Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Manželi XB 15, tak na úvod: Děkuji za nás přítomné pochvalu a ze srdce si přeji, aby to nebyla jen prázdná fráze
! Nevím, jaké máš děti a postavu po porodu ty, ale určitě obojí moc pěkné, jako my! Tak, a přecházím k věci: ![]()
Nevycházím z údivu, jací dokáží být chlapi koumáci a šikulové! Tvojee kapsáře a obzvláště jejich uchycení jsou dokonalé!!!
Vzhledem k tomu, že můj chlap není ani vynalézavý, ani příliš zručný, volila jsem poněkud jednodušší variantu: Koupila jsem kapsář s uchycením na suché zipy, v Baumaxu lištu za 80 Kč, pár vrutů a dali jsme se do práce. U nás byl problém i s tím, jak vysoko kapář umístit. Manžel musí mít prostě za každou cenu úplně opačný názor, než mám já, i kdyby se měl postavit kvůli tomu na hlavu. Nakonec jsme to zvládli. I to přivrtání lišty nám zabralo asi 2 hodiny, což by v jiných rodinách nebyl problém udělat do 10 minut, ale co už… My prostě normální být nemůžem ![]()
Výsledek je taky OK, kapsář můžu sundat na vyprání kdykoli bez toho, abych musela sundávat i lištu, a nevypadá to zle. Až bude čas, přihodím foto ![]()