Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas ahoj tak to je super!!další holcina z Olmika
je fakt machr ale teď dost potřebuju aby byl ještě lepší
on si vždycky vyslechne moje nápady a pak mi řekne blbost
já sem z něj vždy paf
akorát už mě štve že se s námi 2 krát loučil a předával na gyndu a já vždy za týden ende! a to si mě tam teď nechali až do 8 TT tak příště se nehnu po 12 tt
a vy uz prcka máte? My ještě ne ![]()
@Janez ne ne já jsem u něj už pomalu 3 roky a zatím jen ZT dvojčátek to spískali v Bohumíně ve špitále neumí léčit OHSS a pak z ketu biochemické…
@milas no prvé nám taky říkal že máme štěstí když hned 1.ET klaplo tak jsem si říkala pohoda, to jsem se tam moc dlouho neohřála
a teď budu rada když tam neskoncim jako inventář ![]()
@Janez no právě investář už hrozí i mě, jelikož my už se snažíme pomalu 10 let…
@milas a teď jste v jaké fázi? Po Opu? Nebo stimulce? My tam jdeme příští úterý tak tomu dávám veškerý teď svoje naděje.. ![]()
@verca37 moooc ďakujem za opytanie a myslenie
nooo..na 10 den mi vymizli všetky príznaky nič nebolí, prsa len jemne aj podbríšek, ale uplne nepatrne..som len hodne unavena a pri všetkom sa hned zadýcham..
inak sa cítim netehotno..
dnes som 12 den tak som naozaj zvedavá, chytaju ma depky rozneho druhu, plačem bez príčiny ale to je asi tými hormónmi..aj to spavé obdobie si myslím že je z utrošu..len premýšlam zda ma môže uspávať aj ked ho zavádzam a nepolykám
takže som plná očakávania.. ![]()
A čo ty? Ako sa citiš a ako to zvladaš?
@Ezetka zkusila bych test ; ) příznaky být žádné nemusí, je ještě čas, mě začalo být zle až déle. Hormony tělo rozblazni, takže bez testu nic nevykoumáš.
@Tinakaterina jojo čitala som v diskusiach že holky to tak niektoré mali že odozneli vsetky príznaky a neverili že su tehu bo nic necítili a nakoniec boli //
ja si ešte počkam do štvrtka a otestujem sa…to budem 14 dní po ET
som v tomto taký poctivec a zaroveň mám strach
bo mne naozaj vôbec nič nie je..tak mi hlavou behaju i tie negatívne myšlienky..
a tebe tiež nič nebolo? Žiadne priznaky ako prsa a bruško?
@Ezetka píše:
@Tinakaterina jojo čitala som v diskusiach že holky to tak niektoré mali že odozneli vsetky príznaky a neverili že su tehu bo nic necítili a nakoniec boli //ja si ešte počkam do štvrtka a otestujem sa…to budem 14 dní po ET
som v tomto taký poctivec a zaroveň mám strach
bo mne naozaj vôbec nič nie je..tak mi hlavou behaju i tie negatívne myšlienky..
a tebe tiež nič nebolo? Žiadne priznaky ako prsa a bruško?
Jsi tehule prostě, už bys měla MS
a to že vše odeznelo je ten největší příznak. Věřím tomu ![]()
@Ezetka Upřímně, bolelo asi vždycky, psychika dela hodne, člověk se pozoruje, pročítá, jak to měly jiné, plus ten Utroš dělá citlivá prsa, k tomu další léky to tělo rozblazni. V podstate jsem to nepoznala, devet transferu, nekdy // a nekdy nic, ale z priznaku jsem nic nepoznala. Někdy přišla MS i přes Utros, někdy až po vysazení.. Já bych testla. A bude to tam!!! Držim palce.
@Simi11 hihi Siminko bodaj by si mala pravdu
ja si hovorím či mi nedrží MS utrogestan
bo v prosinci mi takto držal a spustil mi ju až po vysadení tak nevím
no štvrtok vše vyrieši.. A ty si tiež niekde čitala že ked všetko odeznelo tak bolo tehu? ![]()
@Tinakaterina veď toto, že ja čítam kade tade a každá to má inak..a cez tie hormóny je ťazke s istotou si povedať: Jo je to tam!!!
tak sa snažím byť nad vecou ale nejde to..viem že ma negatívny výsledok položí bo na to sa pripraviť nedá ale stále dúfam
ja mam tiež podozrenie že ten utroš uraduje tak uvidím no.. ![]()
Jsi tehule
věřím tomu
nejlepší příznak je ten, že ti všechny zmizely ![]()