Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
22.3.16 13:09

@Martrich edit: milas už odpověděla ;)

Příspěvek upraven 22.03.16 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.3.16 13:14

Díky holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.3.16 09:38

@verca37 zlatíčko tak čo embryjka? Máš bobánka u seba? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
23.3.16 15:58

Ahoj holčičky, tak naše embryjko to vzdalo 5tý den ráno před transférem, byl to pro mě šok a snad to nejdelší čekání a nervy jestli to zvládne, už jsem byla oblečená a volali mi to z car, jsem z toho moc smutná a hlavně i z toho, že už před tímto pokusem jsem přemýšlela nad tím, že půjdeme do darovaných vajíček, ale můj doktor si myslel, že to není třeba a ted nevím co mám dělat dál, do Pronatalu už nechci nemám k nim už důvěru, ale nevím kam jít kde by to bylo lepší? Nemáte někdo zkušenosti s darovanými vajíčky, jsem už samoplátce tak to bude asi pálka, ale chci to ještě zkusit, vy ostatní kočky se držte a milas ty jsi na řadě, ale doufám, že už tady tu smůlu prolomíš. Nějak mi nejde brečet, jsem tak nějak bloklá a nejde to :-(mám strach, že nebudu mít nikdy to vytoužené miminko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
23.3.16 17:05

@verca37 zlatíčko to je mi tak líto :hug: :hug: vím jak to bolí a mísí se bolest s nespravedlivostí a zlostí :zed: nám to vzdali všechny 3 :,( a co zkusit Nativ? Já jdu teď na utz v úterý a kdyby byl folíček tak půjdeme do Nativu. A máš ještě nějaký pokus na pojišťovnu? Pokud ano, tak u DV by jsi se mohla dostat do 50tis. a pokud nemáš pokus na pojišťovnu (já už nemám) tak v našem Car 93.tis 8o jsou to pálky, ale ještě to nechci vzdát pojedu na Nativy nebo minimálky, dokud ještě jsou vajíčka tak šance pořád je :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.3.16 17:37

@verca37 uffff tak to mi je strašne moc lúto.. :hug: uplne mi zovrelo vnútro ked som si to prečítala a zalial ma pocit úzkosti :( tá bezmoc však…tu sa nedajú ani poslať slová útechy bo viem ako to moc bolí :,( mám pocit že sa tu drží akási smola, všetky čo sme teraz niečo podnikli tak to nedopadlo, naše embryjka to vzdali, vám v miske a mne v brušku :( dufam ze @milas to nešťastie rozsekne..posielam aspon silné objatie :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.3.16 20:27

@verca37 to neee to mě tak mrzí, to se nemá stát vážně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.3.16 20:31

Holky a dost!!! Už tady té smůly je až až to už neunese nikdo!!! Žádné ivf teď nic a na to ještě moje Ada!!!
Takže to tak nejde prostě musíme nabrat sílu a jít dál, nic jinéhobnámnsakra nezbývá!!!
Modlit nepomáhá, prostě nic musíme se všechny sebrat, a začít sakra bojovat!!!
Bojím se že… Ale nesmíme si připouštět žaldby neúspěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.3.16 20:34

Jinak taky jsme to nikdo nečekali že nám bobísek umře při utz… Nikdo to necpekal dějí se teď hnusné nečekané věci ale k*revsky zlé…
Musíme se sebrat nic jiného nám nezbývá, musíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.3.16 20:54

Přesně tak, letos je už v týhle diskuzi všechno špatný vybraný a s jarem bude líp, není ani statisticky možný, aby se tak nedařilo :cert:

Jinak mě po dlouhé době čeká akce, v dubnu si jdu na KET pro poslední embryo, prvně s intralipidy…jestli se tedy rozmrazí v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.3.16 21:16
@Bea1979
@Bea1979 píše:
Přesně tak, letos je už v týhle diskuzi všechno špatný vybraný a s jarem bude líp, není ani statisticky možný, aby se tak nedařilo :cert:Jinak mě po dlouhé době čeká akce, v dubnu si jdu na KET pro poslední embryo, prvně s intralipidy…jestli se tedy rozmrazí v pořádku…

Budem na tom úplně stejně kdy čekáš MS? Ale asi budeš mít přirozený ket že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.3.16 07:45

@milas tak já už čekat nemusím, dnes dorazila. Cyklus budu mít přirozený. Ty budeš mít cyklus s estrofemem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.3.16 07:59

@Bea1979 jj s Estrofemem, jeee tak to máš dříve… Já někdy začátkem měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
24.3.16 18:41

@verca37 Prdelko je to smutné, nicméně na Tvém místě bych ještě Dv nechala u ledu a vydala bych se cestou nativů a asi v jiném CAR, pokud by odebrali vajíčko, tak šup co nejdříve zpátky k mamince. Když jsem byla já na Et, tak mi embryolog říkal, že když je málo materiálu, tak je škoda ho nechávat na misce, že v přirozeném prostředí je lépe. Pokaždé jsem otěhotněla, sice první pokus nedopadl (SP),ale druhý už vyšel. Nízké AMH neznamená konec, jen to prostě déle trvá. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.3.16 19:12

@estrela @milas @Ezetka @rommisek holčičky, moc děkuju za krásný slova, je to dost těžký hlavně proto, že už mi v květnu bude 39 a tlačí mě čas :-( manžel už nechce o tom, že bych stimulovala a píchala si něco ani slyšet a tak ani na nativ nepřichází v úvahu, nějak to taky cítím, že ta darovátka budou pro nás asi nejlepší cesta, mě nikdy nezáleželo na tom mít svoje vlastní mimčo, je mi jedno jestli bude mít moje geny nebo ne, já prostě chci zažít těhotenství a pak být dobrá maminka v tomhle jsou chlapi asi ješitnější. Ale je to teda pálka tak chci zkusit napsat i na pojištovnu jak to je když nedošlo k et, ale tam se asi stejně počítá jako celý cyklus i když nedoběhl do konce, no, ale zkusím to za to nic nedám.
Hrozně mi pomohla i reakce mojí rodiny, mamka i sestra by mi rády vajíčka dali, tak jsem musela vysvětlovat, že to nejde, ale hrozně to zahřálo u srdčka, že mám tak skvělou rodinu :-)
Kočičky co vás čeká KEtík, držím vše co mám a koukejte už to tady trochu zakulatit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí