Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
11.3.16 20:37

@milas @rommisek holky jste zlatý, moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.3.16 20:50

@estrela děkuju za povzbuzení, doktorka mi taky zvedla menopur a v pondělí uvidíme jak to vypadá a kdy bude OPU, stačilo by mi jen jedno malinký embryjko víc si nepřeju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
11.3.16 20:56

@verca37 kolik tedy máš jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.3.16 21:48

@estrela já beru 200 jednotek puregonu + 112,5 menpuru a dnes k tomu cetrotide, no jsem na to zvědavá, tak trochu doufám v zázrak, že se jich při opu třeba najde trochu víc, hlavně mám strach aby v nich bylo vajíčko, taky prý můžou být prázdné, při prvních dvou ivf jsem tohle nikdy nemusela řešit vždy jsem měla cca 12-14 folíků a z každého ivf mi zbylo i do mrazáčku, tak jsem tohle vůbec nečekala, že ta plodnost je takhle zrádná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.3.16 21:52

@estrela ďakujem za opýtanie ;) no kedže som ananas včera i dnes vynechala tak som zistila príčinu tých ťažkých stavov tak toto je zažehnané ;) inak už niekolko hodín cítim bodavu a pálivú bolesť na lavej strane podbruška ( vaječníku ), taku v krátkych intervaloch a ked sa viac namáham tak pocit na MS a do toho mám jemne točenie hlavy..no a prsa ked si dám utroš tak ani dotknút a kým ubehne 8h bo beriem 2-2-2 a mám dalšiu dávku tak ma bolia jemne čiže toto tiež robí utroš :D vylučovacou metodou vyraďujem možne tehu príznaky.. :) no som ja fakt zvedavá jak som na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.3.16 21:56

@verca37 moc moc držím palčeky :hug: tyjo si ma teda prekvapila tou tvojou kapacitou že ti tak rýchlo klesla :( to som ani len netušila že take sa môže stať..uffff.. Ale ako píše Rommisek nič nie je stratené..ja som mala 25 folikov v nich 18 vajíčok a z toho len 9 zralých.. 5 sa podarilo oplodniť a z nich si len jedno vybojovalo prvenstvo a zvyšok to vzdal..tak vidíš, nie je doležitá kvantita ale kvalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
11.3.16 22:13

@verca37 tak to je dost. Doufejme, že je mezi nimi ten vítěz. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
11.3.16 22:16

@Ezetka hrozný, jak se člověk pozoruje co? Teď, když si na to vzpomenu, tak se musím smát, ale předtím mi do smíchu nebylo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.3.16 22:20

@estrela no je to hrúza..dokonca i v noci ked sa prevraciam na druhy bok a zabolia ma prsa tak si stihnem povedat „jo dobre to je“ :) proste psycho..už nech viem čo sa deje..len obávam sa že i ked budem mat // tak sledovanie týmto neskončí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
11.3.16 22:22

@Ezetka neskončí, bude to ještě horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.3.16 22:24

@estrela veď toto je to :zed: :mrgreen: sa tešim no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.3.16 23:45

Holky vy teda toho máte. No já si budu těch vychutnávek užívat habakuk příští měsíc…
Estrimax 3×1 a anopyrin no a po ketu k tomu přibude 4-0-4 utrouš no to bude zase mňamka…
Ale co pro Mimi vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
13.3.16 19:56

Ahoj holky máte zkušenost s léčbou u Karin Malíčkové? Mame imunologii u Madara ale mám po 2.ZT a chtěla jsem se zeptat, jestli ona nevysetruje něco víc než tam..Děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.3.16 20:32

@Janez - mam vysetreni jak u Madara, tak u KM a KM dela rozhodne podrobnejsi vysetreni. navíc necekas u KM pul dne v cekarne na vysetreni. Objedna Te na konkretni hodinu (aspoň v roce 2014 to tak bylo). Bohuzel u Madara jsou nejenom dlouhe cekacky na výsledky, ale i ta léčba byva obycejne hodne na dlouho (zkušenost jinych pacientek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
13.3.16 20:56

@margotkaa díky za odpoved :) já z toho neměla moc dobrý pocit :( dvakrát mi ten den pomotali jméno pak mi dali zkumavky nějaký jiný ženský tak bych to nejradši zopakovala…tak snad se mi povede dostat doporučení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí