Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ještě se chci zeptat, dnes jsem si poprvé píchala menopur a ta jehla je hrozně tupá, je to normální? musela jsem docela zatlačit abych tu kůži propíchla no hnus
jo a jak to děláte když si pícháte 2 injekce v jeden den pícháte si obě na jednu stranu a druhý den na druhou? já si to píchla každou na jinou stranu, tak snad je to ok. no a taky mám modřinu takže zítra budu píchat do tý modřiny
už se těším až bude po stimulce ![]()
@estrela děkuju za doporučení určitě se tam kouknu
je pravda, že vždy když člověka něco trápí tak je lepší když v tom není sám a třeba tam najdu dobré rady a doporučení, je to docela šok, když si celou dobu myslím, že je vše úplně v pořádku a nakonec to tak není, ale dala jsi mi sílu do dalšího boje ![]()
@verca37 jukni a pokud budeš mít čas přečti od začátku, mě to moc pomohlo. Já měla modré celé břicho, zvlášť mi to dělal Clexan na ředění krve. Jehla tupá podle mě není, neboj se a vem to „rozmachem“ je to malá jehlička, zajede tam sama ![]()
@milas jojo veď som sa i kvalitne vyplašila, hned som hladala tel. č na pohotovosť ale hovorila som si že ak sa to v noci zhorší tak ma manžel veze..ale našťastie rano bolo dobre ![]()
@verca37 no dúfam aj ja že to čo sa deje je dobre znamenie
..tebe tiež moc držím palćeky nech stimulácia je čo najviac úspešná
a ako sa cítiš?
Hocičky inak včera som mala vecer zase také silné bolesti, nafúklo sa bruško, bolelo ako na MS a vystrelovalo mi do na pravu stranu ledvin..neviem čo si myslieť či je to tým utrogestanom a telo sa čistí po tolkých hormónoch
alebo…? ![]()
@milas ano sledujem si to, dávam na seba pozor… no už začínam mať i podozrenie na žlčník, ujo Google mi to povedal
som si hladala podla priznakov a tie bolesti v zádech by tomu mohli nasvedčovať..neviem no ![]()
@Ezetka no po 2 ohss mi zjistili taky jen náhodou po utz 1 cm žlučnikový kámen
@milas no teda, mazec! Chuuďa ty si si snád prešla všetkým..dnes schválne nebudem jesť nič mastné bo včera na večeru som si urobila grilovaný hermelín v alobale a ja mám rada ten výpek, si do neho namáčám chleba
tak asi som si tú bolesť spustila tým..dnes bude na večeru salátek ![]()
Tak ja to holky nechapem čo mi je
opäť mi začínaju tie iste bolesti..už tretí deň takto večer..cez deň som to cítila tiež, musela som si lahnuť ale večer je to vždy velmi silné..cítim bolest akoby na MS a do toho mi je ťažko len neviem či od žaludka abo odkial to vychádza bo je to cele divné..nešpecifikovatelné… ![]()
@Ezetka raději bych si ráno zavolala do Car jestli je to v pořádku, raději jednou volat zbytečně než to podcenit, opatruj se a hodně pij a měř si břicho, to mi říkali u nás, že si mám měřit břicho když mi nebude dobře.
@estrela určitě si to všechno přečtu, no s rozmachem mi to píchat nejde, vždy se mi ta ruka zastaví
ale pero mi s rozmachem dneska šlo, jen ta druhá mrcha je prostě mín ostrá, ale já jí tam vždycky dostanu
ten clexan jsem si minule taky píchala a ten má vlastně stejně blbou jehlu jako menopur taky mi šel špatně píchat, ale jak říkáš je to určitě tím, že se neumím rozmáchnout ![]()
@verca37 ano i manžel už ma obavy a povedal že aby som rano volala…ale napadla ma ešte jedna varianta..ja sa každý den - začala som dva dni pred ET- ládujem čerstvým ananasom..a zahadne mi vždy do nejakej doby po konzumácii nastúpi tato bolesť..a vygooglila som si že bolest žaludka je alergiou..viz skopirovaný text zo stranky : „jedná se o alergii na ananas, která je pravděpodobně způsobena proteolytickým enzymem bromelinem nebo bílkovinou profilin.“
A toto vyvolava tento stav..a tým že mňa boli este i podbříšek tak sa to cele zleje dokopy a ja som odrovnana..
Zajtra ho už jesť nebudem, tak uvidím či to bude ono ![]()
@Ezetka jinak dibpřijmo zajdu na kontrolu do caru a oni ti dají jinak kapak a bude to ok.
Jo a skus už si udělat test!!! Už by tam mohl být dušík, vždyť mimisek už má 10 dní…