Kapičky Sab Simplex

91
28.3.11 19:47

kapičky sab simplex

Ahoj. Na návodu u kapiček sab simplex je napsáno, že se můžou používat max 3dny. Bereme je už 2.den a docela nám pomáhají. To mám jako zítra ukončit a nedávat je? A prdíky na novo .Prosím o rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
28.3.11 19:50

Ahoj,
toho jsem si nikdy nevšimla a dávala jsem je několik měsíců v kuse, do každého mléka pár kapek a nic se nikdy nestalo. Ještě jsme je kombinovali s probiotickýma kapkama bio gaia a prdíkům byl konec. Do té doby to bylo příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
28.3.11 19:53

ahoj,

nám tedy tyto kapky nepomohly, ale taky jsem si nikdy nevšimla, že by se měly používat jen 3 dny…dokonce i doktor říkal, používat před kojením, dokud kolika nepřejde :nevim:
takže jinak bysme taky používali dlouhodobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
28.3.11 19:54

To ani nevim,ze tam je napsane.Sab je prirodni lek :wink: .A naopak pri kratkodobem pouzivani to nema snad ani cenu uzivat,jinak to nebude mit ten spravny ucinek.Ja davala dvema detem v kuse od narozeni pred kazdym kojenim,pak pred kazdou UM do 5 mesicu.
Ja mam (a nejen ja) se sab jen pozitivni zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
205
28.3.11 19:57

sabsik

My jsme davali asi tri tydny a pak jsme presli na probiotika. Urcite tri dny podavani nemaji zadny efekt. Zeptala bych se pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.3.11 19:57

Jaanik, já v příbaláku vyčetla, že pouze 3 dny se mají užívat, pokud se neporadíš s lékařem :wink: Taky jsme je dávali tahem a dost dlouho, pokud pomáhají, nepřerušovala bych jejich podávání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
28.3.11 20:43

Nám kapičky pomáhali moc, dávali jsme je určitě 2 měsíce a naše doktorka mi říkala, že je to v pořádku…potom jsem ale vyzkoušela kapičky bio gaia a díky nim jsme s prdíky zatočili úplně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
28.3.11 21:04

Sab malej bastil asi tak 3 mesice v kuse, obcas jsem udelala pauzu, ale to pak bylo peklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5052
28.3.11 21:07

já jsem dávala kpičky cca 4 měsíce v kuse ptala jsem se vyslověně DR jestli to malé nemůže ublížit a ona řekla,že ne a taky se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
29.3.11 08:57

můžeš je dávat dlouho. Do těla se nic nevstřebá. Sab. na sebe nyváže bublinky a vyloučí se ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.3.11 10:03

My nedávali sabíka ale lefax(je to stejné) a dávala jsem je v kuse před každým kojením cca 1 týden a pak objedno kojení a pak postupně vynechávala ,aby si na to nezvykla a kakala sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
29.3.11 10:06

Návyk by na ně neměl být. ale já jsem radějí dával 2 jídla před spaním, protože večer to bylo nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.3.11 10:27
bertík28 píše:
Návyk by na ně neměl být. ale já jsem radějí dával 2 jídla před spaním, protože večer to bylo nejhorší.
:nevim: možná máš pravdu. Mě upozorňovala Mudra,že návykový je,tak jako rektální rourka. Taky jsem ten Lefax měla brát jen pár dnů,ale já to dělala podle svého a dle potřeby dítěte. Přeci nenechám miminko v bolesti. My dělaly furt masáž bříška,přikládala jsem teplou plínku nahřátou ze žehličky,mazaly mastí Pupíkem,…No užily jsme si s prdíkama :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.3.11 11:19

Tak vám děkuji za rady. Jsem ráda, že kapičky můžu používat déle jak 3dny. Nedokážu si představit, je nedávat. Malej je teď úplně klidné miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
29.3.11 11:34

Je to individuální. Ale není v tom látka, díky níž by se na to udělal návyk. Mě nepomáhalo vůbec nic. Ani nahřátá plínka. První tři měsíce byl horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí