Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
17.3.16 23:05
@estrela
@estrela píše:
@milas chceš říct, že ti zaplombovala zub, který byl z větší části odlomený, nebo vypadlá plomba, aniž by zkontrolovala kanálky? :zed:

No přesně tak své z menší části odlomený ale ano neskontrolovala bohužel… Přesně tak, a před 2 roky mi vytrhla kanálky když jsem už měla kolem vácpek na váčku a stěžovala jsem si na zub 3 roky a prý nic to nebylo a, tak to dopadlo. No asi to bude na výměnu zubařky, v důchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.3.16 23:08

„@estrela“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 05:34

Tak já čekám Ezetko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 07:57

Holčičky tak je koniec, predsa biochemické :,( včera som zachytila ako ma moje zlatičko opúšťa :,(
keby testujem skor tak by som mala dialnice no kedže som čakala na 14 den tak mi aspon nechalo odkaz že bolo u maminky v slabučkej čiaročke :,( idem sa vyplakať, som sama doma a neviem ako to dostať zo seba von…je mi tak hrozne ako nikdy v živote :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.16 08:02

@Ezetka jejda to mě opravdu mi mrzí ale opravdu!!! Já měla biochemické z Dexanedu, s Netypredem se nininka kousli… A pak bylo OHSS a ZT…
Opravdu moc mě to mrzil, nevzdávej to bojuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.16 08:15

Zlatíčko je to rána samozřejmě. Mně miminko umřel ve 14 tt a potom se podařilo za 2 roky a je to Terezka. Byla jsem ale ráda že otěhotnět umím. A ty taky. Biochemické nebo ne je to jedno, prostě tedka jeho čas nebyl. Ale bude. Brzo.
Zkus test ještě zítra. Ale když říkáš že jsi zachytila když odchází jako žes dostala MS? Drž se, vyplakej se, tohle trápení postihuje jen velmi silné osobnosti. To mi tehdy říkala km však ona taky to nemá sama lehké.
Takže vyplac se a uvidíš za dva dny bude líp. Jdi na sluníčko, nasavej energii a naplánujte s km další postup.
Sílu opět naberes uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.3.16 08:18

@Ezetka je mi to líto, moc jsem Ti to přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
18.3.16 08:29
@Simi11 píše:
Zlatíčko je to rána samozřejmě. Mně miminko umřel ve 14 tt a potom se podařilo za 2 roky a je to Terezka. Byla jsem ale ráda že otěhotnět umím. A ty taky. Biochemické nebo ne je to jedno, prostě tedka jeho čas nebyl. Ale bude. Brzo.
Zkus test ještě zítra. Ale když říkáš že jsi zachytila když odchází jako žes dostala MS? Drž se, vyplakej se, tohle trápení postihuje jen velmi silné osobnosti. To mi tehdy říkala km však ona taky to nemá sama lehké.
Takže vyplac se a uvidíš za dva dny bude líp. Jdi na sluníčko, nasavej energii a naplánujte s km další postup.
Sílu opět naberes uvidíš.

Moc hezky napsané. Život Ti naloží, kolik uneses… občas jsem si nepřála být tak silnou osobností, ale člověku nezbyva, než se s tím smířit a bojovat dál. Proč zrovna my? Nevím..

Vyplakej se a zkus se na to podívat z lepší stránky, miminko zřejmě nebylo v pořádku a je lepší, že odešlo brzy, než aby to bylo pozdeji, musela bys na revizi a následné snažení by bylo na dlouho odsunuté. Takhle můžete začít znovu pracovat na dalším pokusu. :hug:
Já měla potrat v 17 TT, revizi v 8 TT a biochemické několikrát. Z toho opravdu šestinedělí po revizích byla nejhorší, vše se pak táhlo. Takhle naberes sílu a můžete jít zkusit další transfer a věř tomu, že dopadne.
Otěhotnět umis, což je dobrá zpráva. Drž se… Jsme s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
18.3.16 09:30

@Ezetka :hug: To je mi velice líto, Simi to napsala moc hezky, víš ono to miminko přijde, bohužel ta cesta bude trošku delší. věř tomu, že je daleko lepší, když se to stalo teď, než kdybys byla už více. Mě se to stalo v 11tt a bylo to hrozný, simče ještě déle. To je pak ta bolest mnohonásobná. Máš štěstí, že víš, že můžeš otěhotnět, to je velká deviza. Vyplač se, dostaň ze sebe zklamání a jdi dál. Teď si říkáš, že to je konec všeho, není, je to začátek…a když to nevzdáš, tak to vyjde. Mě moc pomohla vidina dalšího boje, ta naděje, že to prostě bude. Povedlo se až na počtvrté, každý neúspěch mě srazil, ale na druhou stranu i posílil. To krásný na tebe ještě čeká, věř tomu. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
18.3.16 09:31

@milas rychle pryč k jinému zubaři, to co popisuješ je šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.3.16 10:32

@Ezetka :hug: :hug: :hug: :hug: také jsem to tak měla, biochemko pro mě bylo horší, než negativní test, ale jak píšou holky, je to vlastně i dobrá zpráva a příště už to bude ten správný bojovník :hug: :hug: Mě osobně pomáhá být v tu chvíli, kdy to nevyjde sama, vybrečet se, jít se třeba projít a dát si dvojku červeného… Ten pocit bezmoci a marnosti pak rychle přejde a člověk zase najde novou sílu bojovat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
18.3.16 11:15

@Ezetka Ezi je mi to hrozně líto, :hug: opatruj se, tady ani slova útěchy bohužel nepomáhají :,( :hug: :hug: :hug:
Holky jak se pozná biochemické tak brzy :nevim: já si myslela, že biochemické je když jsou na testu // ale silnější a embryjko se na chvíli zakousne, ale když odejde tak na testu se ještě pořád nějakou dobu objevují // a že je to fáze, kdy už je na utz něco vidět :think: ale i tak je to hrozné a nemělo by se to stávat :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.3.16 11:35

@Ezetka strašně moc mě to mrzí :-( v téhle chvíli není nic co by tě utěšilo chce to jen čas se s tím vyrovnat, mě vžy pomáhá vymyslet nový plán abych věděla, že to tím nekončí, že ještě mám další možnosti, vyplač se a bude líp uvidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.3.16 11:37

Holčičky, tak zatím náš brouček žije a když se nic nepo… tak v úterý 12:30 bude transfér, to bude, ale dlouhýýý víkend 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.3.16 11:39

Dievčatká moje..ste zlatíčka..tichučko čítam a plačem…ked naberiem sily..odpišem :hug: moc ďakujem za krasne slova útechy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí