Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Laura81 píše:
Anonymni, spis by melo byt hloupe tobe ze se takhle ptas v diskuzi o moznem otehotneni. Protoze jaksi to ma velmi mnoho spolecneho se sexem a vsim co k tomu patri.Pokud se ti ta diskuze nelibi, tak sem nelez.. pust si radsi vecernicek, tam nikdo hustotu spermatu jiste resit nebude.
Hejky dobre jsi mu to reka a mam na to stejnej nazor jak ty ![]()
Hmmm, tak sleduju že se diskuse tady otočila někam jinam, ne? Jo chodí tu dospělé ženské, pokud si nebudu jistá, jestli jsem těhotná, udělám test a naklušu ke gynekologovi. Nicméně chápu zakladatelku, potřebuje se někomu vypovídat, to snad není žádná tragédie. A pokud někomu opakující se diskuse na jedno téma vadí, pak nechápu proč tam leze ![]()
Dobrý den,
tato stránka je asi 6. v pořadí na kterou tohle píši…
Jelikož moje přítelkyně se tim nechce zabívat tak to dělám já…
Před asi cca 5h jsme souložili a mě se protrhl kondom… K ejakulaci nedošlo ale bojim se kapičky lásky kterou jsem asi měl… prosím o pomoc… Děkuji předem…
P. S. Jestli mám něaké pravopisné chyby tak se omlouvám jsem velmi vystresovaný
A co postinor? My z toho mame tritydenni holcicku vedle me v postylce ![]()
Pokud ai nejste jistý, postinor. Prodávají v lékárně. Ale není to teda nic moc..
Já teda nevím…můj osobní názor je takový, že je to opravdu minimální šance, možná, že u extra plodných párů stačí jen se otřít, ale jinak bych byla v klidu…S manželem jsme to praktikovali jakou dobu a vůbec nic, moje máma celej život a nic…jsou články, kde píší, že je to možné a jiné, že není…a myslím, že maminky, co mají děti z této kapičky je spíš o tom, že se manžel nepřizná, že trošku ujel
byla bych v klidu a vůbec se nestresovala ![]()
Jo, tak to já jsem „v tom“ teď taky z téhle kapičky… :/
má ovulaci nebo kolem ovulace? jestli jo a dítě opravdu nechcete, tak bych asi využila možnosti nějakého toho postinoru.
tři roky jsme sice „přerušovali“ a nic, ale ouha, teď to nějak nevyšlo.
Tak my z této kapičky máme 13 měsíčního chlapečka
Vím to na 100% ![]()
Tak šupajdi pro Postinor nebo Escapelle. Resp. musí pro něj slečna do 72 hodin po styku. Je to ted bez předpisu, stačí zajít do lékárny, ale musí osobně. Jsem lékárnice, takže si dovoluju doporučit Escapelle, stojí cca 450,– a je to pouze jedna tableta. Postinor stojí o 100,– více a jsou to 2 tbl.
Hodně štěstí! ![]()
@Yasmine24 Jo a mohu se zeptat asi obcanku bude potrebovat ze? aby jsem ji rekl at si ji vezme raci…
Heledte dekuju moc pani lekarnice (prominte nevim jak se jmenujete), uz jsem to zacal resit pres svoje rodice a zajdu do ty lekarny a zeptam co a jak a po pripade koupim na miste… Jeste jednou dekuji
Jo jinak je mi 14 abyste aspon vedela s jakou inteligenci zmrzly makrely si pisete ![]()
@pikola píše:
14? Co ti na to proboha doma rekli?
Pochválili ho, že si to nenechal pro sebe. ![]()