Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina píše:
@Bea1979 To je fakt zajímavý, já picham celý tehu večer a říkala, že ideální
Tak asi stačí píchat ho a je to ideální
. Fakt se snažím poradit…
@Bea1979 no, možná je to tím, že mám k tomu i Stacyl, tak abych to měla s odstupem. Možná to má každý jinak… Jiná medikace a jiné problémy.. taky se snažím poradit ; )
@Tinakaterina pomáháme si tu přece navzájem
. A teď mi holky pomožte, aby se mi to embryo správně rozmrazilo, je poslední, tak mám teď strach ![]()
@Bea1979 píše:
@Tinakaterina pomáháme si tu přece navzájem. A teď mi holky pomožte, aby se mi to embryo správně rozmrazilo, je poslední, tak mám teď strach
Ahoj vám všem, holky!
Tu a tam sem projížděla stránky k této diskuzi, ale přečetla sem tak tisícinu, bych řekla… měla bych na vás dotazy, pokud byste věděly, mohly byste mi prosím odpovědět?
Sem objednaná k paní doktorce, žádanku mám. Partner pojede se mnou, pro něj žádanka není, vyšetřují automaticky i partnera? Podle mě by měli oba dva, přeci jen se podílíme na těhotenství společně
, ale můžete mi to potvrdit/vyvrátit? ![]()
Nachystám si veškeré zprávy a výsledky, které mám zjištěny, je ale potřeba znát detailně rodinnou anamnézu (rodiče, sourozenci,…)?
A náhodou netušíte, berou automaticky také odběry k potravinovým alergiím / zjišťování intolerance lepku?
Je něco, na co se/si dále připravit? ![]()
Díky, pěkný den.
Ahoj holky, tak jsem doma, transfer proběhl a teď zbývá než čekat.
@Betelges Myslím, že žádanka platí pro oba, jako pro pár, ale nejsem si tím úplně jistá, nám dělali odběry v CARu oběma a něco šlo paní doktorce a něco bylo pro účely CARu, takže přesně nevím, jestli vyšetřovala i manžela.
@Bea1979 Tak budu držet palce, ať se pěkně zakousne a nepustí. ![]()
@Bea1979 píše:
Ahoj holky, tak jsem doma, transfer proběhl a teď zbývá než čekat.
@Betelges Myslím, že žádanka platí pro oba, jako pro pár, ale nejsem si tím úplně jistá, nám dělali odběry v CARu oběma a něco šlo paní doktorce a něco bylo pro účely CARu, takže přesně nevím, jestli vyšetřovala i manžela.
@milas @Tinakaterina @Simi11 Moc vám děkuju! testovat mám v plánu příští úterý nebo středu, tak pak dám vědět.
Jinak místo utrogestanu mám crinone a je to teda pohodička, nic neteče ven a stačí aplikace 1× denně
@Bea1979 ty jooo a já budu určo zase na utrouši já ho chci taky…
@milas @Bea1979 Neznala sem Crinone, je to teda gelík jo? Vidíte, že to někdo doporučí, někdo ne, ja o tom slyším teda prvně ![]()
Držím pěsti, @Bea1979!
@Betelges Je to gel, taková malá nádržka napojená na aplikátor, fakt pohodlný. Ale zase utrogestan se dá hezky dávkovat podle potřeby, to u crinone nejde. A moc děkuju!
Ahojky holky tak dnes mám už intralipidy za sebou sliznice 7-8 mm zvýšení Estrofemu na 4×1 a stacyl 100 a od pátku gynptodyl 200 mg 2×2. A ve středu KET pokud se brozček rozmrazí.