu neustojí a pak je konec a nebo se zamiluje do toho milence… Je to chůze na křehkém ledě… Oba to musíte mít v hlavě srovnané…
Ano, s tím naprosto souhlasím. A proto to u nás zůstane jenom jako fantazie. Vím, že se chlapům líbí, ale nechám si jí jenom pro sebe. ![]()
@Anonymní píše:
A dítě je čí? My to s manželem řešíme, mě láká dítě s bullem, ale manželovi se do toho nechce.
U nas to slo vcelku prirozene. Manzel v kleci a bull si moc pozor nedaval, takze asi tak. Kolik vam je?