Lze otěhotnět z tzv. kapičky lásky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.10 14:39

Ach jo, to je diskuze… Psát si o tom, jaké má přítel sperma, atp… Není ti to trochu hloupé? Myslím, že to jestli přítel má sperma řídké, husté asi nemá vliv na to, zda je kvalitnější… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Laura81
2.5.10 16:34

Anonymni, spis by melo byt hloupe tobe ze se takhle ptas v diskuzi o moznem otehotneni. Protoze jaksi to ma velmi mnoho spolecneho se sexem a vsim co k tomu patri.

Pokud se ti ta diskuze nelibi, tak sem nelez.. pust si radsi vecernicek, tam nikdo hustotu spermatu jiste resit nebude.

• Citovat
  • Upravit
1342
2.5.10 18:10

Ale vzdyt je to pravda, je to tady obcas jak u blbejch na dvorecku - denne min. jedna diskuse na tema - Mohu byt tehotna? Myslite, ze jsem tehotna? Mohla jsem otehotnet? Atd atd atd…jezis snad sem chodi dospely zensky, kterym je jasny, ze jednoznacnou odpoved jim da lekar, coz my tady nejsme a vesteckou kouli taky nevlastnime…ovsem pokud vas to tady bavi, tak jen tak dal… :mrgreen: diskuse o moznem ci nemozne, tehotenstvi jsou veskrze plodne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura81
2.5.10 18:43

Ano, presne tak, jak u blbecku na dvorecku, server o detech a tehotenstvi a stejne se najdou intelektualni giganti, kteri se divi, ze se tu resi takovato temata..

• Citovat
  • Upravit
1342
2.5.10 18:47

Ne, opravdu se nepovazuju za INTELEKTUALNIHO GIGANTA, ale tobe pripadaji tyto stokrat omlety diskuse normalni? Opravdu myslis, ze tady ti poradi, zda jsi nebo nejsi tehotna? Nemusis se urazet, ale ja to proste jen nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laura81
2.5.10 19:04

milá lucie, já nejsem zakladatelka této diskuze, jak si můžeš všimnout. Na to jestli jsem těhotná se nikoho ptát nepotřebuju. Co ale vím je, že když se nějaká žena zeptat chce, tohle je to správný místo. Nebo kam by měla jít? Na fórum o zahradničení?

• Citovat
  • Upravit
1342
2.5.10 19:28

Mila Lauro, ok, nemam potrebu se hadat, ze nejsi zakladatelka jsem si samozrejme vsimla…pardon za spatne formulovany posledni prispevek…pokud jsi toho nazoru, ze stale se opakujici diskuse na tema jsem ci nejsem tehu maji smysl, ok,ja mam jiny nazor, ty take na to mame kazda pravo…a na serveru o zahradniceni by se zakladatelka asi taky moc nedozvedela…takze kam ma jit? Ke gynekologovi nejspis bude to prave. Ale opravdu se neminim dohadovat. Ahoj

Příspěvek upraven 02.05.10 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.5.10 19:28

Nedá mi to nevstoupit - protože myslím, že chlapi do tohohle tématu prostě nepatří - ale co takhle zkusi tporadit zakladatelce, jak se hledá ve starších tématech? Jak píše llucie, jsou věci, které se tady opakují pořád dokola už mockrát byly zodpovězené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.5.10 19:30

A pokud můžu připojit zkušenost chlapa - okamžitě po ejakulaci je sperma hustší (má větší viskozitu) a postupně kapalní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.5.10 19:33

Juro dik, ja moc v diskusich nehledam…nevim, zda poradim spravne - ale primo v sekci diskuse je HLEDANI V DISKUSICH a tam by to snad zakladetelku melo navest…ale po precteni mladsi diskuse od teze zeny, pochybuju, ze bude hledat…nic ve zlym, ale dve deti, zadny bydleni, treti mozna na ceste…nechci nikoho urazit, ale trosku nezodpovedna tato zena se mi zda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.5.10 19:39

Hmmm, tak teď nevím, jak se vyjádřit správně a nikoho se přitom nedotknout… Já jsem podle některých lidí taky ve svých dvaačtyřiceti nezodpovědný puberťák, ale přitom si myslím, že pokřivený systém lidských hodnot má spousta lidí okolo… Pán velkomožný, Herr generál, ja som z toho volajaký zmetěný.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.5.10 19:42

Z ceho jsi zmateny? Te diskuse omatce samozivitelce se dvema detmi se taky ucastnis…plus se pomalu priklanim k tomu, ze to zas bude nejaka Budulinkovina…pac ty prispevky postradaji celkem logiku a souvislost, jak uz tam vic holek napsalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.5.10 19:46

Lluci, mně to silně připomíná současnou podobu regionu, ve kterém jsem vyrůstal. A v duchu si přehrávám, jak asi běhají duševní pochody v hlavách některých tamních lidí. Ti lidi se prostě nenarodili pro tržní ekonomiku. To je jejich neštěstí. No a já nevím, jsetli zaujmout postoj tvrdý nebo chápavý. To je tak v kostce důvod mého zmatení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.5.10 19:53

Tak to te obdivuju, ja asi nejsem lidumil, ja jsem uplne alergicka lidi typu state starej se, naval byt, socialni davky, my budem doma, budem rodit deti a vsechno nam bude fuk…jsem hnusna,vim to, ale muj chlap maka od rana do vecera, nikdo nam nic zadarmo neda a z dani, co se slusnejm lidem strhavaj z vyplaty,vyplacime nemakacenka? Omlouvam se vsem, koho se timto dotknu, ale me proste nas socialni stat strasne s..e…sakra ja nechci, aby moje deti splacely dlihy, ktery Paroubek nadela tim, ze vsem da vsechno, rozda republiku…to je jedno, ze schodek statniho rozpoctu je ke zbliti, hlavne, ze budou volici :pocitac: sorry sorry…je to uplne mimo tema…omlouvam se, ale musela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.5.10 20:00

Lluci, plně tebe i tvého chlapa chápu, ale… Možná vám i trochu závidím, že máte šanci (kterou jste si sami vybudovali, nezpochybňuju…) něco se svým životem podniknout. Já bych se do té dřiny od rána do večera vrhnul hned, ale nikdo kromě supů se o mě nezajímá. Pro nikoho není argumentem, že mám chuť pracovat, že jsem maturoval na samé jedničky, že jsem tři roky spolupracoval jako externí autor s Českou televizí, že mám - ač jsem strojař - výborný základ humanitních věd, že mám v malíčku evropské dějiny 20. století… Prostě nejsem potřebný. Vím, jaký je to pocit. A vím, kam mě ten život tlačí. Tak snad i proto se snažím vžít do myšlení takovýchto lidí a říkám si, jestli měli někdy šanci si svůj život uspořádat… Prostě cítím, že tady nemám dost informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí