Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
18.3.16 19:38
@Ezetka píše:
@Simi11 no uvidim v pondelok z krvneho testu, musim vydržat..manzel mi kupil nejake ine testy, Clear Blue v lekarni zrovna nemali a na ten som sa spoliehala najviac..tak sa tu zajtra ukázem, dúfam že nebudem zase zúfalá :? :oops: ďakujem ti moc za rady :hug:

My chceš říct že zítra testujes jinýma testama? To je lepší netestovat, budeš se stresovat každý je jiný :-( Držím. palce ale jak říkám pondělní krev ti ukáže hcg třeba 50, ale chce to i středeční. Ta by měla být 100. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:47

@Simi11 ja mam vela aj tých čo som sa doteraz s nimi testovala..namočím oba..chcem to len porovnať vieš? ;) či náhodou nie su pokazené 8) ano ak sa do stredy nič nezmení tak pojdem dať určite krv znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
18.3.16 19:47

@Ezetka Ezi já taky myslela, že krvácíš a to nee tak jsi těhule a basta :hug: uvidíš zítra už bude zase silnější :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:50

@rommisek rominečko moja :hug: utroš mi to blokol podla mňa..tak toto neni isté ;) ale uvidím čo sa bude diať do pondelka a ak nič zásadné tak v pondelok zistim ako som na tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
18.3.16 19:56

Ahoj, omlouvám se, že sem vám lezu… Sleduju vaší diskuzi dlouho, i když jen po očku, znám se se @Simi11 a @estrela, tak jsem sledovala jejich snažení a tak…
@Ezetka promiň, já to nemůžu vydržet, hlavně se netrap, podle mě je to jistojistě tam! A to jak to s tebou mává, jsou hormony :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.16 19:58
@verca37 píše:
moc děkuji jsi zlatíčko, taky na tebe budu v dubnu myslet :)

Díky moc už jsem byla dnes provreepis Norethisteron a uvidíme už začínalm milt, strach a to mám měsíc ještě před sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 20:02

@mayerka ahoj rada ťa spoznávam ;) moc ďakujem za podporu :hug: no dúfam že vsetky čo tomu veríte mi to s tou vierou i skutočne prinesiete ;) bo presne ako píšeš, hormony so mnou lomcujú a túzba po miminku je obrovská ;)

Příspěvek upraven 18.03.16 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.16 20:02

@Ezetka držím vše co mám ať je Mimi u tebe pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 20:08

@milas :hug: :hug: :hug: ďakujem :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.16 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.3.16 20:18

@Ezetka jé tak přeci naděje? Já taky pochopila, že je to definitivní..
Holka, ještě nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko :lol:

Jak budu mít při úklidu čas přemýšlet - což je pořád :-D budu posílat pozitivní energii, už to tady chce nějaké další štěstí v břišku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
18.3.16 20:19

@Ezetka Ezi utroš sice blokuje ms, ale myslím si, že ji neudrží, takže kdyby bylo po všem tak už krvácíš, PROSTĚ JE TO TAM :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.3.16 21:42

@Ezetka Já to vidím rozhodně tak, že duch tam je a duch na testu rovná se mimino!!! :hug: :hug: :hug: :hug: Tak to prostě ber a věř, že to tak zůstane. Moc a moc držím palce, snaž se nenervovat (já vím, to se to radí :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.3.16 08:15

Holčičky tak som sa rozhodla netestovať ráno, asi až odpoledne vyskúšam nech tu zase nestresujem ;)
@Efka2015 no nádej zase je..a som z toho uplne hotová ako sa tie testy so mnou zahrávaju ;) sů to neskutočné nervy..si zlatíčko ďakujem, pozitívnu energiu určite potrebujem :hug:
@rommisek myslíš že by sa naozaj predrala ak by mala príst? dúfam že máš pravdu :hug:
@Bea1979 ano ano snažím sa mojim dušíkom veriť ;) ešte ked by začali síliť bolo by to uplne že naj ;) musím bonánkovi veriť..moooc ďakujem za povzbudenie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
19.3.16 08:28

@Ezetka Držim pěsti, já naposled dokonce spinila (to pak vickrat), obulela jsem to, celou noc nespala, ráno jela k dr., byla si jistá, že je konec, a teď jsem 25 TT. :srdce: Tak ať to u Tebe má taky dobrý konec. :hug:
Mimi asi jen potřebovalo víc času, aby se řádně zavrtalo ; )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí