Kandaulista - cuckold

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
5.9.16 14:36
@Denisa76 píše:
jj vyjádřil jsi to přesně člověk to jinak vychutnává a prožívá. I chlap už víc dokáže vnímat potřeby a je to zkrátka vončo :P

jasně už to není jen prach sprostá mrdačka a předváděčka gaučového atleta, jako ve dvaceti, ale smysluplné prožití chvilky muže v pokročilém věku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:40
@opozice píše:
jasně už to není jen prach sprostá mrdačka a předváděčka gaučového atleta, jako ve dvaceti, ale smysluplné prožití chvilky muže v pokročilém věku. :mrgreen:
šmarjá :mrgreen: spíš konečně vydrží :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 14:42
@Denisa76 píše: šmarjá :mrgreen: spíš konečně vydrží :jazyk:

ha, ha ha. :mrgreen: muže v pokročilém věku nemyslím statného sedmdesátníka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 17:15
@opozice píše:
už jsem to tu psal, že žárlivost je horší než rakovina. :mrgreen:
Úplně nejhorší je, když si někdo začne myslet jak přechytračil přírodu. Nebo jste snad toho názoru, že vás žena bude ještě považovat za samce, když ji dobrovolně vypůjčíte k sexu s někým jiným? Samcem pro ní už nikdy nebudete. Akorát tak trpěnou peněženkou, mluvícím bankomatem…,ale to se od ní nikdy nedozvíte, protože ona si pod sebou dobře zaopatřenou větev neuřízne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 17:32
@Therminal Earth píše: Úplně nejhorší je, když si někdo začne myslet jak přechytračil přírodu. Nebo jste snad toho názoru, že vás žena bude ještě považovat za samce, když ji dobrovolně vypůjčíte k sexu s někým jiným? Samcem pro ní už nikdy nebudete. Akorát tak trpěnou peněženkou, mluvícím bankomatem…,ale to se od ní nikdy nedozvíte, protože ona si pod sebou dobře zaopatřenou větev neuřízne.

Maďarum nemptudum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.9.16 15:18
@Mikines píše:
Jinak je nám 28 a 30. Takže asi tak.:-)Hledáte snad také.. :-)

Jojo hledáme, nám je stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.9.16 16:22
@SlecnaSally píše:
Jojo hledáme, nám je stejně :)

No vidíte a už je ruka v rukávě. :mrgreen: Až dojde ke spojení, dejte zprávu, jestli to stálo za to. Věřím, že jo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.18 07:48

Ahoj

Ahoj zajímavá diskuse. Jsem kandaulista rád bych našel partnerku které by se to tak líbilo a nevadilo by jí že jsem takový, rád bych našel takovou které by se to tak líbilo a vyhovovalo by jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.2.18 07:57
@Lubos1978 píše:
Ahoj zajímavá diskuse. Jsem kandaulista rád bych našel partnerku které by se to tak líbilo a nevadilo by jí že jsem takový, rád bych našel takovou které by se to tak líbilo a vyhovovalo by jí to.

Dobrý vtip, tady ji určitě nenajdeš, jsou tu buď slušňačky, zamindrákované ženy, nebo lesby. Teď opravdových mrdalenek je tu jako šafránu. Přeji dobrý lov. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.2.18 20:31

@opozice Nebo chlapi, co ho mají malýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.2.18 20:33
@tyniste píše:
@opozice Nebo chlapi, co ho mají malýho :lol: :lol:

Jo a urážejí ostatní ženy, aby se jim s tím (malým) mindrákem žilo lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.2.18 21:30
@PeknyVlasy píše:
Jo a urážejí ostatní ženy, aby se jim s tím (malým) mindrákem žilo lépe :mrgreen:

Von už i ten Švejk říkal, že se vždy najde nějaké to trdlo, co se ozve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12624
26.2.18 21:48
@Anonymní píše:
Anonymně: Ano, my to provozujeme, líbí se nám to oběma - manžel se kouká jak si to jedu s tím dalším, honí u toho…je to vzrůšo. Rozhodně mě k tomu nijak nemusí přemlouvat.

A ty se taky vzrusujes, kdyz si to pred tebou rozdava s jinou..fiha tak toto fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavca3492
6.10.18 21:28

žiji s kandaulistou

@Stepanka99 píše:
Ahoj. Na me to pritel vybalil minuly tyden. Vcera jsme o tom meli dlouhou debatu a od vcera uz nekoho hleda. Jsem zvedava zda sezeneme ;-) Docela me to laka tak uvidime :-D

Tak to užje nějaký pátek zpět, co na mě můj drahý tohle vybalil. Nejprve jsem to považovala za vtip a pak se jedno nechala přemluvit na SW s tím, že bude jen vířivka, že se jen jdeme pobavit. Nakonec byli na té SW dva a potom ještě doma manžel. Teď už mám své dva stálé milence. Jen mě mrzí, že u toho manžel nechce být. Stačí mu, když mu o tom při našem společném milování dopodrobna vyprávím.

• Citovat
  • Upravit
1776
6.10.18 21:47
@opozice píše:
Dobrý vtip, tady ji určitě nenajdeš, jsou tu buď slušňačky, zamindrákované ženy, nebo lesby. Teď opravdových mrdalenek je tu jako šafránu. Přeji dobrý lov. :mrgreen: :mrgreen:

A ty spadáš do které z těch kategorií? :lol: chlap “echt kelišová” na fóru pro maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí