Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ezetka píše:
@Simi11 no uvidim v pondelok z krvneho testu, musim vydržat..manzel mi kupil nejake ine testy, Clear Blue v lekarni zrovna nemali a na ten som sa spoliehala najviac..tak sa tu zajtra ukázem, dúfam že nebudem zase zúfalá![]()
ďakujem ti moc za rady
My chceš říct že zítra testujes jinýma testama? To je lepší netestovat, budeš se stresovat každý je jiný
Držím. palce ale jak říkám pondělní krev ti ukáže hcg třeba 50, ale chce to i středeční. Ta by měla být 100. ![]()
@Simi11 ja mam vela aj tých čo som sa doteraz s nimi testovala..namočím oba..chcem to len porovnať vieš?
či náhodou nie su pokazené
ano ak sa do stredy nič nezmení tak pojdem dať určite krv znova ![]()
@Ezetka Ezi já taky myslela, že krvácíš a to nee tak jsi těhule a basta
uvidíš zítra už bude zase silnější
![]()
@rommisek rominečko moja
utroš mi to blokol podla mňa..tak toto neni isté
ale uvidím čo sa bude diať do pondelka a ak nič zásadné tak v pondelok zistim ako som na tom ![]()
Ahoj, omlouvám se, že sem vám lezu… Sleduju vaší diskuzi dlouho, i když jen po očku, znám se se @Simi11 a @estrela, tak jsem sledovala jejich snažení a tak…
@Ezetka promiň, já to nemůžu vydržet, hlavně se netrap, podle mě je to jistojistě tam! A to jak to s tebou mává, jsou hormony
![]()
@verca37 píše:
moc děkuji jsi zlatíčko, taky na tebe budu v dubnu myslet
Díky moc už jsem byla dnes provreepis Norethisteron a uvidíme už začínalm milt, strach a to mám měsíc ještě před sebou…
@mayerka ahoj rada ťa spoznávam
moc ďakujem za podporu
no dúfam že vsetky čo tomu veríte mi to s tou vierou i skutočne prinesiete
bo presne ako píšeš, hormony so mnou lomcujú a túzba po miminku je obrovská ![]()
Příspěvek upraven 18.03.16 v 20:03
@Ezetka jé tak přeci naděje? Já taky pochopila, že je to definitivní..
Holka, ještě nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko ![]()
Jak budu mít při úklidu čas přemýšlet - což je pořád
budu posílat pozitivní energii, už to tady chce nějaké další štěstí v břišku ![]()
@Ezetka Ezi utroš sice blokuje ms, ale myslím si, že ji neudrží, takže kdyby bylo po všem tak už krvácíš, PROSTĚ JE TO TAM ![]()
@Ezetka Já to vidím rozhodně tak, že duch tam je a duch na testu rovná se mimino!!!
Tak to prostě ber a věř, že to tak zůstane. Moc a moc držím palce, snaž se nenervovat (já vím, to se to radí
)
Holčičky tak som sa rozhodla netestovať ráno, asi až odpoledne vyskúšam nech tu zase nestresujem ![]()
@Efka2015 no nádej zase je..a som z toho uplne hotová ako sa tie testy so mnou zahrávaju
sů to neskutočné nervy..si zlatíčko ďakujem, pozitívnu energiu určite potrebujem ![]()
@rommisek myslíš že by sa naozaj predrala ak by mala príst? dúfam že máš pravdu ![]()
@Bea1979 ano ano snažím sa mojim dušíkom veriť
ešte ked by začali síliť bolo by to uplne že naj
musím bonánkovi veriť..moooc ďakujem za povzbudenie ![]()
@Ezetka Držim pěsti, já naposled dokonce spinila (to pak vickrat), obulela jsem to, celou noc nespala, ráno jela k dr., byla si jistá, že je konec, a teď jsem 25 TT.
Tak ať to u Tebe má taky dobrý konec. ![]()
Mimi asi jen potřebovalo víc času, aby se řádně zavrtalo ; )