Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
15.3.16 17:05

@Ezetka budu ti ve čtvrtek držet palečky, doufám, že to bude šťastný den pro obě, já jdu na OPU a ty testík, musí to klapnout to je jasné, já si taky myslím, že je to dobré znamení, že ti nic není :-) a ve čtvrtek tu budu čekat krásné // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.3.16 17:07

@milas jsem moc ráda, že se ti ten hnusnej Ohss vyhnul obloukem, je to prostě náš rok a to dáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.3.16 17:09

@rommisek určitě je to dobrý plán a jak píšeš třeba se ti ta imunita zklidnila a zbytečně bys promrhala šanci, moc ti držím palečky, je to hodně těžký boj, ale já věřím, že tenhle rok ho tu všechny vyhrajem, zasloužíme si to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.3.16 17:11

Jo a holky, dnes poslední cetrotide a večer v 22 hod. už jen pregnyl, huráá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 18:16

@estrela @Simi11 @Tinakaterina
Tyjo holky tolko som o tom písala, že mi nič nie je až som si to snaď privolala.. :think: ma bolí už asi cez dve hodiny uplne ako na MS..furt chodím na zachod kontrolovať no zatial nič :nevim: a sugescia to nie je..
@verca37 no tak to ja pevne verim že bude šťastný pre obe :kytka: musí!!! Budem ti moc moc držať palceky nech su vajušká prvotriedne ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.3.16 19:33
@Ezetka píše:
@estrela @Simi11 @Tinakaterina
Tyjo holky tolko som o tom písala, že mi nič nie je až som si to snaď privolala.. :think: ma bolí už asi cez dve hodiny uplne ako na MS..furt chodím na zachod kontrolovať no zatial nič :nevim: a sugescia to nie je..
@verca37 no tak to ja pevne verim že bude šťastný pre obe :kytka: musí!!! Budem ti moc moc držať palceky nech su vajušká prvotriedne ;) :kytka:

Neboj je to tam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 19:37

@Simi11 si zlatíčko, ďakujem za podporu :hug: už to odoznelo..je to preč…ono to vyzerá akoby sa MS nemohla predrať cez utroš a len to na mňa skuša..sa z toho zblaznim do štvrtku :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.3.16 19:42

Holky, prosím vás, jaké jste měly než. účinky Prednisonu?
Deprese, nespavost, vysoký tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 19:50

@Efka2015 ja som brala Metypred 12mg, teraz mám 4mg…a mala som depresie, stavy úzkosti..pribrala som, zhoršila pleť..mesíčkovitý obličej..ale každé telo sa s tým vysporiadava inak, tak možno nebudeš mať ziadne vedlajšie účinky…
Teraz ako som znížila dávku som v pohode, teda čo sa psychiky týka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.3.16 20:07
@Ezetka píše:
@Simi11 si zlatíčko, ďakujem za podporu :hug: už to odoznelo..je to preč…ono to vyzerá akoby sa MS nemohla predrať cez utroš a len to na mňa skuša..sa z toho zblaznim do štvrtku :zed: :lol:

Já tě obdivuju…já testovala od 4 dne. 5 byl duch :potlesk: budeš mít už čáru jako blázen. Prostě musíš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.3.16 20:12

@Simi11 já od šestého dne a byl duch ; )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.3.16 20:24

Holky držím Vám všem pěsti opravdu!!! Jen tak fmdál tu bude miminek a těhulek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.3.16 20:26

@verca37 jj tentokrát vyhnul ale bála jde se 4 dny byl to fičák a měřila jsem se a vážila a furt se sledovala. Akorát jsem měla zácpuva ta teprve teď pomalinku odeznívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 20:30

@Simi11 no sama seba trápim :D ale vydržím hehe..dufam že vás nesklamem a budú tam // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.3.16 21:12

@Ezetka no s váhou - v momentě, kdy jsem začala brát, hodně se snažím hlídat.
Přesto - nohy mám dost nateklé, vyšší tlak a ty depky..ty myslím, že jsou jasné :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí