Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 dnes mi bylo divně a zle, ale je to v poho poprvé jsem si vzala Algifen a dobré, netlousnu nepřibírsm v pase, čůrám a piji a jím bílkoviny tak snad to bude ok… Jen se bojím jak to vydržím do pondělí/úterý než napíšou kolik bylo embrijek zmraženo
@Papia píše:
@milas
mame se dobre-jen nam tedy mala nespi tak dobre jako vam
-chce se celou noc kojit
, tak premyslim, ze to stopnu a kojeni povesim na hrebik, jsem uplne rosekana-klido se schvalne budi kazde dve hodiny, jen aby dostala mliko
To je mi líto ale večer dáváš kaši ne? Ta ji musí zasytit. Říká se že po roce dítě v noci když pije není to hladem ale zvykem. Nevím, ale ta naše se budila do 11 měsíce v noci kolem 2-4 na mliko a pak v 6 další q už nespala. Od té doby samo večer kase v lahvičce velmi řídká a u té usne a chrní do 6.30 cca. Dnes je výjimka. Večer měla 38.6 má čípek rostou stoličky, tak manžel je v obýváku malá u mě v posteli a já spím výjimečně s ní.
U tebe bych zkusila dát večer kaši, pak jít spát jinam..nebo ji odlifrovat do pokojíčku, v příštím týdnu Terezka taky půjde. Už mě nebaví spát na zemi. Nebudeš tomu věřit ale to že jsem v místnosti mě i ji tolik ruší že obě blbě spíme.
Kéž by ti to pomohlo a tobě to vlilo sílu do žil. ![]()
@milas píše:
@Simi11 dnes mi bylo divně a zle, ale je to v poho poprvé jsem si vzala Algifen a dobré, netlousnu nepřibírsm v pase, čůrám a piji a jím bílkoviny tak snad to bude ok… Jen se bojím jak to vydržím do pondělí/úterý než napíšou kolik bylo embrijek zmraženo
Jeeee chápu to jsou nervy a kam chodíš do CARu?
@Simi11 IVF Clinic Olomouc k dr. Machačovi a vážně kdo ví kolik jim nám zbude? Manžel si dělal srandu že budem mít klabsubovku + nějaké nalhradníky ze holky nemůžou hrát fotbal… Dělal si srandu z takového počtu ale snad jich bude dost
@milas píše:
@Simi11 IVF Clinic Olomouc k dr. Machačovi a vážně kdo ví kolik jim nám zbude? Manžel si dělal srandu že budem mít klabsubovku + nějaké nalhradníky ze holky nemůžou hrát fotbal… Dělal si srandu z takového počtu ale snad jich bude dost
Ahaaaaaaa až tak daleko jsi
![]()
No to jo!!! Klabsubovku a skoro dalsi mansaft. Moc na ně mysli!!!
![]()
@Simi11
vecer ma kasi a pak jeste mliko ode me
jasne ze se budi jen tak a proste to zkusi…zatim se odstehoval jen pritel do obyvaku
-kdyz ji nechci dat tak jeci a on se vubec nevyspi, ja tedy taky ne, ale nejak to poresime-pomalu(nebo rychle
)prestanu kojit a uvidime-nejdriv zkusim kojit mene casto a kdyz to nepujde tak to utnu naraz no…nejak to zvladnem
@Papia @Simi11 @verca37 holky moooc vám ďakujem za podporu..ste zlatíčka
nič si neprajem viac ako // ![]()
Ale ako som sa bála pred stimuláciou, počas nej a pred OPU, tak ten strach sa nedá porovnať s tým strachom aký mám teraz..to je taký psychický, vnútorný, neregulovatelný..cez štastie a ten skvelý pocit že je bobánek u mňa sa mi prediera napovrch pocit že čo ak nahodou to nevyjde..snažím sa na to nemyslieť ale asi je to prirodzené po tolkých rokoch neúspechu..musim byť v naprostej pohode..kvoli môjmu broučkovi
![]()
@Ezetka holka ten strach už budeš mít pořád o Mimi celou dobu až do smrti strach!!! Takže hlavně mysli na broučka a hlaď ho…
Jo a sice dnes jsem přibrala o 1 kg, jsem oteklá stejně po celou stimulku ale první den co už mě vůbec nebolí břicho ani záda myslím že tentokrát to opravdu ustojím…
@milas to je skvělé, že ti je dobře, a hlavně je to dobré znamení uvidíš ![]()
@Ezetka jen si to hezky užívej, je to přeci jen jiný stav
moc držím palečky ![]()
Chtela jsem se zeptat, jsme s manzelem objednani na imunogicke vys. k MUDr. Malickove. Jak vysetreni probiha? Manzelovi budou vysetrovat slermiogram? A me budou vysetrovat krev a budou mi delat poskoitalni test? Staci zadanka od gynekologa jen na me jmeno, manzel zadanku mit nemusi? A posledni otazka, jaka je pani doktorka? Dekuji moc za odpoved
hezky den