Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla… ![]()
Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje ![]()
No, tak ja neporadim, protoze moje mala by si v tom rochnila klidne cely den!!! Pokadi se a pokud jsme venku nebo si doma proste nevsimnu, neozve se a pekne si lebedi!!!
Je to urcite plenkou? Pokud jo, myslim, ze nezbyva nic jineho nez prebalovat a prebalovat…
zichisek píše:
Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje
Taaak, nedavno jsem ji rano vytahla z postylky a pustila ji at si jde hrat, spokojene si lezla po byte, hrala si a ja ji z postele pozorovala, po dvaceti mi nutach rikam - tak pojd, prebalime a ona mela overalek vlhky az u kolen!!!! ![]()
hmvpapir píše:
Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla…
No, pomůže proti tomu ji přebalit
mě by se líbilo, kdyby se malý takhle hlásil, ale tomu je to fuk ![]()
Barca12345 píše:zichisek píše:Taaak, nedavno jsem ji rano vytahla z postylky a pustila ji at si jde hrat, spokojene si lezla po byte, hrala si a ja ji z postele pozorovala, po dvaceti mi nutach rikam - tak pojd, prebalime a ona mela overalek vlhky az u kolen!!!!
Jé, tak to neporadím.Naše neřve ani když už má plínu durch…Asi nezbyde než pořád přebalovat,pokud žádná plenka nevyhovuje
:mrgreen
:
hmvpapir píše:
Moje skoro 3 měsíční Viktorka řve pokaždé, jakmile má i kapičku pomočenou plínku. Je na to háklivá. Pomůže proti tomu něco? Jaké máte zkušenosti? Je to u všech plenek? Zkusili jsme Huggies, Pampers, Happy a bšechno stejný. Opruzeninky nikdy neměla…
A co zkusit bezplenkovou metodu? Já ji moc neznám, ale třeba poradí někdo jiný. Každopádně pokud je cíťa už takhle malá, třeba budete brzo bez plínek ![]()
El-Brno píše:hmvpapir píše:A co zkusit bezplenkovou metodu? Já ji moc neznám, ale třeba poradí někdo jiný. Každopádně pokud je cíťa už takhle malá, třeba budete brzo bez plínek
Na tuhle metodu bych asi neměla nervy, ale zkusit se má všechno. A snad bude brzy bez plenek, to bylo bájo
. Bych s tím mohla začít třeba na roce. Uvidíme… Možná to vidím růžově ![]()
A zkouselas bily pampersky, ty premium care? Ja na nich totiz nepoznam, kdyz si jenom ucurne.. Musim ji fakt zkoumat, abych zjistila jestli je pocurana nebo ne.. To nemuze na zadecku citit.. ![]()
Ty jsme také vyzkoušely. A poznaly jsem to obě dvě, že je mokrá ![]()
No jako kdyz je procurana hodne, tak to taky samo poznam
ale kdyz jen trochu, tak fakt ne.. ![]()
Tak nic no ![]()
Majdula83 píše:
No jako kdyz je procurana hodne, tak to taky samo poznamale kdyz jen trochu, tak fakt ne..
Tak nic no
Myslela jsem, že jsem to poznala jejím kříkem ![]()
Jo, tak to mame taky tak. Malej je taky pekna citlivka a vola, i kdyz si jen ucurne. Pomuze asi fakt prebalovat a prebalovat. Kdyz jdu na navstevu, tak s sebou min. 4 plenky. Na druhou stranu pres noc ma plinku suchou, takze ho v noci nemusim prebalovat. Nekdy ani kojit. Je to zlaticko.
Pro me je to vzdycky znameni, ze je mu chladno, tak ho vice obleknu. A je klid.