Kapesné pro puberťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150074
2.5.19 12:19
@Hanka1 píše:
@Anna766
pohledej i jiné jeji diskuse, jsou fakt vyzivne a ona i přes to všechny, ze byly dost kontroverzni, ma otevreny profil…trochu mi pripomina často zminovanou Bozuzu (ano, ta co si poridila dite se svagrem, pote co jeji segra nemohla pocit a ještě se litovala, ze babicka nemá zajem o vnucku a segru pomlouvala, ze se leci na psychine, no proc asi)

Vím o koho jde. :D
Jako deti jsme kapesné neměly, první peníze jsem měla až na škole, kde jsme dostávali určitou částku od školy, za praxi. Takže jsem to hodně řešila, kolik dát dětem a odkdy, byla jsem v tomhle pole neorané. Muž, byl z pěti děti, a ti taky nedostávali kapesné, no úplný nezkušený trotli jsme byli. První dcera začala dostávat 20 kč týdně, když šla do 1.tridy…no a nějak jsme se k tomu dopracovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.5.19 12:24

Jak detsti psycholove, tak i lidi přes finance se shoduji, ze dite by mělo dostavat kapesne od první tridy nebo od skolky v podstate jak umi pocitat do desiti, tak zacit s deseti, dvacetikorunou od pocatku…

• Citovat
  • Upravit
6119
2.5.19 12:40
@me57h píše:
Kdo řekl, že mám jen suché z nosu? Naopak se s manželem máme dobře a chceme, aby se dobře měly i holky. Proto od nás nic nedostanou zadarmo.

Ano ano, jako prodavačka máš jistě balík.

Nic proti prodavačkám, je to poctivé zaměstnání. Ovšem co se povahy týče, tvoje dcery při každém pohledu na tebe musí zákonitě na tvé dobré rady a výchovné metody zvysoka kašlat ze strachu, že dopadnou jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.5.19 12:42
@SlečnaDahlia píše:
Ano ano, jako prodavačka máš jistě balík.Nic proti prodavačkám, je to poctivé zaměstnání. Ovšem co se povahy týče, tvoje dcery při každém pohledu na tebe musí zákonitě na tvé dobré rady a výchovné metody zvysoka kašlat ze strachu, že dopadnou jako ty.
:potlesk: :palec: :mrgreen: tesat tohle… :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
5708
2.5.19 13:19
@me57h píše:
Problémy s dcerou jsou komplikovanější, ale aspoň sei vydělá a nenatahuje ruku.

Já se nedivím, že se Paní Bovaryová poblinkala, asi budu blinkat také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
2.5.19 15:03
@Hanka1 píše:
Tak u Emilyyy si taky poctes. Ma pritele byvaleho fotbalistu, ten dceri kupuje mobily za ctyricet litru i pote, co je na nej drza. Když ji lupnul pohlavek, tak tu Emilyyy založila diskusi o dvaceti stranách, ze si to nemel dovolit. Takze cálovat ano, vychovavat ne…
Navíc nechape lidi, co si berou hypotéky, na dům si mají prece nasetrit…sama perla… :P

Aby ji ten fotbalista náhodu neutekl za nejakou mladou :D Dite spolu nemaji, manžele nejsou.. Takze klidne se ro mize stat ze dne na den :D Ja bych doma nesnesla takové cizi dite, jako je jeji dcera

• Citovat
  • Upravit
1110
2.5.19 15:27
@SlečnaDahlia píše:
Ano ano, jako prodavačka máš jistě balík.Nic proti prodavačkám, je to poctivé zaměstnání. Ovšem co se povahy týče, tvoje dcery při každém pohledu na tebe musí zákonitě na tvé dobré rady a výchovné metody zvysoka kašlat ze strachu, že dopadnou jako ty.

Práci mám slušnou. A že jsem se prodavackou vyučila, ještě neznamená, že ji dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
2.5.19 15:55

Dcera, 15 let dostává měsíčně 300,– Kredit ji dobijime podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.5.19 19:33
@Anna766 píše:
Klukovi je 16 a už si pár korun přivydělal. A plánuje na léto grigadu u táty v práci.
Proč tvoje dcerka má brigády zařazené jako něco, co je fuj? Nechci být za rypnu, jen to nechápu.
Je fakt, že to asi nepotřebuje, když ji dáváte tolik peněz. :think:

Nevim, proc to ma tak zařazené :nevim:
Ale tak ja jí preji, ze si jeste muze užívat. A ano penize ji radi dame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
2.5.19 19:44
@me57h píše:
Ne, ale čtyřka z matiky je ostuda.

není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
2.5.19 19:45
@SlečnaDahlia píše:
Zbytečné. Ona ty holky drezůruje beztak jen proto, že doufá, že z nich v dospělosti něco kápne. Když sama má suché z nosu.

ano. To říkala i moje drahá matinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
2.5.19 19:54
@me57h píše:
Práci mám slušnou. A že jsem se prodavackou vyučila, ještě neznamená, že ji dělám.

ne. Ty děláš bachařku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
2.5.19 20:32
@PaníBovaryová píše:
ne. Ty děláš bachařku

K té mám hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.5.19 21:26

@me57h Ty tohle snad nemyslíš vazne, ze ne?
Ano, tvoje dcera si nedovede predstavit, ze by nesla na brigadu, protoze ty jí zadne penize nedavas.
A ze tobe taky nedávali kapesne, tak ty nechces, aby tve dcery měly hezci detstvi, nez si mela ty?
My dceri dáváme 1000Kc na mesic, kupujeme ji jodne veci,,které chce a visco? Nas ma dcera rada..Maji re radi i tve deti..?Dost pochubuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
2.5.19 21:30
@_.Emilyyy píše:
@me57h Ty tohle snad nemyslíš vazne, ze ne?
Ano, tvoje dcera si nedovede predstavit, ze by nesla na brigadu, protoze ty jí zadne penize nedavas.
A ze tobe taky nedávali kapesne, tak ty nechces, aby tve dcery měly hezci detstvi, nez si mela ty?
My dceri dáváme 1000Kc na mesic, kupujeme ji jodne veci,,které chce a visco? Nas ma dcera rada..Maji re radi i tve deti..?Dost pochubuju..

Holky vy byste měly ubrat obě. Přijdete mi extrém obě a každá z jiné strany. Měřit lásku děti podle kapesného, no nevím tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí