Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lze otehotnet jestlize pouzivam HA a mela jsem styk den pred MS (v dobe kdyje 7.denni pauza-neuzivaji se prasky) a MS jsem dostala jak jsem mela…mam velice divne pocity v podbrisku…
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotně, když jsme s přítelem souložili před týdnem v noci ze soboty na neděli(udělal se mimo mě)a pak hned ráno po probuzení(také se udělal mimo mě), ale zrovna v těch dnech jsem měla mít plodné dny. Antikoncepci už neberu asi dva měsíce. Ms bych měla dostat příští týden a jsem už docela nervozní, šlo by už na testu něco vidět?
V pondělí zkusím test a uvidím. Případné těhu by nevadilo, ale chtěli jsme ještě počkat ![]()
@kačírek28 v případě, že se nešel mezi tím vyčurat, tak jistě, že tě mohl oplodnit. Sperma zůstává v močové trubici, tudíž do tebe našoustal ten zbytek v ní a pak je to už otázka zda se povedlo, či ne.
Ahooj holky, chtěla jsem se zeptat.. Myslíte, že je možnost otěhotnění, i když jsme neměli sex víckrát po sobě? Vyloženě jen z kapiček lásky? MS mám dostat za 5 dní, včera negativní test, ale nějaké příznaky (bolest v podbřišku, únava, pocit na zvracení, bolest kloubů) by byly. Byla bych moc ráda kdyby to vyšlo
měla to tak některá z vás?
Nemozne to neni, ale zase ani moc pravdepodobne. Testovat takhle brzo je nesmysl. Priznaky mas spis na virozu ![]()
Kamarádka tak prý otěhotněla, ale sex byl vícekrát po sobě, takže zbytek spermií z předchozích souloží udělal své… Svoji zkušenost nemám. Píšeš že bys byla ráda, kdyby to vyšlo, proč se tedy nesnažíte otěhotnět normálně, ale přes přerušovanou soulož nebo z kapiček lásky? Ta šance je malá, na test je brzy (to až pokud by se zpozdila MS) a příznaky jsou buď PMS, bolest kloubů spíš viroza.
@ela88 píše:
ahoj,
holky prosím všechny, jaká je šance na těhotenství z tzv. Kapiček lásky… měli jsme nechráněnou soulož 4× za sebou, nemyl se ani já.. myslíte že bych mohla být těhotná ?
Jo jsem v 15 tydnu tehotenstvi z kapicky lasky
![]()
Noo my jsme si s přítelem řekli, že tomu necháme volný průběh, ale já se toho trošku chytla ![]()
Já jsem z kapičky v 29tt
nejdřív naprostý šok jelikož v te době bylo prvnímu jen 9 měsíců, teď už se těšíme ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat…
S přítelem jsme měli hned v den ukončení me menstruace nechráněný pohlavní styk, neudělal se do mě a neměl vůbec ani vyvrcholení. Přesto se bojím. Mela jsem to dostat, ale porad nic. Někdy mám tak 5 dní zpoždění, teď je to delší. Myslíte že můžu byt těhotná?? +několik dni mě pivhs v levém podbřišku, ale mamka říká že je to asi cysta.
Ze včera na dnešek jsem měla po cca měsíci sex, sice ke klasické ejakulaci nedošlo, ale stačí i kapka… A dnes jsem náhodou zjistila že asi mám ovulaci dle výpočtu. MS mi začala okolo 2.11. a skončila 8.11. Tak si říkám zda-li z toho může něco být. Prostě občas se člověk lásce neubrání a když si rozumíte. Samozřejme prášky nejím a na ochranu nejsem. Jen si říkám jestli může být ovulace i jiný den cyklu než v polovině, což o to jemu by mrně nevadilo ale já jsem na vážkách. Prosím bez moralizování a potraty neuznávám. Jen bych ráda radu. Jelikož dřív jak u vynechané ms to nezjistím tu bych měla dostat okolo 5.12.
@Anonymní píše:
Ze včera na dnešek jsem měla po cca měsíci sex, sice ke klasické ejakulaci nedošlo, ale stačí i kapka… A dnes jsem náhodou zjistila že asi mám ovulaci dle výpočtu. MS mi začala okolo 2.11. a skončila 8.11. Tak si říkám zda-li z toho může něco být. Prostě občas se člověk lásce neubrání a když si rozumíte. Samozřejme prášky nejím a na ochranu nejsem. Jen si říkám jestli může být ovulace i jiný den cyklu než v polovině, což o to jemu by mrně nevadilo ale já jsem na vážkách. Prosím bez moralizování a potraty neuznávám. Jen bych ráda radu. Jelikož dřív jak u vynechané ms to nezjistím tu bych měla dostat okolo 5.12.
Je velmi nepravdepodobne, ze bys otehotnela. Ne nemozne, ale velmi nepravdepodobne.
A mohu takto otěhotnět i přes to, že můj první a zároveň poslední pohlavní styk proběhl před více než půl rokem?
Tak abych to upřesnila, měla jsme namysli sperma na ruce…