Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas já s nima nemám dobrou zkušenost, zrovna tyto testy mi již taky udělaly falešného dušíka a hned druhý den ms a hcg 0 ![]()
@Ezetka píše:
Holčičky tak teraz mi povedzte čo si myslíte bo ja už som s nervami v kýbli
Ja toto nechápem
volala som včera ked som si našla slabučkú čiarku do CAR a namiesto toho aby ma povzbudili tak mi povedali ze to vyzera na biochemicke a mam vysadiť utrogestan..no ja som neposlúchla a ešte včera som uživala dalej..Na základe negatívneho testu ráno som zavolala do CAR a rovnaky postup, vysadit utros a dojst na konzultaci..a na krv ma nepozvalivšade čítam ako si to v iných CAR overuju krvou a neberu vysledok z moču za 100% a kludne ma takto odbiju? Našťastie mám kamarátku čo pracuje v inom CAR tak som jej s plačom volala a všetko povedala co sa mi deje a ona stále trvala na odbere…lenže dnes by som to už nestihla tak či tak…a potom mi povedala nech idem urobiť este jeden test..hovorím si načo veď ráno z najkoncentrovanejšieho hcg v moči to musí byt jasné a aha…toto mi vyskočilo pred hodinou…
Tak som sa dohodla a ona mi vybavi odber.. síce v pondelok ale aspon to skusim..tak to fakt nechápem..manžel mi kúpi Clear Blue..a uvidime..sú to nervy…
moje miminečko ma proste nechce opustiť alebo už je preč a toto je len zlomok hormonu čo po ňom zostal…utorgestan som okamžite nasadila späť a do pondelka ho nevysadím takže MS asi tak skoro nedorazí..
A k fotke: horný test je zo včera rána a dolny z pred hodinky
Jsi normální??? Jsi tehule!!!
@essencce hmmm to je zaujímavé že z polední moči..viď? Keby som si to dnes nevyskúšala tak ani neverim bo logicke mi to príde ráno..
ale nevzdám to..zajtra testujem inými..skočím kupiť a uvidím..no len ma mrzí to že mám zase nádej…som sa celú dobu do opakovaneho testu vyrovnavala s neuspechom a zase budem na začiatku
chjo..ale skor sa prikláňam k tým dozvukom…
No nechám sa prekvapiť ![]()
Si zlatíčko, moooc moooc ďakujem za tak úprimnú podporu, vážim si to
![]()
@Simi11 no testy nie su normálne..iba ma stresujú
Chjo…je to mazec!
@Ezetka píše:
@Simi11 no testy nie su normálne..iba ma stresujúChjo…je to mazec!
Vyfot je prosím ještě tedka jednou oba po zaschnutí ano?
@Simi11 skusila som vyfotiť len pod umelým svetlom je to ine ako pri dennom..horny test je včera ráno a spodný dnes odpoledne..
Příspěvek upraven 18.03.16 v 19:09
@Simi11 to sú oni zo včera rána a z dnešneho odpoledne… som to zle napísala tak som to doplnila len už ste stihli reagovať..ten z dnešného rána je plne negatívny bez dušíka
Jasně je to v pohodě. Je silnější. Jsi tehule. Chtělo by to vydržet a testovat ob dva ideálně tři dny. Ale rozumím ti. Zítra bude silnější a neporovnavej ho s dnešním ale s včerejším. V pondělí na krvi uvidíš hodnotu je třeba na ni ji ve středu znova. ![]()
@Ezetka teda to je nervák, ale já teda věřím, že je to tam, jen se ti později vyplavuje hcg do moči, a hlavně bylo to teprve třídenní tak mu to trvá trochu dýl než se ti ukáže v plné kráse, já bych být tebou zašla na krev a budeš mít hned jasno a už neplač a nestresuj se, hezky klídek nožky nahoru a odpočívej a užívej si toho malého v bříšku ![]()
@estrela píše:
@verca37 Vy jste si dali PK? U jednoho docela neobvyklé, většinou je zavádějí co nejdřív, tak ať je to šťastné rozhodnutí.
Ano máme prodlouženou kultivaci na té jsme se domluvili ještě když nebylo jasné kolik jich bude, ale u nás v car vždy nakonec embryolog navrhne kdy je nejlepší čas k transféru, tak je možné, že v pondělí zavolá abych už přijela a hlavně u nás se víkend neprovádí žádné zákroky takže bych stejně musela vydržet do pondělka, já jen doufám, že brouček vydrží a nic jiného ani nezbývá
@milas píše:
@verca37 tak držím prsty ať je to ok!!! Ať Mimi jde k mamince do bříška
moc děkuji jsi zlatíčko, taky na tebe budu v dubnu myslet ![]()
@Simi11 no uvidim v pondelok z krvneho testu, musim vydržat..manzel mi kupil nejake ine testy, Clear Blue v lekarni zrovna nemali a na ten som sa spoliehala najviac..tak sa tu zajtra ukázem, dúfam že nebudem zase zúfalá
ďakujem ti moc za rady ![]()
@verca37 ďakujem moc si zlatíčko
no je to nervák ufff..ja som taká virtuálna telenovela s dramatickou zápletkou
a dúfam že so šťastným koncom
už relaxujem..dnešok ma strašne psychicky vyčerpal som uplne vyflusaná..keby môžem dám si vínko a nožky na horu..ale namiesto toho mi manzelík veze tehotenské testy, jablečný mošt a k nemu si pozrieme nejaký pekný film ![]()