Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@estrela děkuju za povzbuzení, doktorka mi taky zvedla menopur a v pondělí uvidíme jak to vypadá a kdy bude OPU, stačilo by mi jen jedno malinký embryjko víc si nepřeju ![]()
@estrela já beru 200 jednotek puregonu + 112,5 menpuru a dnes k tomu cetrotide, no jsem na to zvědavá, tak trochu doufám v zázrak, že se jich při opu třeba najde trochu víc, hlavně mám strach aby v nich bylo vajíčko, taky prý můžou být prázdné, při prvních dvou ivf jsem tohle nikdy nemusela řešit vždy jsem měla cca 12-14 folíků a z každého ivf mi zbylo i do mrazáčku, tak jsem tohle vůbec nečekala, že ta plodnost je takhle zrádná ![]()
@estrela ďakujem za opýtanie
no kedže som ananas včera i dnes vynechala tak som zistila príčinu tých ťažkých stavov tak toto je zažehnané
inak už niekolko hodín cítim bodavu a pálivú bolesť na lavej strane podbruška ( vaječníku ), taku v krátkych intervaloch a ked sa viac namáham tak pocit na MS a do toho mám jemne točenie hlavy..no a prsa ked si dám utroš tak ani dotknút a kým ubehne 8h bo beriem 2-2-2 a mám dalšiu dávku tak ma bolia jemne čiže toto tiež robí utroš
vylučovacou metodou vyraďujem možne tehu príznaky..
no som ja fakt zvedavá jak som na tom ![]()
@verca37 moc moc držím palčeky
tyjo si ma teda prekvapila tou tvojou kapacitou že ti tak rýchlo klesla
to som ani len netušila že take sa môže stať..uffff.. Ale ako píše Rommisek nič nie je stratené..ja som mala 25 folikov v nich 18 vajíčok a z toho len 9 zralých.. 5 sa podarilo oplodniť a z nich si len jedno vybojovalo prvenstvo a zvyšok to vzdal..tak vidíš, nie je doležitá kvantita ale kvalita ![]()
@verca37 tak to je dost. Doufejme, že je mezi nimi ten vítěz. ![]()
@Ezetka hrozný, jak se člověk pozoruje co? Teď, když si na to vzpomenu, tak se musím smát, ale předtím mi do smíchu nebylo. ![]()
@estrela no je to hrúza..dokonca i v noci ked sa prevraciam na druhy bok a zabolia ma prsa tak si stihnem povedat „jo dobre to je“
proste psycho..už nech viem čo sa deje..len obávam sa že i ked budem mat // tak sledovanie týmto neskončí ![]()
Holky vy teda toho máte. No já si budu těch vychutnávek užívat habakuk příští měsíc…
Estrimax 3×1 a anopyrin no a po ketu k tomu přibude 4-0-4 utrouš no to bude zase mňamka…
Ale co pro Mimi vše
Ahoj holky máte zkušenost s léčbou u Karin Malíčkové? Mame imunologii u Madara ale mám po 2.ZT a chtěla jsem se zeptat, jestli ona nevysetruje něco víc než tam..Děkuju za odpovědi
@Janez - mam vysetreni jak u Madara, tak u KM a KM dela rozhodne podrobnejsi vysetreni. navíc necekas u KM pul dne v cekarne na vysetreni. Objedna Te na konkretni hodinu (aspoň v roce 2014 to tak bylo). Bohuzel u Madara jsou nejenom dlouhe cekacky na výsledky, ale i ta léčba byva obycejne hodne na dlouho (zkušenost jinych pacientek)
@margotkaa díky za odpoved
já z toho neměla moc dobrý pocit
dvakrát mi ten den pomotali jméno pak mi dali zkumavky nějaký jiný ženský tak bych to nejradši zopakovala…tak snad se mi povede dostat doporučení ![]()