Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holčičky moje
dlho som sa neozvala, davala som sa dokopy a riešila s CAR další postup a bola som minulý týzden v utorok u dr. Malíčkovej na konzultaci a na kontrolných odberoch..poslala ma aj na odber hcG nakolko sa jej nepáčil postup v CAR že i napriek pozitívnym testom a meskajúcej MS 12dní mi nenabrali krv..no a samozrejme sa tehotenstvo z krvi potvrdilo ale bohuzial ustupujúce..Pregnyl to už nemohol byť bo by som ho už v krvi nemohla mať po 26 dnoch od pichnutia..
Riešila i to že napriek mojej liečbe som miminko neudržala tak mi robila i dalšie testy na nejake ine veci ktore by to mohli spôsobovať a kontrolne testy na TNFa a IFGn..a povedala že ak by to bolo špatné bude ma liečit intralipidmi alebo imunoglobulínmi..
No a dnes mi odpisala a poslala mi vysledky…
holčicky mám ich uplne nádherné!!! Alfa 37% IFGn 24% a ostatne veci su tiež v poriadku
v pondelok som vysadila Metypred a doktorka napisala že netreba nasadiť liečbu bo nie je čo liečit tak odporúča prirodzene počatie alebo za pomoci CAR ![]()
V CAR chcú skusit dlhy protokol tak ked sa oklepem pojdeme do toho ![]()
mam obrovskú radosť a strašne sa mi ulavilo na dušičke bo som pochopila že to nie moje telo odmietlo bobánka ale bobánek nebol v poriadku tak ma radšej opustil aby som nemala starosti… ![]()
@Ezetka držím ti pěsti ve snažení, opravdu tobě to teď vyjde!!!
@Ezetka jé to se krásně čte!!! Teď už to musí vyjít! ![]()
A výsledky do 2 dne? Já v Podolí čekám měsíc, tohle je luxus!
@Efka2015 jj paní primářka je skvělá a rychlá taky mám brzo výsledky…
@Ezetka tak to je výborná zpráva! Nejenže vis, ze otěhotnět můžeš, ale též máš i výsledky dobré, i když se to nakonec nevydařilo, tak nakonec to ivf k něčemu bylo ![]()
@milas moc držím palce! ![]()
@Bea1979 Bea no já teď vyšetření nepotřebuji automaticky budu mít nasazený intralipidy
Holky, tak jsem po pregnylu a s prvními intralipidy a koušu si nehty hrůzou, jestli se embryo v pořádku rozmrazí. Co ostatní? Jak jste na tom?
@Bea1979 ty jo držím pěstičky… Já dnes začínám stimulovat jaké byly intralipidy?
No hura tak se tu zase necobude dit. Doufam ze s lepsima vysledkama. Drzim palce!
@milas Intralipidy jsou úplně v pohodě, vůbec se jich neboj. Jen mi byla při tý infuzi strašná zima, tak se pořádně obleč. Dneska je krásnej den, to by bylo, aby stimulace nebyla úspěšná ![]()
@Simi11 Co se mě týče, ráda bych se tu všem starala o zábavu ještě dalších 9 měsíců ![]()
@Bea1979 Beat snad se ti zadaří a já tě začnu následovat…
dnes začínám s, Estrofenem 3×1, 19.4 malm utz a uvidím…
@Bea1979 píše:
@milas Intralipidy jsou úplně v pohodě, vůbec se jich neboj. Jen mi byla při tý infuzi strašná zima, tak se pořádně obleč. Dneska je krásnej den, to by bylo, aby stimulace nebyla úspěšná@Simi11 Co se mě týče, ráda bych se tu všem starala o zábavu ještě dalších 9 měsíců
Ahoj, také chodím k paní doktorce a za měsíc mě čekají intralipidy. Co mám od nich čekat? Mě paní doktorka řekla, že mě infuzi připraví a pak jí převezu do centra. Byla jsi hned po infuzi doma („karanténě“)? Já pochopila, že ti zablokují imunitu a i normálně jsem hodně náchylná ke každému bacilu, který se kdekoliv v okolí ocitne.
@Drbna777 mě to čeká tak za 2 týdny taky nevilm co od toho čekat vážně…
@Drbna777 @milas Nene, to se vůbec nebojte. Malinko to sice imunitu sníží, ale ne víc, než třeba metypred, rozhodně to není na karanténu, funguju úplně normálně. Infuzi jsem si vyzvedla v lékárně na Karláku, jenom pozor, není to hned ta normální lékárna, kterou uvidíte, když vejdete do Faustova domu, ale musíte projít podchodem, pak přes dvorek, pak zas podchodem, pak jsou vlevo schůdky, tak po nich a do druhého patra, dveře nalevo. Já jsem docela bloudila.