Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3111
18.3.16 18:34

@milas já s nima nemám dobrou zkušenost, zrovna tyto testy mi již taky udělaly falešného dušíka a hned druhý den ms a hcg 0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 18:42
@Ezetka píše:
Holčičky tak teraz mi povedzte čo si myslíte bo ja už som s nervami v kýbli :(
Ja toto nechápem 8o
volala som včera ked som si našla slabučkú čiarku do CAR a namiesto toho aby ma povzbudili tak mi povedali ze to vyzera na biochemicke a mam vysadiť utrogestan..no ja som neposlúchla a ešte včera som uživala dalej..Na základe negatívneho testu ráno som zavolala do CAR a rovnaky postup, vysadit utros a dojst na konzultaci..a na krv ma nepozvali :think: všade čítam ako si to v iných CAR overuju krvou a neberu vysledok z moču za 100% a kludne ma takto odbiju? Našťastie mám kamarátku čo pracuje v inom CAR tak som jej s plačom volala a všetko povedala co sa mi deje a ona stále trvala na odbere…lenže dnes by som to už nestihla tak či tak…a potom mi povedala nech idem urobiť este jeden test..hovorím si načo veď ráno z najkoncentrovanejšieho hcg v moči to musí byt jasné a aha…toto mi vyskočilo pred hodinou…
Tak som sa dohodla a ona mi vybavi odber.. síce v pondelok ale aspon to skusim..tak to fakt nechápem..manžel mi kúpi Clear Blue..a uvidime..sú to nervy…
moje miminečko ma proste nechce opustiť alebo už je preč a toto je len zlomok hormonu čo po ňom zostal… :nevim: utorgestan som okamžite nasadila späť a do pondelka ho nevysadím takže MS asi tak skoro nedorazí..
A k fotke: horný test je zo včera rána a dolny z pred hodinky :think:

Jsi normální??? Jsi tehule!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 18:43

@essencce hmmm to je zaujímavé že z polední moči..viď? Keby som si to dnes nevyskúšala tak ani neverim bo logicke mi to príde ráno.. :think: ale nevzdám to..zajtra testujem inými..skočím kupiť a uvidím..no len ma mrzí to že mám zase nádej…som sa celú dobu do opakovaneho testu vyrovnavala s neuspechom a zase budem na začiatku :roll: chjo..ale skor sa prikláňam k tým dozvukom… :? No nechám sa prekvapiť ;)
Si zlatíčko, moooc moooc ďakujem za tak úprimnú podporu, vážim si to :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 18:45

@Simi11 no testy nie su normálne..iba ma stresujú :? Chjo…je to mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 18:46
@Ezetka píše:
@Simi11 no testy nie su normálne..iba ma stresujú :? Chjo…je to mazec!

Vyfot je prosím ještě tedka jednou oba po zaschnutí ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:03

@Simi11 skusila som vyfotiť len pod umelým svetlom je to ine ako pri dennom..horny test je včera ráno a spodný dnes odpoledne..

Příspěvek upraven 18.03.16 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.16 19:08

@Ezetka ten ranní je trošku silnější což je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 19:08

Ještě prosím dej ten včerejší a dnešní odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:11

@Simi11 to sú oni zo včera rána a z dnešneho odpoledne… som to zle napísala tak som to doplnila len už ste stihli reagovať..ten z dnešného rána je plne negatívny bez dušíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 19:13

Jasně je to v pohodě. Je silnější. Jsi tehule. Chtělo by to vydržet a testovat ob dva ideálně tři dny. Ale rozumím ti. Zítra bude silnější a neporovnavej ho s dnešním ale s včerejším. V pondělí na krvi uvidíš hodnotu je třeba na ni ji ve středu znova. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.3.16 19:23

@Ezetka teda to je nervák, ale já teda věřím, že je to tam, jen se ti později vyplavuje hcg do moči, a hlavně bylo to teprve třídenní tak mu to trvá trochu dýl než se ti ukáže v plné kráse, já bych být tebou zašla na krev a budeš mít hned jasno a už neplač a nestresuj se, hezky klídek nožky nahoru a odpočívej a užívej si toho malého v bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.3.16 19:26
@estrela píše:
@verca37 Vy jste si dali PK? U jednoho docela neobvyklé, většinou je zavádějí co nejdřív, tak ať je to šťastné rozhodnutí. :andel:

Ano máme prodlouženou kultivaci na té jsme se domluvili ještě když nebylo jasné kolik jich bude, ale u nás v car vždy nakonec embryolog navrhne kdy je nejlepší čas k transféru, tak je možné, že v pondělí zavolá abych už přijela a hlavně u nás se víkend neprovádí žádné zákroky takže bych stejně musela vydržet do pondělka, já jen doufám, že brouček vydrží a nic jiného ani nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.3.16 19:27
@milas píše:
@verca37 tak držím prsty ať je to ok!!! Ať Mimi jde k mamince do bříška

moc děkuji jsi zlatíčko, taky na tebe budu v dubnu myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:28

@Simi11 no uvidim v pondelok z krvneho testu, musim vydržat..manzel mi kupil nejake ine testy, Clear Blue v lekarni zrovna nemali a na ten som sa spoliehala najviac..tak sa tu zajtra ukázem, dúfam že nebudem zase zúfalá :? :oops: ďakujem ti moc za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 19:33

@verca37 ďakujem moc si zlatíčko :hug: no je to nervák ufff..ja som taká virtuálna telenovela s dramatickou zápletkou :D a dúfam že so šťastným koncom ;) už relaxujem..dnešok ma strašne psychicky vyčerpal som uplne vyflusaná..keby môžem dám si vínko a nožky na horu..ale namiesto toho mi manzelík veze tehotenské testy, jablečný mošt a k nemu si pozrieme nejaký pekný film ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí