Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@verca37 tak držím prsty ať je to ok!!! Ať Mimi jde k mamince do bříška
@milas @Efka2015 @Tinakaterina @estrela @Martrich @rommisek @verca37
Tak dievčatka som tu…ubolená, bez nádeje, prázdna…ked som si prečitala kazdej jednaj z vás povzbudenie, pohladilo mi to dušičku a uvedomila som si že toto je naozaj len začiatok..
poznám vaše príbehy..niektoré z vás su neskutočné silne a idete si za snom o miminku i cez tie neskutočné prekazky a nič vás nezrazilo na zem..bo príst o miminko vo vyššom štádiu tehotenstva to je ešte len bolest..a ja sa sklaniam pred každou z vás ktorá to prekonala, vzdvihla sa zo zeme a šla ďalej…obdivujem vás ![]()
ano je to tak, musíme byt silné a u mňa je toto prvý taký hmatatelný neúspech..bo tie 4 roky to bola len loteria ale teraz som mala miminko u seba..i ked len malunkaté ale bolo…bolo moje a ja o ňom vedela ![]()
Dám si pauzu, v utorok idem na konzultáciu i k dr. Malíčkovej a musim sa dohodnút čo s Metypredom a mojou alfou, bo predpokladám že o tri mesiace sa pustím do 2.IVF..nevzdám to!!!
Budem bojovať ako vy…i ked budem mať asi o to väčší strach ako ked som nevedela do čoho idem, ale spolieham i na doktorov že u 2.IVF už budu postupovať inak..bo už vedia ako reagujem…
Takže tak…som strašne moc rada že vás tu mám..ste také moje virtuálne spriaznené dušičky
a ja vám za všetko ďakujem!!!
A Verunko, tebe prajem nech sa bobánek krasne vyvíja a aby si ho mala čo to pojde hned v brušku a pekne si tam hajne a už sa ťa nepustí ![]()
@verca37 Vy jste si dali PK? U jednoho docela neobvyklé, většinou je zavádějí co nejdřív, tak ať je to šťastné rozhodnutí. ![]()
@Ezetka no to si myslíš že to člověka nesrazí, bohužel každý neúspěch je velké srazení na kolena a hidbě psychicky zdeptaní, někdy se člověk schopí dřív a najde sílu v sobě bojovat, někdy bohužel až později. Nedá se to nijak ovlivnit bohužel, je to těžké.
Tak já jde taky rozhodnutá že pokud teď ti bobánci nám nevyjdou tak bohužel po 10 letech snažení to balíme taky už nebudu mít sílu jilt dál… Prostě všeho moc škodí.
Ale ty máš za sebou 1 velký neúspěch, určo ti Malíčková nasadí jiné léky, věřím tomu ty to druhé IVF dáš!!! Budeš mít bobánka u sebe!!! Držím vše co nám jdi velký bojovník!!!
@Ezetka
musíme bojovat! Já mam za sebou 7 transferů a jedno dítě, to dítě bylo na první transfer a od té doby jen jedno biochemko, ale nevzdávám to. Jdu cestou nativů a minimálek a ono se ta smůla jednou unaví, budu ti držet palce
Holčičky tak teraz mi povedzte čo si myslíte bo ja už som s nervami v kýbli ![]()
Ja toto nechápem ![]()
volala som včera ked som si našla slabučkú čiarku do CAR a namiesto toho aby ma povzbudili tak mi povedali ze to vyzera na biochemicke a mam vysadiť utrogestan..no ja som neposlúchla a ešte včera som uživala dalej..Na základe negatívneho testu ráno som zavolala do CAR a rovnaky postup, vysadit utros a dojst na konzultaci..a na krv ma nepozvali
všade čítam ako si to v iných CAR overuju krvou a neberu vysledok z moču za 100% a kludne ma takto odbiju? Našťastie mám kamarátku čo pracuje v inom CAR tak som jej s plačom volala a všetko povedala co sa mi deje a ona stále trvala na odbere…lenže dnes by som to už nestihla tak či tak…a potom mi povedala nech idem urobiť este jeden test..hovorím si načo veď ráno z najkoncentrovanejšieho hcg v moči to musí byt jasné a aha…toto mi vyskočilo pred hodinou…
Tak som sa dohodla a ona mi vybavi odber.. síce v pondelok ale aspon to skusim..tak to fakt nechápem..manžel mi kúpi Clear Blue..a uvidime..sú to nervy…
moje miminečko ma proste nechce opustiť alebo už je preč a toto je len zlomok hormonu čo po ňom zostal…
utorgestan som okamžite nasadila späť a do pondelka ho nevysadím takže MS asi tak skoro nedorazí..
A k fotke: horný test je zo včera rána a dolny z pred hodinky ![]()
@Ezetka Ahoj, dovolím si zareagovat… občas čtu tuto diskuzi.. a tvůj příběh sleduji.. a prosím tě.. ještě neházej flintu do žita.
Po tomto posledním testu, co jsi tady vložila, je to ještě dosti nejisté..
A já pevně věřím, že se opravdu tvé miminko správně a silně zakouslo. Moc ti to přeji,… moc, moc..
Hlavně už neplakej, dej miminku čas, menstruaci stále nemáš, tak třeba jen potřebuje mimi více času… a taky radím koupit i jiné testy.. těhotenský test Best 2 mne nikdy nezklamal, stejně jako digitální Clear Blue.. Držím pěsti.. a hlavu vzhůru.. věřím, že Tvé miminko ještě stále bojuje.. a neplakej.. ![]()
@Ezetka ráno negativní a teď pozitivní a stejná značka testu? utros bych určitě nevysazovala, snažila se odpočívat a ještě verit. Kolik toho Utrose beres? A kam to jezdís vlastne do CAR?
@Ezetka Ezi já tam tu čárku taky vidím a řekla bych, že ještě silnější
vyzkoušej jiný testík jak psaly holky, já těm od dr. Maxe moc nedůvěřuji ![]()
@Ezetka já tam vidím trošku silnější čárku. Ezetko, teď nechápu to jak jsi psala, že jsi ráno viděla bobánka odcházet…já myslela, že jsi začala krvácet. Pokud jsi jen zašpinila a nic dále a ten test je silnější, tak si tedy myslím…že držím palce o to víc.
mmch já celé těhu trpěla na polypy a to jinak na ně netrpím, krvácela jsem každou chvíli a i byla v nemocnici, takže jednou zakrvácení neznamená konec…
![]()
@rommisek Romi právě Max je ten nejlepší, já to mělavtehdy taky jak Ezetka, ale bylo to biochemické. Krásné silné byly u ZT…
@essencce Ďakujem ti za reakciu a povzbudenie, moc si ma potešila
no zase som začala dúfať že snád tam ešte miminko mám..skúsim aj ine testy bo som zmätená a neskutočne unavená z tejto situácie..musím sa vzchopiť ![]()
@Tinakaterina Jj rovnaká značka testu a to Lady max..utroš beriem 2-2-2, tak mi uplne vyblokoval ms
chodím do CAR Apolinář
@rommisek ano Romi sú silnejšie ale to len preto bo to bolo mokré, a ten vrchný test je uschnuty tak zosvetlal, inak by som povedala že rovnake ako včera..budem skušat do pondelka ine testy.. ![]()
@estrela to čo som napisala že som zachytila ako odchádza bolo myslené tak že tá jemnučká čiarka ktorá sa mi včera objavila bol len zostatok z neho..že vlastne odišlo a zanechalo mi len tu čiaročku aby som vedela že som ho mala bo keby testujem až dnes tak by som o tom ani nevedela..teda do odpoledne
zatial nešpiním a ani nekrvácam..no je to mazec..
@milas no, tiež to nevidím ružovo ale nádej umiera posledná…
@Ezetka Tak se budu těšit na tvůj zítřejší testík na jiném testu..
Moooc držím pěsti, myslím, že to je stále nadějné. A mimochodem, při počátečním testování jsem měla vždy testík silnější z polední moči, nikoliv z ranní moči. S testy Dr.Max nemám dobré zkušenosti. Vždy ukazoval slabší čárky, přestože jiné testy už ukazovaly silnější čárky. Drž se, neplakej a přeji mnoho štěstí!!!
![]()