Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
2.3.16 12:17

@Papia no ja Mimi nemám já mám teprve po opu a embrouši se vyvíjejí v mističkách…
Tak přejdi na umělé a snad budeš mít klid možná máš hladové mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.3.16 12:21

@Ezetka jj tak ty nemáš asi žádné léky od Malíčkové, no někdo chodí 3 den na trnsfér někdo až paty, takže záleží kam chodíš někdy je i embrijkovi 3 den líp u mainky než tomu 5, asi vědí co dělají.
Ano máš silné bojovníčky tak ať se jim daří věř jim…
Kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.3.16 10:29

Máme jich oplodněných 24, 2 nádherné, a 19 krásných, 2 jsou pomalejší, bude jich dost na mražení, mrazit se bude sobota i neděle a v pondělí nebo úterý přijde email kolik jich bylo zamražených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.3.16 13:02

@milas to je tak krásny vysledok..uprimne si to zaslužiš..
Jo a ja sa liečim u doktorky Malíčkovej ale mám už len Medrol..udržiava mi alfu nízko..chodím do CAR Apolinář.
Holkyyyy tak už je 7 bunečný bobánek u maminky v brušku :dance: :srdce: :andel: je to tak iný pocit, taky aky som ešte nikdy nezažila..krasny bo si ho uvedomujem že je u mňa a zároven sa bojím aby to nevzdal… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.3.16 13:31

@Ezetka držím pěstičky aby tam bobánek byl a držel se celých 9 měsíců moc ti to přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.3.16 13:38

@milas moooc mooooc ďakujem.. :kytka: ja to prajem taktiež tebe a hlavne bez komplikácii..budem drzať silno palceky ale ja mám také tušenie, že i tebe i @rommisek to už konečne vyjde :dance: obe si to zaslúžite uplne najviac!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.3.16 14:48

@milas
promin, jsem si te spletla se simi :hug:-jak sem jen obcas juknu a zase letim, nejak se mi to pomotalo
mliko mam prave hodne „tluste“-takze male chutna a jen by se kojila ve dne v noci…a ja uz jsem z toho celkem unavena-hlavne to nocni vstavani a rev kdyz ji nechci dat…mala byla jen kojena az do 6,5mesice a byla vazne burtik :mrgreen:
a ja abych mela energii piju slehacku rovnou z kelimku :mrgreen:

tak embrousum drzim palcaky aby se pak pekne uhnizdily :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.3.16 16:19

@Ezetka krásné, že už je brouček u tebe, držím palečky aby se hezky zakousnul a nepustil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.3.16 16:20

@milas teda to je skvělej výsledek moc ti to přeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.3.16 17:00

@Papia máš úžasné dítko… Fakt krásné a díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.3.16 17:00

@verca37 díky moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.3.16 22:38
@Ezetka píše:
@milas wooow tak to je naaadherá úroda ;) moooc ti gratulujem :potlesk: a to už isto musí vyjsť!!! :palec: a dôležité je i to že chlap sa uklidnil ;) a neboj vsetko bude v poriadku..mňa tiež stále pobolieva bruško ale nepripústam si ohss..snazím sa piť vela a i tie bielkoviny..
No ja ja mala 18 vajušiek a z toho 9 zralych.. 5 sa nám chytlo a jedno embrijko je uz pripravené a zajtra idem na transfer a budem mat už bobka u seba :andel: :dance:
a tie dalšie 4 sú pomalšie ale verím že to dobehnu a budu i nanučky :kytka:

Panebože!!!
Už zítra!!! Držím palečky, hlavně klídek, nenamahat bříško :-* :-* a pravidelně podávání hlášení a za 10 dní // tu chci vidět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.3.16 22:49

@Simi11 ale @Ezetka má už bobánka dnes u sebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.3.16 22:50
@Ezetka píše:
@milas to je tak krásny vysledok..uprimne si to zaslužiš..
Jo a ja sa liečim u doktorky Malíčkovej ale mám už len Medrol..udržiava mi alfu nízko..chodím do CAR Apolinář.
Holkyyyy tak už je 7 bunečný bobánek u maminky v brušku :dance: :srdce: :andel: je to tak iný pocit, taky aky som ešte nikdy nezažila..krasny bo si ho uvedomujem že je u mňa a zároven sa bojím aby to nevzdal… :?
:hug: :hug: :hug: :andel: :andel:
Tak už dneska? Jupiiiiii tak hlad bříško ať se mu u maminky líbí a ven až za 8.5 měsíce :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.3.16 22:52
@milas píše:
@Simi11 ale @Ezetka má už bobánka dnes u sebe!!!

Já si toho taky všimla :mrgreen: jsem zmatená :mrgreen: ale ty máš teda taky urodicku. 24 vajíček!!! Bříško nebolelo? Je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí