Kandaulista - cuckold

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
5.9.16 09:39

Ty budeš asi velká dračice co.. Ráda si dopřeješ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 09:40
@opozice píše:
Dá se swehnat, ale musí se tomu jít naproti. Houby také hledáš v lese a ne na náměstí. :dance: :dance:

To máš sice pravdu, ale ono je těžké najít i na určitých seznamkách či servru. Třeba na amaterech se nám stávalo, že hodně páru se domluvilo a nic a nebo to byli ve finále samotni chlapy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
5.9.16 11:44
@Mikines píše:
To máš sice pravdu, ale ono je těžké najít i na určitých seznamkách či servru. Třeba na amaterech se nám stávalo, že hodně páru se domluvilo a nic a nebo to byli ve finále samotni chlapy..

Jojo, stejná zkušenost..a vám je kolik let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 11:53
@Mikines píše:

To je špatný, to je špatný, to je špatný. Na seznamkách se nevydaří nic. To takhle přímý tah na branku a vyjít do welnes, na nudu pláž, večerní nahé koupání a podobné akce. Tam je těch sexuchtivých hafo a můžete se i navzájem obhlédnout, což má tu výhodu, že nemusíte posílat fotky různým honičům atd. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 13:49
@SlecnaSally píše:
Jojo, stejná zkušenost..a vám je kolik let?

Jinak je nám 28 a 30. Takže asi tak.:-)Hledáte snad také.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:11
@Mikines píše:
Jinak je nám 28 a 30. Takže asi tak.:-)Hledáte snad také.. :-)

to jsi ještě mladíček podle psaní jsem si myslela, že jsi starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 14:17
@Denisa76 píše:
to jsi ještě mladíček podle psaní jsem si myslela, že jsi starší

Děkuji za lichotku. :-) I když sám myslím, že v sexu věk až tak moc velkou roli nehraje.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 14:18

@Denisa76 klaním se před tolika příspěvky. Tu už musíš být celou věčnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 14:24
@Mikines píše:
Děkuji za lichotku. :-) I když sám myslím, že v sexu věk až tak moc velkou roli nehraje.. :-)

Věk nikdo na čele nenosí. Neudržovaný mladík, nebo mladice můžou vypadat starší a naopak. Vše je o vztahu a chuti do toho jít, nebo ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:24
@Mikines píše:
Děkuji za lichotku. :-) I když sám myslím, že v sexu věk až tak moc velkou roli nehraje.. :-)

tak z mého pohledu a zkušeností věk hraje hodně velkou roli, protože člověk zraje jako víno a co jsem prožívala třeba 30 se ted ve 40 vůbec nedá srovnávat je to nebe a nudy a z pohledu partnera se kterým jsem žila tak v 25 to byl šrumec stál mu od rána do večera, ale kvalita nic moc..nebylo to špatný, ale nemělo to grády..ve 30 už to bylo lepší, ale až ve 40 jsem ho označila za alfa samce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 14:26

Tak to je jedině dobře, ale máš pravdu před deseti lety jsem si sex užíval jinak. Teď si ho hodně vychutnávám a užívám.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:28
@opozice píše:
@Denisa76 klaním se před tolika příspěvky. Tu už musíš být celou věčnost. :mrgreen:

jéé to je nasbíráno už dávno ted jsem tu vyjímečně není už tolik času a mrknu, když si chci odreagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.16 14:30
@Denisa76 píše:
jéé to je nasbíráno už dávno ted jsem tu vyjímečně není už tolik času a mrknu, když si chci odreagovat

Dobrá teorie, v práci písemná odreagovačka, ve volném čase praktická. :mrgreen: :mrgreen: Mám pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:30
@Mikines píše:
Tak to je jedině dobře, ale máš pravdu před deseti lety jsem si sex užíval jinak. Teď si ho hodně vychutnávám a užívám.. :-)

jj vyjádřil jsi to přesně člověk to jinak vychutnává a prožívá. I chlap už víc dokáže vnímat potřeby a je to zkrátka vončo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.16 14:33
@opozice píše:
Dobrá teorie, v práci písemná odreagovačka, ve volném čase praktická. :mrgreen: :mrgreen: Mám pravdu?

spíš odreagovačka..před chvíli odešel klient, který je ve velmi těžké životní situaci a mám toho plný kecky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí