Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
14.3.16 22:02

@milas ahoj tak to je super!!další holcina z Olmika :lol: je fakt machr ale teď dost potřebuju aby byl ještě lepší :mrgreen: on si vždycky vyslechne moje nápady a pak mi řekne blbost :mrgreen: já sem z něj vždy paf :mrgreen: akorát už mě štve že se s námi 2 krát loučil a předával na gyndu a já vždy za týden ende! a to si mě tam teď nechali až do 8 TT tak příště se nehnu po 12 tt :mrgreen: a vy uz prcka máte? My ještě ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.3.16 22:06

@Janez ne ne já jsem u něj už pomalu 3 roky a zatím jen ZT dvojčátek to spískali v Bohumíně ve špitále neumí léčit OHSS a pak z ketu biochemické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.3.16 22:09

@milas no prvé nám taky říkal že máme štěstí když hned 1.ET klaplo tak jsem si říkala pohoda, to jsem se tam moc dlouho neohřála 8) a teď budu rada když tam neskoncim jako inventář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.3.16 22:15
@milas píše:
Holky tak tak díky Macháčovi jsem tentokrát opravdu neměla OHSS. Takže je fakt Machr.
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.3.16 22:19

@Janez no právě investář už hrozí i mě, jelikož my už se snažíme pomalu 10 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.3.16 09:57

@milas a teď jste v jaké fázi? Po Opu? Nebo stimulce? My tam jdeme příští úterý tak tomu dávám veškerý teď svoje naděje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 10:17

@verca37 moooc ďakujem za opytanie a myslenie :hug: nooo..na 10 den mi vymizli všetky príznaky nič nebolí, prsa len jemne aj podbríšek, ale uplne nepatrne..som len hodne unavena a pri všetkom sa hned zadýcham..
inak sa cítim netehotno.. :nevim: dnes som 12 den tak som naozaj zvedavá, chytaju ma depky rozneho druhu, plačem bez príčiny ale to je asi tými hormónmi..aj to spavé obdobie si myslím že je z utrošu..len premýšlam zda ma môže uspávať aj ked ho zavádzam a nepolykám :think: takže som plná očakávania.. ;)
A čo ty? Ako sa citiš a ako to zvladaš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.3.16 10:57

@Ezetka zkusila bych test ; ) příznaky být žádné nemusí, je ještě čas, mě začalo být zle až déle. Hormony tělo rozblazni, takže bez testu nic nevykoumáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 11:00

@Tinakaterina jojo čitala som v diskusiach že holky to tak niektoré mali že odozneli vsetky príznaky a neverili že su tehu bo nic necítili a nakoniec boli // ;) ja si ešte počkam do štvrtka a otestujem sa…to budem 14 dní po ET ;) som v tomto taký poctivec a zaroveň mám strach ;) bo mne naozaj vôbec nič nie je..tak mi hlavou behaju i tie negatívne myšlienky.. :think: a tebe tiež nič nebolo? Žiadne priznaky ako prsa a bruško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.3.16 11:12
@Ezetka píše:
@Tinakaterina jojo čitala som v diskusiach že holky to tak niektoré mali že odozneli vsetky príznaky a neverili že su tehu bo nic necítili a nakoniec boli // ;) ja si ešte počkam do štvrtka a otestujem sa…to budem 14 dní po ET ;) som v tomto taký poctivec a zaroveň mám strach ;) bo mne naozaj vôbec nič nie je..tak mi hlavou behaju i tie negatívne myšlienky.. :think: a tebe tiež nič nebolo? Žiadne priznaky ako prsa a bruško?

Jsi tehule prostě, už bys měla MS :-) a to že vše odeznelo je ten největší příznak. Věřím tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.3.16 11:19

@Ezetka Upřímně, bolelo asi vždycky, psychika dela hodne, člověk se pozoruje, pročítá, jak to měly jiné, plus ten Utroš dělá citlivá prsa, k tomu další léky to tělo rozblazni. V podstate jsem to nepoznala, devet transferu, nekdy // a nekdy nic, ale z priznaku jsem nic nepoznala. Někdy přišla MS i přes Utros, někdy až po vysazení.. Já bych testla. A bude to tam!!! Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 11:22

@Simi11 hihi Siminko bodaj by si mala pravdu :hug: ja si hovorím či mi nedrží MS utrogestan :think: bo v prosinci mi takto držal a spustil mi ju až po vysadení tak nevím :nevim: no štvrtok vše vyrieši.. A ty si tiež niekde čitala že ked všetko odeznelo tak bolo tehu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.16 11:24

@Tinakaterina veď toto, že ja čítam kade tade a každá to má inak..a cez tie hormóny je ťazke s istotou si povedať: Jo je to tam!!! ;) tak sa snažím byť nad vecou ale nejde to..viem že ma negatívny výsledok položí bo na to sa pripraviť nedá ale stále dúfam ;) ja mam tiež podozrenie že ten utroš uraduje tak uvidím no.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
15.3.16 12:46

@Ezetka mě také nic nebylo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.3.16 13:45

Jsi tehule :mrgreen: věřím tomu :hug: nejlepší příznak je ten, že ti všechny zmizely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí