Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ještě zkus probiotika. Ty zlepší zažívání. Ale výsledek se dostaví asi tak po týdnu.
Já sem malé dávala Simplex vždy když měla problémy s prdíkama.I pár dní i týdnů v kuse.Vždy jí to pomohlo a jakmile ji bříško nebolelo,tak sem jí je přestala dávat.To bylo,ale až kolem 4-5měsíců
chtěla bych poradit mám 2měsíční sofinku a strašně trpíme můžu kombinovat probiotika a sab simlex je to neskutečný pláč máte někdo zkušenost .Děkuji moc za radu
mužeš já je kombinovala taky na doporučení mudr a užívali jsme je dost dlouho (pár měsícu),výsledek užasný.
Ahoj,
my je bereme 4tý měsíc, hodně nám pomohli. Ale poslední tři dny nám začala nějaká alergická reakce. Když kápneme vedle (na obličej, když se malý škubne) tak tam zůstane ošklivý rudý flek. Takže s nimi končíme. Ale jak píšu 4měsíce, pomáhali…
Ahoj, nám zabral obyčejný fenyklový čaj, nedám na něj dopustit a ještě přírodní
![]()
No tak nám teda nepomohli , akorát uškodili . Malej pořád jen tlačil , co minuta to byl rudej a tlacil . Davalo mu to pocit potreby na tlacení i kdyz vuubec nepotreboval . Kapičky jsem mu prestala davat a prcek je na tom o mnohemlépe ![]()
Příspěvek upraven 07.08.11 v 15:30
tak mi Sab bereme už od2 měsíce stále a pořád a je nám 8 měsíců a pomáhá
![]()
Ahoj,davala
jste nektera sab simplex nebo bio gaya ve dvou tydnech a kolik kapek? Pred kojenim nebo po?
Babe007 píše:
Ahoj,davala
jste nektera sab simplex nebo bio gaya ve dvou tydnech a kolik kapek? Pred kojenim nebo po?
Ahoj, dávala jsem Sab Simplex ve dvou týdnech 10 kapek a od třetího týdne 15 kapek…
A dávala před kojením a pak i před UM, ale stejně to malýmu nepomohlo, nemohl se po tom vyprdět vůbec a šíleně plakal. Když jsme je vysadili, tak se vyprděl normálně sám a bez křiku.
Ahojky, já dávala malé sab před každým kojením 5 kapek do 2 měsíců na doporučení doktorky. Potom normálně 15 podle potřeby. Bio gaia jsem dávala až později / po 6 týdnu/, a bříško bylo v poho - nebolelo ![]()
Já jsem taky za Sab Simplex vděčná
Kombinovali jsme ho s masáží bříška pupíkem a klubíčkováním.
Jo a dost pomohlo dát malého do šátku-jak to s ním pohupovalo tak se uvolnil a pěkně se vyprděl ![]()
Ahoj a kdyz kojim devetkrat denne,tak mi muzu dat ty kapky pokazde?Tech pet kapicek a davat pred kojenim?dekuji