Kapka v plence a už křik

1598
8.12.11 22:35

Kapka v plence - křik

Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
8.12.11 22:40

Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje :think:

• Citovat
  • Upravit
9649
8.12.11 22:40

No, tak ja neporadim, protoze moje mala by si v tom rochnila klidne cely den!!! Pokadi se a pokud jsme venku nebo si doma proste nevsimnu, neozve se a pekne si lebedi!!!
Je to urcite plenkou? Pokud jo, myslim, ze nezbyva nic jineho nez prebalovat a prebalovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.12.11 22:41
zichisek píše:
Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje :think:

Taaak, nedavno jsem ji rano vytahla z postylky a pustila ji at si jde hrat, spokojene si lezla po byte, hrala si a ja ji z postele pozorovala, po dvaceti mi nutach rikam - tak pojd, prebalime a ona mela overalek vlhky az u kolen!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
8.12.11 22:43
hmvpapir píše:
Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla… :nevim:

No, pomůže proti tomu ji přebalit :-) mě by se líbilo, kdyby se malý takhle hlásil, ale tomu je to fuk :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
8.12.11 22:44
Barca12345 píše:
zichisek píše:
Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje :think:
Taaak, nedavno jsem ji rano vytahla z postylky a pustila ji at si jde hrat, spokojene si lezla po byte, hrala si a ja ji z postele pozorovala, po dvaceti mi nutach rikam - tak pojd, prebalime a ona mela overalek vlhky az u kolen!!!! :zed:

:mrgreen :mrgreen: :mrgreen: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.12.11 22:47
hmvpapir píše:
Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla… :nevim:

A co zkusit bezplenkovou metodu? Já ji moc neznám, ale třeba poradí někdo jiný. Každopádně pokud je cíťa už takhle malá, třeba budete brzo bez plínek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
8.12.11 22:51
El-Brno píše:
hmvpapir píše:
A co zkusit bezplenkovou metodu? Já ji moc neznám, ale třeba poradí někdo jiný. Každopádně pokud je cíťa už takhle malá, třeba budete brzo bez plínek ;)

Na tuhle metodu bych asi neměla nervy, ale zkusit se má všechno. A snad bude brzy bez plenek, to bylo bájo :-). Bych s tím mohla začít třeba na roce. Uvidíme… Možná to vidím růžově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.12.11 23:02

A zkouselas bily pampersky, ty premium care? Ja na nich totiz nepoznam, kdyz si jenom ucurne.. Musim ji fakt zkoumat, abych zjistila jestli je pocurana nebo ne.. To nemuze na zadecku citit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
8.12.11 23:05

Ty jsme také vyzkoušely. A poznaly jsem to obě dvě, že je mokrá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.12.11 23:11

No jako kdyz je procurana hodne, tak to taky samo poznam :-) ale kdyz jen trochu, tak fakt ne.. :think:
Tak nic no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
8.12.11 23:14
Majdula83 píše:
No jako kdyz je procurana hodne, tak to taky samo poznam :-) ale kdyz jen trochu, tak fakt ne.. :think:
Tak nic no :lol:

Myslela jsem, že jsem to poznala jejím kříkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.12.11 23:23

…a není to tím, že ji něco třeba bolí při čůrání ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
8.12.11 23:24

Jo, tak to mame taky tak. Malej je taky pekna citlivka a vola, i kdyz si jen ucurne. Pomuze asi fakt prebalovat a prebalovat. Kdyz jdu na navstevu, tak s sebou min. 4 plenky. Na druhou stranu pres noc ma plinku suchou, takze ho v noci nemusim prebalovat. Nekdy ani kojit. Je to zlaticko.

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
8.12.11 23:26

Pro me je to vzdycky znameni, ze je mu chladno, tak ho vice obleknu. A je klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure