Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
19.4.16 20:52

@milas Ahoj, mě čekají intralipidy hned na začátku května. Tak snad nakonec zaberou. Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.4.16 20:52

@milas Ahoj, mě čekají intralipidy hned na začátku května. Tak snad nakonec zaberou. Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.4.16 22:07
@milas píše:
Ahojky holky tak dnes mám už intralipidy za sebou sliznice 7-8 mm zvýšení Estrofemu na 4×1 a stacyl 100 a od pátku gynptodyl 200 mg 2×2. A ve středu KET pokud se brozček rozmrazí.
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.4.16 22:10

Jo a jinak je chyba ve vajíčkách chlap měl nádherné spermio, 110 mil… Ale vajíčka s pco jsou už na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.4.16 22:11

@panikralickova a bea taj co holky??? Jak pokracujete!? Myslim na vas!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.4.16 22:13

@milas @Drbna777 ahoj holky, intralipidy mate predepsany na zaklade vysledku od Malickove? Uz ste s nimi zkousely nekdy predtim?
A jak jinak, drzim vam pesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.16 07:52

@Betelges mám intralipidy poprvé na základě výsledků Malíčkové, předtím kortikoidy nezabírali tak doufám v to je to poslední moje naděje a jinak po 10 letech snažení končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.4.16 08:00

@milas Tak to neskutečně moc přeju, ať to vyjde!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.16 09:26

@Betelges díky no uvidíme co bude či nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.4.16 09:40

@Simi11 no, já jsem dělala test včera, přišlo mi, že je tam miniaturní slaboučká druhá čárka, ale protože jsem jí viděla jenom já, je dost pravděpodobný, že jsem si jí spíš vysnila. Zítra udělám další test, ale moc nadějí tomu nedávám
@milas Moc bych ti přála, aby to dobře dopadlo a ty ses dočkala :hug:
@Betelges Intralipidy mi napsala paní doktorka, měla jsem dlouhodobě vyšší NK buňky, v minulosti navíc protilátky na annexin V. Kortikoidy mi už nefungovaly, tak došlo na intralipidy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.4.16 09:51

@Bea1979 Díky za odpověď.
Kéž by se všem zadařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.4.16 10:30
@Bea1979 píše:
@Simi11 no, já jsem dělala test včera, přišlo mi, že je tam miniaturní slaboučká druhá čárka, ale protože jsem jí viděla jenom já, je dost pravděpodobný, že jsem si jí spíš vysnila. Zítra udělám další test, ale moc nadějí tomu nedávám
@milas Moc bych ti přála, aby to dobře dopadlo a ty ses dočkala :hug:
@Betelges Intralipidy mi napsala paní doktorka, měla jsem dlouhodobě vyšší NK buňky, v minulosti navíc protilátky na annexin V. Kortikoidy mi už nefungovaly, tak došlo na intralipidy

Ja ji taky viděla nejdriv sama :potlesk: hlacne zes vidrla. Dej vedet jak zitra :andel: uz by to tu chtelo zase vzpruhu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.16 18:17

@Bea1979 díky, držím pěsti aby ti to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.4.16 09:39

@milas @Simi11 Holky, moc děkuju za podporu, ale na dnešním testu není vůbec nic. Mám mammatest 10, jsem 10. den od transferu blastocysty, to už by něco vidět bylo. Strašný je, že jsem z těch všech neúspěchů tak otupěla, že už to se mnou ani nic neudělalo. Dneska to už hodím za hlavu a zítra začnu řešit, co dál. Přijde mi, že i já i všichni kolem mne (KM, CAR) jsme udělali všechno, o to je to větší beznaděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.4.16 10:40

Ahojte holčičky.. :mavam: prišla som si k vám po radu..už tri týždne neberiem metypred a začali ma neskutočne bolieť klby..zacalo to týžden po vysadení kyčlemi a postupne sa pridávalo celé telo..nedokážem sa normálne postaviť z gauča, v noci ked sa otáčam na druhy bok tak sa budím na bolest..záda a kríže odrovnané..proste celé telo niečo postráda, nasadila som vápnik no zatial žiadna úlava, pripadám si ako starý človek a to som chcela zhadzovať nabraté kila ktoré sa na mňa pocas pol ročnej liečby metypredom nalepili..a ja som uplne paralizovana a nie som schopná akejkolvek fyzickej aktivity :(
Mala ste toto niektorá z vás? Dr. Malíčkova mi na mail s touto otazkou neodpovedala tak som si na nete sama vyhladala že sa toto stáva ked sa vysadia kortikoidy…ale ako sa toho zbaviť to som nikde nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí