Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ezetka budu ti ve čtvrtek držet palečky, doufám, že to bude šťastný den pro obě, já jdu na OPU a ty testík, musí to klapnout to je jasné, já si taky myslím, že je to dobré znamení, že ti nic není
a ve čtvrtek tu budu čekat krásné // ![]()
@milas jsem moc ráda, že se ti ten hnusnej Ohss vyhnul obloukem, je to prostě náš rok a to dáme ![]()
@rommisek určitě je to dobrý plán a jak píšeš třeba se ti ta imunita zklidnila a zbytečně bys promrhala šanci, moc ti držím palečky, je to hodně těžký boj, ale já věřím, že tenhle rok ho tu všechny vyhrajem, zasloužíme si to ![]()
Jo a holky, dnes poslední cetrotide a večer v 22 hod. už jen pregnyl, huráá ![]()
@estrela @Simi11 @Tinakaterina
Tyjo holky tolko som o tom písala, že mi nič nie je až som si to snaď privolala..
ma bolí už asi cez dve hodiny uplne ako na MS..furt chodím na zachod kontrolovať no zatial nič
a sugescia to nie je..
@verca37 no tak to ja pevne verim že bude šťastný pre obe
musí!!! Budem ti moc moc držať palceky nech su vajušká prvotriedne
![]()
@Ezetka píše:
@estrela @Simi11 @Tinakaterina
Tyjo holky tolko som o tom písala, že mi nič nie je až som si to snaď privolala..ma bolí už asi cez dve hodiny uplne ako na MS..furt chodím na zachod kontrolovať no zatial nič
a sugescia to nie je..
@verca37 no tak to ja pevne verim že bude šťastný pre obemusí!!! Budem ti moc moc držať palceky nech su vajušká prvotriedne
![]()
Neboj je to tam ![]()
@Simi11 si zlatíčko, ďakujem za podporu
už to odoznelo..je to preč…ono to vyzerá akoby sa MS nemohla predrať cez utroš a len to na mňa skuša..sa z toho zblaznim do štvrtku
![]()
Holky, prosím vás, jaké jste měly než. účinky Prednisonu?
Deprese, nespavost, vysoký tlak?
@Efka2015 ja som brala Metypred 12mg, teraz mám 4mg…a mala som depresie, stavy úzkosti..pribrala som, zhoršila pleť..mesíčkovitý obličej..ale každé telo sa s tým vysporiadava inak, tak možno nebudeš mať ziadne vedlajšie účinky…
Teraz ako som znížila dávku som v pohode, teda čo sa psychiky týka..
@Ezetka píše:
@Simi11 si zlatíčko, ďakujem za podporuuž to odoznelo..je to preč…ono to vyzerá akoby sa MS nemohla predrať cez utroš a len to na mňa skuša..sa z toho zblaznim do štvrtku
![]()
Já tě obdivuju…já testovala od 4 dne. 5 byl duch
budeš mít už čáru jako blázen. Prostě musíš ![]()
Holky držím Vám všem pěsti opravdu!!! Jen tak fmdál tu bude miminek a těhulek…
@verca37 jj tentokrát vyhnul ale bála jde se 4 dny byl to fičák a měřila jsem se a vážila a furt se sledovala. Akorát jsem měla zácpuva ta teprve teď pomalinku odeznívá…
@Simi11 no sama seba trápim
ale vydržím hehe..dufam že vás nesklamem a budú tam // ![]()
@Ezetka no s váhou - v momentě, kdy jsem začala brát, hodně se snažím hlídat.
Přesto - nohy mám dost nateklé, vyšší tlak a ty depky..ty myslím, že jsou jasné :-/