Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ezetka Ahoj. Mne na to paní doktorka upozornila, už při metypredu jsem užívala Caltrate a po vysazení jsem měla Colafit. Musím ale říct, že mě klouby nebolely
@Bea1979 ano i ja uzivala Caltrate ale len prve tri mesiace
bo mi predpisala len jedno balenie a potom mi to znízila dávku a ja nevedela že i pri takej nizkej davke treba Caltrate uživať..a o Colafit sa mi vôbec nezmienila..chjo som zúfalá, nikdy ma tak cele telo nebolelo ako teraz ![]()
@Bea1979 píše:
@milas @Simi11 Holky, moc děkuju za podporu, ale na dnešním testu není vůbec nic. Mám mammatest 10, jsem 10. den od transferu blastocysty, to už by něco vidět bylo. Strašný je, že jsem z těch všech neúspěchů tak otupěla, že už to se mnou ani nic neudělalo. Dneska to už hodím za hlavu a zítra začnu řešit, co dál. Přijde mi, že i já i všichni kolem mne (KM, CAR) jsme udělali všechno, o to je to větší beznaděj…
@Ezetka píše:
Ahojte holčičky..prišla som si k vám po radu..už tri týždne neberiem metypred a začali ma neskutočne bolieť klby..zacalo to týžden po vysadení kyčlemi a postupne sa pridávalo celé telo..nedokážem sa normálne postaviť z gauča, v noci ked sa otáčam na druhy bok tak sa budím na bolest..záda a kríže odrovnané..proste celé telo niečo postráda, nasadila som vápnik no zatial žiadna úlava, pripadám si ako starý človek a to som chcela zhadzovať nabraté kila ktoré sa na mňa pocas pol ročnej liečby metypredom nalepili..a ja som uplne paralizovana a nie som schopná akejkolvek fyzickej aktivity
Mala ste toto niektorá z vás? Dr. Malíčkova mi na mail s touto otazkou neodpovedala tak som si na nete sama vyhladala že sa toto stáva ked sa vysadia kortikoidy…ale ako sa toho zbaviť to som nikde nenašla
Mne i dalsi hilky bolely po vysazeni hrozne. Utikej do lekarny, mne to trvali cca 6 mesivu. Nemohla jsem nastoupit ani do tramvaje a chodit ze schodu.
@Simi11 Děkuju moc. Už se mi v hlavě rodí plán
. Akorát si musím zjistit, jak mají u Apolináře letní prázdniny, to by mi mohlo udělat čáru přes rozpočet
@Ezetka No, je pravda, že mě nic nebolelo, ale od kotikoidů mám obě kolena po plastice, ruply mi při sportu vazy (ne najednou
), tak ono to taky mohlo hrát roli, i když podložený to nijak nemám, třeba je to jenom náhoda. Ale raději šupajdi pro Colafit nebo pro něco podobnýho. Na jednu stranu je lepší, že to pobolívá, aspoň budeš při pohybu opatrná
Ahoj, jen se chci zeptat, nevíte, jestli něco není s paní doktorkou? Už měsíc mi neodpověděla na mail ohledně výsledků krve
což u ní teda obvyklé není.
@jesterka001 Ahoj, určitě ne, včera jsem u ní byla a je v pohodě. ; )
@jesterka001 na některý výsledky se čeká, tak třeba nemá všechno ještě pokupě. Já jsem jednou čekala na výsledky 6 týdnů, třeba je to i tvůj případ
@Ezetka
ja si koupila kolafit -dve baleni a jeste navic velke baleni wobenzymu…me hrozne bolely klouby na rukou, hlavne zapesti-az jsem skoro brecela a to jsem musela nosit malou…uz po prvnim kolafitu se to hodne zlepsilo, pak uz bylo vse ok-ted nemam vubec zadne problemy ![]()
@Papia píše:
@Ezetka
ja si koupila kolafit -dve baleni a jeste navic velke baleni wobenzymu…me hrozne bolely klouby na rukou, hlavne zapesti-az jsem skoro brecela a to jsem musela nosit malou…uz po prvnim kolafitu se to hodne zlepsilo, pak uz bylo vse ok-ted nemam vubec zadne problemy
Super… ![]()
Holky, trochu to sem nepatri…ale trochu zase jooo ![]()
https://www.facebook.com/…120046449938
@Papia @Papia jj taky jsem si všimla a vůbec ani nečekali žeby byla těhotná, zázraky se opravdu dějí…
@Papia Taky jsem to včera četla a dojalo mě to jako blázen, strašně jí to přeju