Jak odebrat 8m miminu ranní moč?

310
28.3.11 18:36

Jak odebrat 8.m miminu ranní moč??

Malý má tŕetím dnem vysoké teploty, doktorka si nás na zítra pozvala do ordinace a doporučila mi vzít ranní moč. Neřekla však, jak toho mám docílit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
28.3.11 18:38

ahoj, holky odebiraji do pytlicku:D ale u holky teda nevim! ale urcite tu na to prijdeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
28.3.11 18:41

Existuje sběrný pytlík, který prostě dáš do plíny (varianta pro kluka i holku)… ale nám se to nikdy neosvědčilo. Nejlepší pro mne bylo vzít si ráno rozbalené dítě na klín s nočníkem nebo nějakou jinou vhodnou nádobou a čekat, dokud se nevyčurá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.3.11 18:41

Ja dala klukovi pindu do maly lahvicky a na to normalni jednorazovku. Za chvili bylo nacurano. Ale teda nelezel u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.3.11 18:42

nj ale u holcicky?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.3.11 18:43

Zuziku v lékárně jsou sterilní pytlíčky a sterilní zkumavky,
ráno malého omyj a pak mu tam pindíka strčíš do toho sáčku,je tam takové lepítko,takže mu to bude držet na kůži,při sundávání opatrně dolů,a pak střihneš rožek někde dole a necháš vytéct do zkumavky :wink:
já tak vloni odebírala dcerce a nález byl špatný,tak ať máte výsledky v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.3.11 18:44
Monjie píše:

Psala, ze maly…tak predpokladam, ze je to kluk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
28.3.11 18:45
Monjie píše:

Vždyť píše, že je to kluk 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.3.11 18:45

u holčičky to jde nasbírat taky s tím pytlíčkem,musí se to nalepit na správné místo :wink: a nějaká ta moč se tam dostane :palec: my vloni nad nočníkem,já xkrát pochcaná a nasbíráno bylo kulový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.3.11 18:46

já taky chápala že jde o kluka a metřík nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
28.3.11 18:49

Tak my jsme to chytaly do toho pytlíčku,musela jsem odhadnout to správný místo a přilepit přímo na pipinku a pak přelít to zkumavky a dr.řekla že z nočníku to odbírat nemám :think:

• Citovat
  • Upravit
22048
28.3.11 18:53
christy píše:
dr.řekla že z nočníku to odbírat nemám :think:

Pokud ho předtím vyčistíš a párkrát proliješ vařicí vodou, můžeš - mám to schválené i z urologie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.3.11 18:59

nemám zkušenost,ale sestřenice malou ráno posadila na plech na pečení a jak jí to zastudilo tak se vyčůrala a moč pak nalila do sklenky… ale mě osobně to příjde dooost drastický :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
28.3.11 19:00

Hmm tak já nočník samozřejmě čistím pravidelně :mrgreen: ale přesto mi dr.řekla,že to nemám lít z nočníku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
83
28.3.11 19:02

My už jsme trénovaní, odebíráme pravidelně každý měsíc. Děláme to tak, že malého rozbalím z plínky, omeju mu pindíka a čekám se zkumavkou v ruce. Jak začne, tak to chytám. Zadaří se vždycky, a když se mu nechec čůrat, tak pomáhá dát mu na podbřišek mokrou studenou žínku a je to raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí