Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ezetka píše:
Holčičky tak som sa rozhodla netestovať ráno, asi až odpoledne vyskúšam nech tu zase nestresujem
@Efka2015 no nádej zase je..a som z toho uplne hotová ako sa tie testy so mnou zahrávajusů to neskutočné nervy..si zlatíčko ďakujem, pozitívnu energiu určite potrebujem
@rommisek myslíš že by sa naozaj predrala ak by mala príst? dúfam že máš pravdu
@Bea1979 ano ano snažím sa mojim dušíkom veriťešte ked by začali síliť bolo by to uplne že naj
musím bonánkovi veriť..moooc ďakujem za povzbudenie
Paráda ale zkus předtím nepit a držím palečky dej odpo testika ![]()
@Ezetka Ezi mě utrogestan nikdy ms neudržel vždy se mi rozjela
![]()
Tak som tu i s testom…asi by som mala skončiť s testovaním a proste sa zmieriť s tým že je to len zostatok hcg čo vo mne bobánek nechal
bo toto je len trápenie..
Test opät skoro negatívny..robila som radšej dva, Pepino a Lady Max s citlivostou 10, na Lady Max je pidi dušíček ktorý je vidieť len volným okom foťak ho ani nevie riadne zachyťiť…chjo… ![]()
@Ezetka @milas holky já jsem asi fakt divná
mě utrogestan ms nikdy neudržel, jediné co mi ji udrží je estrimax a z toho mi bývá
![]()
@Ezetka
… tak to je mi moc líto… Doufala jsem, že přece jenom miminko bude… Ale musíš se na vše dívat pozitivně, miminko bylo, ale bohužel nebylo vše tak jak má a příště se ti to určitě povede, s primářkou Malíčkovou se ti to určitě povede…
Moc a moc ti držím pěsti a netruchli… odpočineš si a za chvíli zkusíš znovu!!! Drž se a jdi ven načerpat pozitivitu na sluníčko. ![]()
@rommisek Nejsi divná, mně Utrogestan taky nikdy nezbrzdil menstruaci.
Kdy menstruace měla přijít tak prostě přišla a Utrogestan ji nikdy nezastavil.
@essencce ano tak to aj začínam brať, nakolko som si tým najhorším prešla včera tak som tak nejak i s dneškom v podvedomí počítala že by to mohlo takto dopadnúť..holt malo to tak proste byt a ako i holky píšu môžem byť v podstate i rada že to je teraz a nie v pokročilom štádiu tehotenstva…tak sa idem oklepať a zacnem myslieť pozitívne..aspon dám postavu trošku dokopy bo tých hormónoch vyzerám hrozne
ďakujem za podporu moooc moooc
@rommisek ta menstruace ma tiež prekvapuje že stále nechodí a ani nešpiním..
uvidím čo sa stane ked vysadím no.. ![]()
@Ezetka ty bláho mrzí mě to opravdu stejně tak jde uo měla s dexamedem ![]()
@Ezetka zlatíčko, já bych zkusila ještě tu kev než bych vysadila léky, jistota je jistota a držím ti moc palce
@Ezetka ja jak vysadím po ivf utrouš tak to jsem dostala druhýbden večer a nebo do 4 dnů… Takže asi tak…
@Ezetka píše:
Tak som tu i s testom…asi by som mala skončiť s testovaním a proste sa zmieriť s tým že je to len zostatok hcg čo vo mne bobánek nechalbo toto je len trápenie..
Test opät skoro negatívny..robila som radšej dva, Pepino a Lady Max s citlivostou 10, na Lady Max je pidi dušíček ktorý je vidieť len volným okom foťak ho ani nevie riadne zachyťiť…chjo…
Holky a nemohl to být ještě Pregnyl co udělal Ezi dušíky
je to hrozné člověk projde ivf a ještě se musí tolik natrápit, nám se před týdnem zastavila všechna embryjka, ale už jsem se s tím zžila, neúspěch bolí daleko víc
Ezinko drž se, ale taky bych ještě zkusila tu krev ![]()
@rommisek píše:
Holky a nemohl to být ještě Pregnyl co udělal Ezi dušíkyje to hrozné člověk projde ivf a ještě se musí tolik natrápit, nám se před týdnem zastavila všechna embryjka, ale už jsem se s tím zžila, neúspěch bolí daleko víc
Ezinko drž se, ale taky bych ještě zkusila tu krev
Ona měla pregnyl? Tak to by bylo jasný.
@Simi11 určitě měla ale ještě před Ppu a to nevím jestli by se držel 18 dní ![]()