Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
17.3.16 13:35
@estrela píše:
@Martrich Já měla před těhu, po célé těhu pozitivní autoimunitu SSa i SSb, plus další věci, dále zvýšené Tnf alfa a plno dalších věcí…půl roku po porodu mimo zvýšené alfy vše negativní, rok po porodu stejně, zvýšená alfa ostatní vše negativní…tak asi tak.

je to mazec, že? To aby na to člověk chodil furt, jenže mě ta vyšetření už Malíčková nechtěla opakovat, když to u ní bylo třikrát ok, jenže to jsem se předtím léčila prednisonem, tak to mohlo být tím, teď už je to zase horší… ale furt někoho přemlouvat.. nasadím prednison holt a bude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
17.3.16 15:47

@Martrich ahojky tak já taky brala u dvou ivf Prednison a nezadařilo se, ale myslím si, že by se měl brát déle alespoň 8týdnů před Et ať se imunita stihne srovnat dle mě nemá moc cenu nasazovat těsně před Et a to ještě pokud máš imunologický problém :nevim: my taky teď jdeme na Nativ a max. minimálky ivf už nee a teď beru 5měsíců Metypred a pokud Nativ nevyjde tak ho budu vysazovat a pak ho zase nasadím 8týdnů před Et takto mi to poradila dr., že reaguji dobře a takhle to stačí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.3.16 17:33
@rommisek píše:
@Martrich ahojky tak já taky brala u dvou ivf Prednison a nezadařilo se, ale myslím si, že by se měl brát déle alespoň 8týdnů před Et ať se imunita stihne srovnat dle mě nemá moc cenu nasazovat těsně před Et a to ještě pokud máš imunologický problém :nevim: my taky teď jdeme na Nativ a max. minimálky ivf už nee a teď beru 5měsíců Metypred a pokud Nativ nevyjde tak ho budu vysazovat a pak ho zase nasadím 8týdnů před Et takto mi to poradila dr., že reaguji dobře a takhle to stačí :mavam:

já mam jen ty hodnoty proti ovariím lehce, oni to nezkoumali tak podrobně, prý by to mělo stačit 4 týdny před ET s tím, že týden před transferem tu dávku zdvojnásobím… Prednison by se prý měl vysazovat po třech měsících zase říkali, na měsíc.. Já už taky jen nativy a minimálky a nechce se mi to zase odkládat až na květen, potřebovala bych do léta stihnout dvě, protože to je jediné období, kdy jsme relativně zdraví a syn taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
17.3.16 19:13

@Ezetka super zlatíčko, já to věděla, že budeš první :-) no a u nás se našlo jedno vajíčko, zítra si mám volat jestli a kdy bude transfer, holky já mám strašnej strach :( ale musím věřit nic jiného mi nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
17.3.16 19:38

@Martrich jasně, nám to třeba v minulém Car dávali všem bez zkoumání zda to potřebuješ nebo né, prostě celoplošně a teď jsem v péči dr. Maličkové a ta mi to vše krásně vysvětlila a pohlídala ;) @verca37 neboj se ono to zvládne, moc držím palečky, vždyť stačí jen jedno :hug: a kolik bylo foličků? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.3.16 19:51

@Martrich no já jsem to měla pozitivní i přes léčbu kortikoidy, ale zase jsem měla pozitivní jiné věci než ty. Co zkusit objednat se k ní, když zrovna nic nebereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.3.16 19:53

@verca37 bohužel to je záludnost nízkého AMH, bereš vysoké dávky hormonů a výsledek stejný jako u nativu. Každopádně jedno vajíčko stačí k tomu, aby se došlo do cíle (viz. můj metřík). Moc držím palce, aby se oplodnilo! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.3.16 20:14

@verca37 deťím pěstičky aby se oplodnilo a vydrželo a 3 den bylo u maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.16 20:14
@verca37 píše:
@Ezetka super zlatíčko, já to věděla, že budeš první :-) no a u nás se našlo jedno vajíčko, zítra si mám volat jestli a kdy bude transfer, holky já mám strašnej strach :( ale musím věřit nic jiného mi nezbývá
:hug: :hug: :hug: přesně jak píše Estrela. Věřit musíme :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.3.16 21:53
@estrela píše:
@Martrich no já jsem to měla pozitivní i přes léčbu kortikoidy, ale zase jsem měla pozitivní jiné věci než ty. Co zkusit objednat se k ní, když zrovna nic nebereš.

já k Malíčkové chtěla, v mém Caru to s ní konzultovali, ona koukla do papírů, byla jsem tam třikrát a vše ok, tak jim řekla, že imunol. vyšetření nepotřebuji, že v imunologii problém není a tady mi našli tohle… tak babo raď, prý je to moc drahé vyšetření, aby se to dělalo pořád dokola… jenže, když se pořád nedaří a před šesti lety jsem to měla pozitivní, tak mam pořád strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.3.16 22:13

Holky já budu muset co nejdřív ještě k zubařce buť mi tu nedávnu plombu převlombuje a nebo budu muset vyčistit kanálky před ketem stihne to ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.3.16 22:25

@Martrich a co jí zkusit napsat meil, poslat výsledky co ti na to napíše. třeba když bude mít chvilku klidu a nebude to přes CAR, rozepíše se víc, když jí napíšeš obavy, že jsi v té době měla nějakou léčbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.3.16 22:26

@milas chceš říct, že ti zaplombovala zub, který byl z větší části odlomený, nebo vypadlá plomba, aniž by zkontrolovala kanálky? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.3.16 22:32
@estrela píše:
@Martrich a co jí zkusit napsat meil, poslat výsledky co ti na to napíše. třeba když bude mít chvilku klidu a nebude to přes CAR, rozepíše se víc, když jí napíšeš obavy, že jsi v té době měla nějakou léčbu…

to je dobrý nápad, mohla bych to zkusit, musela bych to naskenovat, nicméně prednison by to měl spravit asi…a ty jsi brala také prednison nebo ty injekce subcuvie (možná to blbě píšu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.3.16 22:50

@Martrich měla jsem Metypred, což je trošku šetrnější než Prednison, pak mi dala imunoglobuliny, ale to nevím co to bylo za látku, to mi nepomohlo, tak mi k Metypredu dala Dexamed(injekce) a to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí