Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas nutkanie na testovanie už mam, bo je to strašne psychicke vypätie ked neviem či to vyšlo abo nie.. Ale bojim sa testovat skor ako mi odporučili a to je až budúci týžden vo štvrtok..to bude 14 dní od ET..bo ked som tu našla vela diskusii ako holky testovali na 7-9 den a nemali ducha a boli z toho vystresovane zbytočne..tak ja ešte počkám
aspon budem o 5 dní dlhsie v nadeji ![]()
@Ezetka když mi zaváděli osmibuňku, tak jsem měla pozitvní test 10den, já se dřív bála testovat. Zkusila jsem to v dalším pokusu tuším devátý den a byl test negativní, 11 den už pozitivní.
Počkala bych alespoň na ten 10-11den. Jak se dnes cítíš, když jsi neměla ananas?
@estrela ano to je presne to o čom písem
ja som dnes 7 den po ET kedže deň transferu sa považuje za nultý tak myslím že by som tam mala bielo..a podla toho v akom som psychickom rozpoložení asi by som mala slzavé údolie..už i tak mi z toho riadne hrabe, sledujem sa, furt skúšam prsa či neprestali bolieť bo ma bolia riadne ale to môže sposobovat utrogestan, no a dnes mi je nejak až moc dobre, bez priznakov tak sa mi do hlavy tlačia myšlienky že to proste asi nevyšlo..totálne psycho.. ![]()
už nech viem na čom som bo toto je horsie ako celá stimulácia..
No a s tým ananasom zistím až vecer okolo 20h bo vtedy na mňa prichádzaju tie stavy ![]()
@Ezetka je to všechno psychika. U prvního těhu mě bolelo všechno, prsa, podbřišek…bylo mi na zvracení. U dalšího vůbec nic, v podstatě jsem testovala ten 11den jenom proto, že jsem jela K Malíčkový na kontrolu, tak abych ji mohla říct, že asi ne a vykoukli na mě //, vzala mi i HCG a odpoledne volala, že mi gratuluje že mám 183j.
Ono je to hodně těžké, člověk myslí i na to, na co by normálně nemyslel a rady..nesmíš na to myslet, mě šíleně vytáčeli. Nezbývá než čekat a doufat, že bojovníček bojuje, že je mu u maminky dobře. ![]()
@estrela veď to, je to presne tak ako píšeš..
ja som si povedala pred transferom že nebudem sa hrabať na emiminu a hladať prve príznaky po et, bolest prsou po et a podobne..aby som sa zbytočne nestresovala bo to má každá uplne inak..no a čo myslíš že dnes robím? Do lupy sázím prave tie slovne spojenia ktoré som si zakázala
uz začínam byť hodne nervozna ale musím vydržat..chvílkami sa mi chce plakať, cítim úzkosť a bezmoc atd..ale to je tým že som doma a moc sa sledujem..a do toho hormony..a manžel mi presne toto hovori aby som na to nemyslela a mňa to uplne vytáča bo to proste nejde..ale to nemôže pochopit..nikto kto si tým neprešiel..
Holt musím už len počkať a veriť že môj malinký bojovníček si nasiel pohodlie a hajá u maminky ![]()
@Ezetka
to bude dobré, důležité je neztrácet víru, že jednou do toho cíle dojdeš, jen ta cesta je trošku hrbolatá a dlouhá ![]()
Ahoj holčinky, tak dnes první ultrazvuk za mnou a doktorka našla jen 3 vajíčka, bála jsem se aby vůbec něco našla a ted se zase bojim aby v nich něco bylo, jsem hrozná
ale bojím se
a co u vás nového doufám, že je vám všem dobře a nestresujete se jako já, jsem ráda, že vás tu mám, protože manžílek by to asi chudák se mnou nevydržel ![]()
Jo a konečně mám výsledky nových odběrů na imunu a v úterý si jedu pro intralipidy v pondělí jedu na druhou kontrolu do pronatalu tak držte palce, doufám, že mi alespon jedno vajíčko vydrží, nesmím tolik číst na netu vždy najdu něco negativního co se komu stalo a pak jsem vystreslá ![]()
@verca37 držím palečky, já měla 4vajíčka a mám 3embryjka a bohužel je to o strachu, já taky úplně šílím tak se neboj jsem v tom s Tebou
![]()
@verca37 bohužel tohle je záludnost nízkého AMH, ale nezoufej, já nikdy tři folikuly neměla. Nejvíc dva a to při vysokých dávkách, tak pak jsme šli do nativu. Byl jeden folikul a podívej na metřík
držím palce! ![]()