Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě ta infuze neudělala vůbec nic, cítila jsem se po ní úplně normálně a karanténu nikdo ani nezminoval tak žádný strach ono to jen mírně sníží aby byla na normálu a nevypudila embryo jinak tobě to neublíží
Prosím, kdy ideálně píchat minihepariny před odběry krve u paní prim?
Už si to přesně nepamatuji, ale bylo to tuším 2-3 hodiny před odběry, je to tak?
Moc díky!
@panikralickova píše:
Prosím, kdy ideálně píchat minihepariny před odběry krve u paní prim?
Už si to přesně nepamatuji, ale bylo to tuším 2-3 hodiny před odběry, je to tak?
Moc díky!
mně říkala, že ráno před odběrem je ideální
@panikralickova už taky bojuješ? Máš po KET nebo jak to teď máš?
@milas jo, jo, já už taky/pořád
bojuju. Mám po ET a mám jít na odběry, už si to přesně nepamatuju, kdy se měl ten miniheparin píchat. Teď ho píchám blbě odpoledne, ale postupně to přesunu na ráno.
Jinak jsem na Subcuvii.
@panikralickova ty joo tak to držím pěsti aby se Mimi chytlo… A co testík?
@panikralickova ja teda picham Clexane večer, večer mám i Utroš, ráno beru Stacyl.
paní primarka se mě na to ptala a večer to je prý ok.
@Tinakaterina píše:
@panikralickova ja teda picham Clexane večer, večer mám i Utroš, ráno beru Stacyl.paní primarka se mě na to ptala a večer to je prý ok.
Já jsem byla s pozitivním TT u paní doktorky (už je to dávno) a ptala se mě také, řekla jsem jí, že jsem si ho píchla ráno a ona mi řekla, že to je ideální, protože se to promítne do výsledků odběrů, co mi ten den dělala. Myslím si ale, že až tak velký vliv to nemá, jinak by na to upozornila
@SáraW myslím, že neodpoví pokud nejsi její pacientka, někdo už to tu myslím řešil, ale za zkoušku nic nedáš ![]()
Holky, děkuju!
Ad test - ještě je moc brzo. Snažím se vydržet ![]()
@SáraW ne bez žádanky tě nevezme, zkus svého gynekologa, obvodního…ale bez ní to nemá cenu.
@panikralickova Tak to držím palce!
@SáraW Nene, to neodpoví, bez žádanky ne. Ale nemusíš mít žádanku z CARu, stačí od gynekologa, jak píše @estrela
@Bea1979 To je fakt zajímavý, já picham celý tehu večer a říkala, že ideální ![]()