Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beedrunka nee pouze z krve, pořádně podrobně probere diagnózu a vyšetrí podrobně obou krev.
Stačí žádanka, manžel ji mít nemusí.
A paní primářka vélmi příjemná paní, anděl.
@milas to mi je lúto
a tak vela si ich mala že tomu nemôžem ani uveriť..
ja som sa dnes tiež dozvedela špatnú správu.. Nemáme ani jedneho snehuláčka, tiež sa prestali vyvíjať
tak dufam ze moj bobánek v brušku to tiež nevzdal..
@milas @Ezetka holky držím Vám palečky oběma nebojte ty nejlepší bobky máte jak Ezi u sebe tak milas v mrazáčku
![]()
@milas neboj se vše bude tentokrát ok i ohss se Ti vyhnul tak naději máš obrovskou ![]()
@milas i jeden bobík stačí k zázraku a ty máš hned dva, moc držím palce!
Ahoj holky, chci se zeptat v květnu jedeme s přítelem do Prahy za doktorkou Malíčkovou. Máte s ní dobré zkušenosti? Pomohla vám k miminku? Mám už za sebou čtvrtý potrat a už tomu moc neverim, ze by to vyslo
moje gyndarka mi napsala k ni napsala doporuceni a rekla, ze je dobra a hodne pripadum pomohla..tak se chci zeptat a ziskat nejakou nadeji…diky moc…kacka
@milas to mě mrzí, ale je pravda, že k miminku ti jedna krásná blastička bude stačit a ještě ti zbyte na sourozence, moc ti držím palce.
Jinak já už včera začla stimulovat, protože mi zjistili hodně nízké amh tak mám puregon + si budu dopíchávat menopur tak doufám, že alespon nějaké vajíčko najdou, dost mě to překvapilo, protože v předchozích pokusech jsem měla vžy dost vajíček tak má ted strach ![]()
mám docela strach z píchnutí toho menopuru ten jsem ještě neměla ![]()
holky držte ![]()
Holky držím palce věřte těm bobkum, víc nemůžeme v této fázi delat:-(
Držím palečky.
Holky, zvládli jsme stimulku OHSS zažehnán jen ta zácpa no.
Jinak počkám na MS ovšem nevím kdy dorazí, vůbec netuším a pak 13-14 DC na utz a pak intralipidy a hurá pro mimiska do bříška…
@milas píše:
Holky, zvládli jsme stimulku OHSS zažehnán jen ta zácpa no.
Jinak počkám na MS ovšem nevím kdy dorazí, vůbec netuším a pak 13-14 DC na utz a pak intralipidy a hurá pro mimiska do bříška…